Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kolorowy ogród na piasku 16:36, 15 lip 2012

Do góry
viva napisał(a)

Viva czy to nie jest Yananensis krzewiasta?

Aniu, tę piwonię kupiłam jako mulutką siewkę (była jeszcze zielna) w szkółce, która ma hodowlę piwonii krzewiastych, nie wiedziałam co mi się trafi. Sadzonki odmianowych są strasznie drogie.
Byłam mile zaskoczona, bo już w trzecim sezonie zakwitła, myślałam, że będę musiała dłużej czekać.

A powiedz mi czy nie wymarzają ci piwonie krzewiaste??? Jak je zabezpieczasz zimą?
Kolorowy ogród na piasku 16:35, 15 lip 2012

Do góry
Viva masz cudowny ogród, zachwyca koloram i różninorodnością. Chyba ogrody angielskie moglyby Twojemu pozazdrościć
Miniaturowy ogródek 03:36, 15 lip 2012

Do góry
O kurcze, słów brak. Dlatego nigdy nie mam kasy w domu.... Przy sobie max 100 zł.... Jak ukradną karty to blokuję ....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 03:26, 15 lip 2012

Do góry
Mi się też podobają kolory ale nie namawiajcie do nich Izy!!!! przezcież te biele z zielenią są miodzio!!!!
Do tych postarzanych dech tylko biel, róż i lawenda jak w tytule wątku!!!!

Kurcze chyba sobie melatonię muszę kupić bo jeszcze nie wyjechalam a już mi się zegar biologiczny poprzestawiał...
Lecę w kulki... 03:19, 15 lip 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Aniu, jak się zdecyduję na ślub, to się zgłaszam. Ale to pewnie nie tak szybko.

???? Gabi z nowym mężem czy z Jarkiem
Zielony galimatias 03:14, 15 lip 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Widzę, że tu więcej nas z dwudziestoletnim stażem....Ja też chyba będę piekła ciasto...moje ciasto dla Ema musi być z galaretką.

I ja mam 20 lat

A ciurkadełko koniecznie poproszę!
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 03:10, 15 lip 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Witajcie KOchani !!!
ciesze sie niezmiernie,ze wam sie podoba i troszke radosci sparilam swoimi zdjeciami...
ja niestety podczas mojej ostwtaniej wizytu na ogrodowisku podczas pisania posta nagle mialam awarie komputera, wirus zablokowal mi wszystko !!!
pisze teraz z pracy bo wlasnie czekam co powie informatyk ...ale wstepna opinia byla,ze nic nie da sie odzyskac ...zdjecia z calego naszego pobytu we Francji, ostatnie 4 lata Mateusza...tego najbardziej zal ...no coz...
odezwe sie jak tylko bede miala z czego .... byc moze w poniedzialek odzyskam mojego laptopa... pewnie pustego ale coz ...takie zycie...
sciskam Was straszliwie mocno, pozdrawiam , caluje i ....zycze FANTASTYCZNEGO weekendu !!!!! gdybym nadal byla uziemiona i bez kontaktu...
buziaki
mam nadzieje, do zobaczenia niebawem!!!!!

Dobrze że choć na ogrodowisku trochę zdjęć zamieściłaś ... Trzymam kciuki, może jednak uda się uratować zdjęcia ....
Mój kawałek raju 03:04, 15 lip 2012

Do góry
Dobranoc nocny marku

Ośliniłam się na widok Twoich pomidorów, aż mi zapachniały
Kiedyś będzie tu pięknie ... 03:04, 15 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Dobranoc Marzenko

Dobranoc Aniu, nie wiesz że zawsze ciebie w myślach nazywam nocny marek ?
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 03:03, 15 lip 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Wróciliśmy do domu Drogi puste
Jutro pakowanko, podlewanie ogrodu i na urlop Jupi!!!
pozdrawiam i dobrej nocy!!

