Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

betysia 11:31, 24 lip 2012

i to jest Pani Prezes

Ewus- Ty masz wladze kobieto wiec korzystaj!!!!!!
zapomnialas dodac: obecnosc OBOWIAZKOWA !!!!!
oj juz sie nie moge doczekac....bede Was podgladac ( przyleciec nie dam rady ) ...tylko bladam nie zapomnijcie robic zdjec bo uschne tu sama z tesknoty za Wami ....

buziaki slodziaki!!!!
Evchen 11:40, 24 lip 2012

betysia napisał(a)
i to jest Pani Prezes

oj juz sie nie moge doczekac....bede Was podgladac ( przyleciec nie dam rady ) ...tylko bladam nie zapomnijcie robic zdjec bo uschne tu sama z tesknoty za Wami ....

buziaki slodziaki!!!!

Muszę czekać na teczkę Madżenka zabrała na wywczasy!P
Obecność, że obowiązkowa to się rozumie samoistnie - znaczy , nie trzeba dodawać! I nie usychaj tylko przyjeżdżaj. Dodam jednak: OBOWIĄZKOWO!!!,
bo jak uschniesz zrobisz konkurencję - jednego Drapichrusta z pączkami już mamy - Anusia wstawiła fotkę...
betysia 11:53, 24 lip 2012

Evchen napisał(a)

i to jest Pani Prezes

buziaki slodziaki!!!!

Muszę czekać na teczkę Madżenka zabrała na wywczasy!P
Obecność, że obowiązkowa to się rozumie samoistnie - znaczy , nie trzeba dodawać! I nie usychaj tylko przyjeżdżaj. Dodam jednak: OBOWIĄZKOWO!!!,
bo jak uschniesz zrobisz konkurencję - jednego Drapichrusta z pączkami już mamy - Anusia wstawiła fotkę...

jesli OBOWIAZKOWO to bede, no jakze, BEDE !!!!!!...wirtualnie i duchowo...
... a jak zdjecia zrobicie to nie uschne...i konkurencji dla suchotnika nie bdede robic hihi!!!!
wieczorkiem wpadne poogladac co tam nasza Pani P bez teki zakupila...!!!!
juz przebieram nozkami!!!!
Enya73 13:10, 24 lip 2012

Dziękuję za przyjęcie do szacownego grona Spełniam wszelkie warunki: chęć dobrej zabawy w Waszym towarzystwie, wiek 18 lat + Vat oraz blisko 20 letni staż z tym samym M. Może być?
Co do terminu 16 września, to ja potwierdzam, że w terminie, kiedy u Kapiasów są dni otwarte, a zwłaszcza w niedziele, jest tam taki tłok, że szpilki nie da się wcisnąć. Wszędzie pełno ludzi, przyjeżdżają całymi autokarami, nawet ze Słowacji i Czech. Nie będę naciskać, jak ktoś lubi tłumy, ale chyba ten 8 września będzie dla nas bardziej sprzyjający Danusia prosiła, aby zamieścić w Spotkaniach informację o planowanym spotkaniu u Kapiasów we wrześniu. Nie wiem czy ktoś już to zrobił, a jak nie to trzeba by samą szefową Danusię zaprosić. Ja chętnie poznam osobiście, bo nie miałam jeszcze okazji
Evchen 13:40, 24 lip 2012

Enya Wszystkie warunki spełniasz Z VATem czy nie - najważniejsze, że jesteś tutaj, na ogrodowisku
Na razie nie ma wątku o spotkaniu, ale chyba go utworzę No i szefową wypadałoby zaprosić!!!! Bo to nasz gość honorowy Mam nadzieję, że zechce przyjechać, jak również i pozostałe szacowne ogrodowiskowe grono, które nie zna jeszcze naszej KZ20tki Jestem pewna, że popękamy w szwach, tyle nas będzie!

Zrobię śliczne zaproszenie No... może śliczne nie będzie, ale będę się starać Madżenka może da premię... Termin jeszcze ustalimy
Tess 14:14, 24 lip 2012

Ewuś, jakieś zdjęcia bym obejrzała Co Ci tam kwitnie w ogrodzie?
Evchen 14:23, 24 lip 2012

Tess, przede wszystkim kwitnę ja
Mój ogród dopiero w budowie... Ale zakwitła lilia biała Dzisiaj będę wsadzać budleje, już kwitnące
Zrobię fotki wieczorową porą Mało u mnie kfiatków...
Tess 16:16, 24 lip 2012

Evchen napisał(a)
Tess, przede wszystkim kwitnę ja

No, i to rozumiem Optymizm i radość z życia
To lubię Kwękania nie lubimy

Evchen napisał(a)
Mój ogród dopiero w budowie... Ale zakwitła lilia biała Dzisiaj będę wsadzać budleje, już kwitnące
Zrobię fotki wieczorową porą Mało u mnie kfiatków...

No wiem, że w budowie. Daj, choćby i mało
Evchen 22:26, 24 lip 2012

Melduję, że wróciłam z pola walki Ogród kontra ja poległam.. rano zrobię jakąś fotkę. Przesadzaliśmy z M. buka mercedesa na nową rabatę. W ogóle chyba polubiłam kwadraty... napatrzyłam się u Madżenki i wpadłam jak śliwka w kompot. Teraz dopiero będzie galimatias - kwadratura koła

Rano zrobię fotki, obiecuję
Sebek 11:08, 25 lip 2012

Evchen napisał(a)
I tadam
Ciurkadełko - próba generalna

Jaaaaakie cuuuudo!

A na spotkanie zgłaszam się!!!