Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Biało różowy ogród za płotem.

Biało różowy ogród za płotem.

ZielonaKasia 12:26, 02 mar 2016

Podglądam zmagania z pergolą, bo też planuję coś takiego. Na razie nie ma jeszcze tarasu, więc mogę kombinować, a Tobie życzę powodzenia
Luki 09:15, 05 mar 2016

Kasiu pergola to na razie plany, więc jak ewentualnie powstanie to pod koniec sezonu, ale plany trzeba mieć W tym ogrodzie prace ruszą najwcześniej o przyszłego tygodnia
Iwk4 18:10, 16 mar 2016

To czekam na fotorelacje z prac
iwka 19:39, 29 mar 2016

natknęłam się dzisiaj na zdjęcie i od razu skojarzyło mi się z Twoją pergolą

Luki 08:37, 04 kwi 2016

Iwonko i Iwonko zdjęcia zaraz będą O pergoli dziękuję za pamięć, na razie temat poszedł w odstawkę, trzeba zrobić ogrodzenia, zająć się elewacją domu i podjazdem, nie mówie o ogrodzie
Luki 08:44, 04 kwi 2016

Przyszły graty do nawadnianie, iec najwyższy czas zabrać się do kopania i instalacji oraz weryfikacji czy to czego się nauczyłem na temat nawadniania działa Główny kopacz też się załapał na zdjęcie.

Zawartość skrzynki zaworowej, troszkę uległa zmianie by zmniejszyć jej gabaryty, ale układ pozostaje. Dwie sekcje na przyszłość na trawnik z przodu działki, ale to najwcześniej w przyszłym roku.

No i zaczęły się wykopki, strasznie męczące i bolesne po czasie

Luki 08:49, 04 kwi 2016

Trochę tego kopania było, ale jeszcze troszkę zostało bo robię to w międzyczasie tak zwanym.

Na szczęście całą zime miłaem to przed oczami, więc robiłem z pamięci

Plątanina rur. Oczywiście tak nie może to być zakopane, rury muszą być ułożone w większym porządku

Większość zraszaczy na miejscu, teraz muszę czekać, aż pewien domownik się zlituje i przerobi mi instalacje w kotłowni do podłączenia.
Luki 08:52, 04 kwi 2016

Powoli obsadzam rabaty tym co mam. Niestety żywopłot z jednej strony musi poczekać do jesieni co mnie się bardzo nie podoba, ale zmieniane będzie ogrodzenie z sąsiadami, więc na razie będą rośliny na rabatach, a żywopłoty na końcu, czyli tradycji w tym domu musi stać się zadość, wszystko robione w złej kolejności, dobrze że z nawadnianiem się uparłem.
Planuję posadzić jeszcze wszystkie hortensje i to o co się wyprosić nie mogę czyli drzewa.
Koncepcja w kilku miejscach delikatnie się zmieniła, ale to sukcesywnie będę pokazywał
Najwięcej nasadzeń będzie pod koniec miesiąca, tak sobie planuje
lindsay80 08:59, 04 kwi 2016

takimi gratami to cały garaż mam obecnie zawalony - muszę eMowi pokazać te fotki, bo jesteśmy tuż przed taką demolką.
Pracy odwaliłeś dużo!
mateuszmichn 12:38, 04 kwi 2016

ooooo ale sprzęcior
powodzonka i mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów z nawadnianiem