z dech zdechł... właśnie szanowny M. powiedział, że kanciaków (???) nie ma.. wrrr... kłamczuch jeden!..
A o postarzaniu mów do mnie jeszcze... Bo ze świeczką nie złapałam...
pomalować na szaro, pomalować świeczką tam gdzie ma osiwieć, pomalować białą i przecierać?...
Skumałam?
nie trzeba nic mówić ... wystarczy popatrzeć i pomilczeć ......ale ja tak nie potrafię tzn milczeć .... wystarczą dwa kolory aby było hmmmm ..... magicznie ???
Nie sztuką jest zrobić piękny dom przy dużych funduszach za pomocą firmy... A sztuką jest stworzyć klimat dzięki pomysłom.
Ototototototototo wlasnie
I satysfakacj agwarantowana.. trza tylko mieć zestaw dobrych łopat do projektowania... może mam kolorowo, moze mnie niektóe rzeczy jeszcze drażnią....ale chyba dumna jestem z siebie..... i mogę zawsze powiedzieć to moje dzieło..... bo wykonanie trawnika z pomoca młodych chłopaków to chyba można uznać za swoje dzieło.....
Nie sztuką jest zrobić piękny dom przy dużych funduszach za pomocą firmy... A sztuką jest stworzyć klimat dzięki pomysłom.
Ototototototototo wlasnie
I satysfakacj agwarantowana.. trza tylko mieć zestaw dobrych łopat do projektowania... może mam kolorowo, moze mnie niektóe rzeczy jeszcze drażnią....ale chyba dumna jestem z siebie..... i mogę zawsze powiedzieć to moje dzieło..... bo wykonanie trawnika z pomoca młodych chłopaków to chyba można uznać za swoje dzieło.....
ja mam trawnik robić ... to ja poproszę o tych młodych chłopaków ... cokolwiek zrobię z ich udziałem chętnie uznam za dzieło ... własne
Izuś pięknie wygląda biel z bukszpanami. I te bieliznę donice do tego, bajka.
Co do kolorów w ogrodzie:
Jarek miał tylko jedno życzenie - jak najmniej białego w ogrodzie. Biały u kwiatów mu nie pasuje, najwyżej jako dodatek. To będzie miał 15 hortensji bukietowych, ale reszta kolorowa.
Ja się postanowiłam trzymać bieli, róży i fioletu w kwiatach, ale podoba mi się wszystko.
Jak jest pomysł, to i jednokolorowo i barwnie jest fajnie.
Mi się też podobają kolory ale nie namawiajcie do nich Izy!!!! przezcież te biele z zielenią są miodzio!!!!
Do tych postarzanych dech tylko biel, róż i lawenda jak w tytule wątku!!!!
Kurcze chyba sobie melatonię muszę kupić bo jeszcze nie wyjechalam a już mi się zegar biologiczny poprzestawiał...