Znów na urlop??? To drugi czy trzeci od początku roku????!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 03:00, 15 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
nie zmieniaj, Popcarol zmieniła i żebym nie szukała warzywnego wątku to bym na nią nie wpadła no chyba ,że po 1000-ku zmienisz

Aniu nie zmienię ja też nie moge się do zmian wątków i avatarków przyzwyczaić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:59, 15 lip 2012

Do góry
A ja dzisiaj tak niespiesznie sobie pofukcjonowalam.
Obcięłam sekatorem ręcznym 30 m źywopłotu grabowego bo mi ładowarkę do bocha wcięło. Pęcherze mam na każdym palcu ale za to wygląd żywopłotu bezcenny Po wakacjach muszę sobie wreszcie nożyce akumulatorowe kupić ! Ale stalam dzisiaj i gapialam sie na żywopłot, ma już 1,5 m po dwóch latach. Nie przypuszczałam, że tak szybko urośnie.
I zdenerowwały mnie poczochrane pięciorniki, uczesałam wszystkie , najwyźej nie będą kwitły. Cielam je wiosną, ale tak się rozchulały ze wzrostem, źe pokładały się brzydko. Czy ktoś wie czy cięcie teraz mocno im zaszkodzi? Nie muszą kwitnąć byleby się zagęściły.....
Próbowałam z nich zrobic kule ale myślę, źe półkule byłyby ładniejsze ...

Cały wieczór górę rzeczy prasowalam na wakacje.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:53, 15 lip 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Pochodziłam sobie po Twojej posesji i stwierdzam, że tu wiele... pięknych obiektów......
.....ale to wszystko urosło !!!
Powalający widok
Próbuję nadrobić zaległości.........

Aniu czy się urlopowalaś ? kolejne ulubione słowo oprócz posesji

Nie,..... żyłam inszym życiem

Wiem wiem kochana, doczytałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:53, 15 lip 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Marzenko, a gdzie wybywasz? I nie boisz się pory deszczowej?

Gabi ja się cieszę, że jest pora deszczowa, bo ja w takim upale bez deszczu bym zeszła... Ale podobno gorszy sierpień. Jadę dokupić Ci płytki do lazienki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:51, 15 lip 2012

Do góry
an_tre napisał(a)
Marzenko a nie myślałaś już o zmianie tytułu wątku? przecież już u ciebie jest to "kiedyś", ogród jest piękny i dopieszczony
Serdeczne gratulacje dla córki i dla rodziców

Aniu dziekuję za gratulacje. Zmiana wątku będzie po 1000 czku
Kiedyś będzie tu pięknie ... 02:50, 15 lip 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
.... a to nie wiesz, że obiekt pożądania najbardziej pożądany jest wtedy, kiedy znika z pola widzenia?..

Święta prawda ale proszę obiekty pożądania nie znikać zbyt często
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 02:49, 15 lip 2012

Do góry
finka napisał(a)

Wszystkich zaglądających pozdrawiam weekendowo i przesyłam inspirację na ten tydzień

uwielbiam takie zestawienia, wgłębnik z karmnikiem przyciętym w kubiki (tak to sobie nazywam) - rewelacyjny.
te trawy i mur...eh...

Marto dobrze że zwróciłaś uwagę na przycięty w kubiki karmik!!! Będę zgapiać
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 02:48, 15 lip 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

Nareszcie mamy przycięte wszystko, łacznie z żywopłotami z żywotnika olbrzymiego (Thuja plicata) i świerki też ciachnięte lekko boki.

Normalnie wzór konspekt

Normalnie żyleta, jak spod igły i jeszcze ta limlajtka taka wieeeelka !!! BOSKO!
Kondziowy Ogród :) 02:41, 15 lip 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)

Śliczna bulwinka
Ogród też, ale zdjęcie suni trzeba było wrzucić na koniec, bo się na roślinach skupić już nie mogłam

Pozdrowienia od koleżanki Tosi
Dzięki bulwy są najleprze niestety nie miałem starych zdjęć ogrodu bez alfy i musiałem te włożyć
U

No to już jest nas trio miłośników buldoźków
Ogród Magdalenka 12:21, 14 lip 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Ale równo ci to wyszło, no muszę mojego M. namówić, żeby w końcu swoje tak przyciął, bo dalej rosną poczochrane!
śliczna ta rabata i jakie wielkie masz miskanty, szok!

Irenko bo od deseczki ... zebrinusy ładnie rosną dziękuję

O to to, jak profesjonalnie !
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies