Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 18:26, 14 lip 2012

i co tu dużo o kolorach mówić ...
bociek 18:29, 14 lip 2012

Ooooooooooooooooooch
Evchen 19:48, 14 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

PS
Wróciłam z urlopowiska. Pęcherzyska na łapskach od pielenia, a wypieliłam jeno jedną grządeczkę... lecę po korę, będę korować...
Później zajmę się donicami Tzn. Szanownego M. błagać będę, żeby zechciał.. choć aby jedną
Izo Konstancjo Czym postarzać?.... Marudzenie do donicy pomoże?.. Osiwieje trochę?... Bo ja chciałabym biało-siwą...

z dech będzie rozumiem ... wieczorkiem zrobię próby ale szara bejca na dechy a potem wybielić ... albo szara farba na nią tam gdzie biel ma oddać pole siwiźnie świeczka ... na to biała i przetrzeć ... to na szybko bo do gleby znikam

z dech zdechł... właśnie szanowny M. powiedział, że kanciaków (???) nie ma.. wrrr... kłamczuch jeden!..
A o postarzaniu mów do mnie jeszcze... Bo ze świeczką nie złapałam...
pomalować na szaro, pomalować świeczką tam gdzie ma osiwieć, pomalować białą i przecierać?...
Skumałam?
Diana 19:52, 14 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

piękne zdjęcia
Syla 19:54, 14 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

nie trzeba nic mówić ... wystarczy popatrzeć i pomilczeć ......ale ja tak nie potrafię tzn milczeć .... wystarczą dwa kolory aby było hmmmm ..... magicznie ???
Mala_Mi 21:49, 14 lip 2012

bociek napisał(a)

Nie sztuką jest zrobić piękny dom przy dużych funduszach za pomocą firmy... A sztuką jest stworzyć klimat dzięki pomysłom.

Ototototototototo wlasnie

I satysfakacj agwarantowana.. trza tylko mieć zestaw dobrych łopat do projektowania... może mam kolorowo, moze mnie niektóe rzeczy jeszcze drażnią....ale chyba dumna jestem z siebie..... i mogę zawsze powiedzieć to moje dzieło..... bo wykonanie trawnika z pomoca młodych chłopaków to chyba można uznać za swoje dzieło.....
Konstancja30 21:52, 14 lip 2012

asc napisał(a)

Nie sztuką jest zrobić piękny dom przy dużych funduszach za pomocą firmy... A sztuką jest stworzyć klimat dzięki pomysłom.

Ototototototototo wlasnie

I satysfakacj agwarantowana.. trza tylko mieć zestaw dobrych łopat do projektowania... może mam kolorowo, moze mnie niektóe rzeczy jeszcze drażnią....ale chyba dumna jestem z siebie..... i mogę zawsze powiedzieć to moje dzieło..... bo wykonanie trawnika z pomoca młodych chłopaków to chyba można uznać za swoje dzieło.....

ja mam trawnik robić ... to ja poproszę o tych młodych chłopaków ... cokolwiek zrobię z ich udziałem chętnie uznam za dzieło ... własne
GabiK 22:16, 14 lip 2012

Izuś pięknie wygląda biel z bukszpanami. I te bieliznę donice do tego, bajka.

Co do kolorów w ogrodzie:
Jarek miał tylko jedno życzenie - jak najmniej białego w ogrodzie. Biały u kwiatów mu nie pasuje, najwyżej jako dodatek. To będzie miał 15 hortensji bukietowych, ale reszta kolorowa.
Ja się postanowiłam trzymać bieli, róży i fioletu w kwiatach, ale podoba mi się wszystko.
Jak jest pomysł, to i jednokolorowo i barwnie jest fajnie.
Madzenka 03:26, 15 lip 2012

Mi się też podobają kolory ale nie namawiajcie do nich Izy!!!! przezcież te biele z zielenią są miodzio!!!!
Do tych postarzanych dech tylko biel, róż i lawenda jak w tytule wątku!!!!

Kurcze chyba sobie melatonię muszę kupić bo jeszcze nie wyjechalam a już mi się zegar biologiczny poprzestawiał...
Lena 07:06, 15 lip 2012

Dlaczego nie kupiłam białych petuni? Twoje mnie oszołomiły , zachwyciły ...

Tworzysz niesamowity klimat wokół siebie a oszczędność w kolorach to i ja lubię