Czyli wiosna już blisko. Aniu, wyobraźnię to ja mam bujną ale piękna Twojego ogrodu nie mogę sobie do końca w głowie ułożyć, dlatego poproszę w miarę możliwości o trochę zdjęć wiosną na maila. Dziękuję
Barwinek rozrósł mi się bardzo. Trzy kolory w jednym miejscu.
Mam plan, żeby go wyeksmitować a posadzić na jego miejsce jałowce płożące golden carpet. Brakuje mi właśnie żółtego w przedogródku. Masz może tego jałowca?
Sylwia Dziękuję ale ty masz zdolności
Tak natychmiast tego nie zrozumiałam po 3 minutach przyszło oświecenie, że po lewej jest duża donica, wgłębnik
Tutaj problem tkwi w tym, że one biegają w tą i z powrotem, kładą się tylko na funkie nawet jak są kamienie pod nimi
Wszystkie wersje mi się podobają Sama nie wiem która lepsza, skłaniałbym się do pierwszej lub drugiej z drugiego obrazka
Pokażę eM może on wskaże palcem na którąś
Super pomysł, z tym przeniesiem chryzantem do garażu. Że też ja na to nie wpadłam. A jakby je takzostawić bez sadzonek? Czy coś by z nich było? tj po przeniesieniu do gruntu?
Jak będziesz dalej robić te sadzonki?
Bardzo Ci dziękuję Aniu za te zdjęcia. U mnie akurat brakuje konkretnie tych narcyzów a je pamiętam najbardziej. Do tego stopnia, ze czuję teraz ich zapach