Mi się też podobają kolory ale nie namawiajcie do nich Izy!!!! przezcież te biele z zielenią są miodzio!!!!
Do tych postarzanych dech tylko biel, róż i lawenda jak w tytule wątku!!!!
Kurcze chyba sobie melatonię muszę kupić bo jeszcze nie wyjechalam a już mi się zegar biologiczny poprzestawiał...
Witajcie KOchani !!!
ciesze sie niezmiernie,ze wam sie podoba i troszke radosci sparilam swoimi zdjeciami...
ja niestety podczas mojej ostwtaniej wizytu na ogrodowisku podczas pisania posta nagle mialam awarie komputera, wirus zablokowal mi wszystko !!!
pisze teraz z pracy bo wlasnie czekam co powie informatyk ...ale wstepna opinia byla,ze nic nie da sie odzyskac ...zdjecia z calego naszego pobytu we Francji, ostatnie 4 lata Mateusza...tego najbardziej zal ...no coz...
odezwe sie jak tylko bede miala z czego .... byc moze w poniedzialek odzyskam mojego laptopa... pewnie pustego ale coz ...takie zycie...
sciskam Was straszliwie mocno, pozdrawiam , caluje i ....zycze FANTASTYCZNEGO weekendu !!!!! gdybym nadal byla uziemiona i bez kontaktu...
buziaki
mam nadzieje, do zobaczenia niebawem!!!!!
Dobrze że choć na ogrodowisku trochę zdjęć zamieściłaś ... Trzymam kciuki, może jednak uda się uratować zdjęcia ....
A ja dzisiaj tak niespiesznie sobie pofukcjonowalam.
Obcięłam sekatorem ręcznym 30 m źywopłotu grabowego bo mi ładowarkę do bocha wcięło. Pęcherze mam na każdym palcu ale za to wygląd żywopłotu bezcenny Po wakacjach muszę sobie wreszcie nożyce akumulatorowe kupić ! Ale stalam dzisiaj i gapialam sie na żywopłot, ma już 1,5 m po dwóch latach. Nie przypuszczałam, że tak szybko urośnie.
I zdenerowwały mnie poczochrane pięciorniki, uczesałam wszystkie , najwyźej nie będą kwitły. Cielam je wiosną, ale tak się rozchulały ze wzrostem, źe pokładały się brzydko. Czy ktoś wie czy cięcie teraz mocno im zaszkodzi? Nie muszą kwitnąć byleby się zagęściły.....
Próbowałam z nich zrobic kule ale myślę, źe półkule byłyby ładniejsze ...
Pochodziłam sobie po Twojej posesji i stwierdzam, że tu wiele... pięknych obiektów...... .....ale to wszystko urosło !!!
Powalający widok
Próbuję nadrobić zaległości.........
Aniu czy się urlopowalaś ? kolejne ulubione słowo oprócz posesji
Marzenko, a gdzie wybywasz? I nie boisz się pory deszczowej?
Gabi ja się cieszę, że jest pora deszczowa, bo ja w takim upale bez deszczu bym zeszła... Ale podobno gorszy sierpień. Jadę dokupić Ci płytki do lazienki
Marzenko a nie myślałaś już o zmianie tytułu wątku? przecież już u ciebie jest to "kiedyś", ogród jest piękny i dopieszczony
Serdeczne gratulacje dla córki i dla rodziców
Aniu dziekuję za gratulacje. Zmiana wątku będzie po 1000 czku
Ale równo ci to wyszło, no muszę mojego M. namówić, żeby w końcu swoje tak przyciął, bo dalej rosną poczochrane!
śliczna ta rabata i jakie wielkie masz miskanty, szok!
Irenko bo od deseczki ... zebrinusy ładnie rosną dziękuję