Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Zielony Punkt - ogród Finki 03:28, 26 lip 2012

Do góry
Marto cuuuudownie, źe Twój ogród u Mai będziemy mogli obejrzeć!!!! Super!!! A czy pokazałaś instrukcję kancikowania trawnika?????
Kiedy emisja???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 03:10, 26 lip 2012

Do góry
Aniu mimo, że mieszkam w ciepłym rejonie niektore turzyce mi wymarzły. Była to ich pierwsza zima w moim ogrodzie. Dlatego jeśli nie będzie śniegu, to należałoby okryć np gałązkami iglaków. Potwierdzam są piękne zimą i wiosną, jeśli nie wymarzną....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 02:58, 26 lip 2012

Do góry
Bociek pewnie nad jakąś ciepłą wodą klekocze
jak zwykle rozkocha i porzuci.... Ale taki urok tych czerownych nóżek...
Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 02:54, 26 lip 2012

Do góry
Mi zdecydowanie pasuje 8-9 września
Będę i myślę, źe komitet organizacyjny dnia II Dolnego Śląska ze mną dojedzie???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:49, 26 lip 2012

Do góry
Oj dzisiaj to się nachodziłam niesamowicie ale kilakdziesiąt zdjęć fauny i flory zostało wykonanych

Jutro muszę się wybrać do pobliskiego hotelu w naszym kompleksie wraz z polami golfowymi bo takich cudów ogrodowych się przy recepcji naoglądałam, że muszę na specjalną sesję fotograficzną się wybrać. A jak zobaczyłam pola golfowe to szczęki z ziemi do tej pory nie pozbierałam.... A jakie źywopłociki i te palmy w donicach z obsydianu...... I ciurkadełka ultranowoczesne..... Szykujcie sie na oglądanie

Pozdrawiam dzisiaj wzonosząc tequilę sunrise
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:43, 26 lip 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Chętnie bym popieliła w Twoim ogrodzie osobiście (jak jest co ) no i popodlewała te bambusy, a dodatkowo wypoczynek na niebiańskich kanapach Jak miło

Oj Danusiu gdybym wiedziala to bym Ci klucze od domu w zębach przyniosła

Moze do chwastów to ja nie ma nikogo, ale mam cudowną Panią Z, ktora mi ogród i kwiaty w donicach podleje, domu przypilnuje I jak alarm wyje to sprawdza czy wszystko ok
Ale M się ugiął i po urlopie zakładamy nawadniane
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:34, 26 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Kazałaś nie pisac u Ciebie w watku ale oprócz mnie nikt się nie dostosował. Więc i ja chociaż całuska Ci prześlę.

Bożenko ja jedno , one drugie widocznie autorytetu nie zbudowałam wśroód społeczności
dziekuję, źe zaglądasz, Twój wątek to nadrobię po powrocie do Polski bo stroniczki lecą oj lecą, a mialo nie być II cz.....
Zielony galimatias 14:19, 25 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Drodzy Odwiedzający Żeby nie gubić się w wątkach odnośnie spotkania, bo tu i ówdzie przebąkiwano o nim pozowliłam sobie na zamieszczenie informacji o spotkaniu
https://www.ogrodowisko.pl/forum/31-spotkania

PS.
Madżenka, będzie premia???

Zielony galimatias 12:43, 25 lip 2012

Do góry
Drodzy Odwiedzający Żeby nie gubić się w wątkach odnośnie spotkania, bo tu i ówdzie przebąkiwano o nim pozowliłam sobie na zamieszczenie informacji o spotkaniu
https://www.ogrodowisko.pl/forum/31-spotkania

PS.
Madżenka, będzie premia???
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 04:15, 25 lip 2012

Do góry
O podoba mi się ta Caskoska
Tequilla była oferowana M nieprzypadkowo
izuś muszę sobie tego "szczęściarza" zakupić po powrocie. na urlopie męczę, inaczej tego nazwać nie mogę 5 tom Gry o tron.... Masakra pierwsze tomy mialy po 900 ston, tak się przy końcówce umęczylam że wolę tequile wychylić niź czytać.
A jako alternatywę mam same kryminały Grishama, Lackberg i Nesbo... Więc albo zwycięze grę o tron z M albo go zamorduję w stylu Nesbo przy okazji jakiś przekręt prawniczy w międzyczasie wykręcę

Zawsze na tkich wyjazdach, po anlizie mojej lektury, nachodzi mnie myśl, że coś ze mną jest nie tak.....
Ogród Sylwii od początku :) 04:00, 25 lip 2012

Do góry
Mi też takie dzieci stroczykowe urosły na zalanym wodą okazie....
Niestety mimo posadzenia dzieci nie udało mi się ich wyhodować....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 03:51, 25 lip 2012

Do góry
Irenko ale zaleglłości u Ciebie miałam
Przeczytałam o uszkodzonych kancikach i laptopie... Ale mam nadzieję, że kwiaty a w szczególności limlajtki zrekompensowaly ci starte??? widzę, że M też wreszcie znalazł czas na relaks w ogrodzie

Ps ja też musze dysk zewnetrzny kupić, oj gdybym utraciła wszystkie wyjazdowe zdjęcia....
Zielony galimatias 13:40, 24 lip 2012

Do góry
Enya Wszystkie warunki spełniasz Z VATem czy nie - najważniejsze, że jesteś tutaj, na ogrodowisku
Na razie nie ma wątku o spotkaniu, ale chyba go utworzę No i szefową wypadałoby zaprosić!!!! Bo to nasz gość honorowy Mam nadzieję, że zechce przyjechać, jak również i pozostałe szacowne ogrodowiskowe grono, które nie zna jeszcze naszej KZ20tki Jestem pewna, że popękamy w szwach, tyle nas będzie!

Zrobię śliczne zaproszenie No... może śliczne nie będzie, ale będę się starać Madżenka może da premię... Termin jeszcze ustalimy
Zielony galimatias 11:53, 24 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

i to jest Pani Prezes

Ewus- Ty masz wladze kobieto wiec korzystaj!!!!!!
zapomnialas dodac: obecnosc OBOWIAZKOWA !!!!!
oj juz sie nie moge doczekac....bede Was podgladac ( przyleciec nie dam rady ) ...tylko bladam nie zapomnijcie robic zdjec bo uschne tu sama z tesknoty za Wami ....

buziaki slodziaki!!!!

Muszę czekać na teczkę Madżenka zabrała na wywczasy!P
Obecność, że obowiązkowa to się rozumie samoistnie - znaczy , nie trzeba dodawać! I nie usychaj tylko przyjeżdżaj. Dodam jednak: OBOWIĄZKOWO!!!,
bo jak uschniesz zrobisz konkurencję - jednego Drapichrusta z pączkami już mamy - Anusia wstawiła fotkę...

jesli OBOWIAZKOWO to bede, no jakze, BEDE !!!!!!...wirtualnie i duchowo...
... a jak zdjecia zrobicie to nie uschne...i konkurencji dla suchotnika nie bdede robic hihi!!!!
wieczorkiem wpadne poogladac co tam nasza Pani P bez teki zakupila...!!!!
juz przebieram nozkami!!!!
Zielony galimatias 11:40, 24 lip 2012

Do góry
betysia napisał(a)
i to jest Pani Prezes

Ewus- Ty masz wladze kobieto wiec korzystaj!!!!!!
zapomnialas dodac: obecnosc OBOWIAZKOWA !!!!!
oj juz sie nie moge doczekac....bede Was podgladac ( przyleciec nie dam rady ) ...tylko bladam nie zapomnijcie robic zdjec bo uschne tu sama z tesknoty za Wami ....

buziaki slodziaki!!!!

Muszę czekać na teczkę Madżenka zabrała na wywczasy!P
Obecność, że obowiązkowa to się rozumie samoistnie - znaczy , nie trzeba dodawać! I nie usychaj tylko przyjeżdżaj. Dodam jednak: OBOWIĄZKOWO!!!,
bo jak uschniesz zrobisz konkurencję - jednego Drapichrusta z pączkami już mamy - Anusia wstawiła fotkę...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:53, 24 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Izuś pozdrawiam małża i w ramach motywacji do produkcji donic mogę mu tequille przytargac na spotkanie u Kapiasów Może wcześniej zacznie wracać i z tuzin donic wykończy on albo one jego
Buziole
Ps na zdjęciach rzeczywiście uhahany więc chyba tak bardzo nie cierpi

aż się obawiam co on gotów napisać jak doczyta ... Tequile jedna już ma ... wyskokowa i fajnie mruczy jak się ją pod brzuszkiem posmera ... świetnie dołki kopie ... wsparcie wszystkimi czterema łapami

pomocna jest bardzo

i szybko się męczy ... plus surfinia żeby nie było, że bez kfiatków ... wybujała bardzo a ja ne mam aparatu

nie wiem też czy wiedział cokolwiek o spotkaniu u Kapiasów ))) ale jak nie wiedział to już wie )))

wczoraj wrócił wcześniej ... czyżby wyczuł

a tymczasem Madżenka sama toasty tequilą wznoś i reportaż szykuj ... buziak
Zielony galimatias 09:15, 24 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aniu bo już wpadalaś po 22:00 to i gołodupca na ogrodowisku można obejrzeć

... tako rzecze Madżenka! Poczekaj, poczekaj... szefowa zobaczy to nam da! Ale w zasadzie, to tak jakby Ogrodowiskowy Pączek .... Taki Drewniak!
Zielony galimatias 09:04, 24 lip 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Ależ w Twoim wątku wesoło Przeczytałam od deski do deski i nieźle się ubawiłam Strasznie fajne towarzystwo się tu zebrało. Czy można dołączyć do klubu i dopisać się do listy chętnych na spotkanie u Kapiasów pod koniec wakacji?

Witaj Anitko! Cieszę się, że Ci się tutaj podoba, w takim Galimatiasie Towarzystwo doborowe łagodzi niedostatki ogrodu! Ale nad ogrodem usilnie pracuję. Wczoraj cięłam bukszpany - czyli kulkowałam. Wieczorkiem cyknę fotki
Do klubu naturalnie zostałaś przyjęta ! Vce Prezes (aktualnie bez teki) Madżenka na urlopie z mojito w dłoni, coś tam wspominała o jakiś podaniach itd,.... Ale - spełniasz podstawowy warunek : wyrażasz chęć przynależności do klubu Więc WITAJ
Do Kapiasów wybieramy się jednak we wrześniu wtedy są "Kolory Września" w terminie 14.09.2012 do 16.09.2012 Marzenka wspominała chyba, że pasuje jej 16. więc chyba stanie na 16 Chyba, że coś poplątałam... Co nie jest wykluczone w Galimatiasie

Ogród do odświeżenia 04:13, 24 lip 2012

Do góry
Julka na słoneczną rabatę orzy tarasie tak ogrodowiskowowo-danusiowo: lawenda, bukszpany, róże, żórawki czerwone i trawy!!!
Wyciepaj iglaka, chyba źe cis, to bym zostawiła
Popatrz u mnie, u Noemi jak lawenda z bukszpanami i różami wygląda. Jak wróce z urlopu to Ci zalinkuję strony ze zdjeciami
buziaki i rób rewolucję będę podglądala
Mój kawałek raju 04:00, 24 lip 2012

Do góry
Aniu jaki wsiowy ogródek??? nawet dynie u Ciebie są nietypowe!!!
A Twoje różnorodne kwiecie cala Polska ogląda, już na 993 stronach za chwilę trzeba będzie nowy wątek założyć
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies