Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zielony galimatias

Zielony galimatias

grupa_trzyma... 23:54, 14 lip 2012

Widzę, że tu więcej nas z dwudziestoletnim stażem....Ja też chyba będę piekła ciasto...moje ciasto dla Ema musi być z galaretką.
Gardenarium 23:59, 14 lip 2012

Ciurkadło? Gdzie ono?

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 03:14, 15 lip 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Widzę, że tu więcej nas z dwudziestoletnim stażem....Ja też chyba będę piekła ciasto...moje ciasto dla Ema musi być z galaretką.

I ja mam 20 lat

A ciurkadełko koniecznie poproszę!
Evchen 21:55, 15 lip 2012

Dziewczyny i dziewczęta jakże się cieszę, że zaglądacie! Nocne Marki
Danusiu - witaj w moich galimatiasowych progach Śliczny avatarek Do twarzy Ci w bieli
Marzenko - rozumiem, że to nie bezsenność, a inna strefa czasowa skłoniła Cię do napisania postu o 3 nad ranem...?
Ale ad rem:
ciurkadełko czeka na montaż, dzisiaj deszcz skutecznie pokrzyżował wszelkie plany.. miały być "przelotne opady", ale ten przelot nad naszą głową nadal trwa...
Za to dzisiaj byłam napawać się takimi oto uroczymi widoczkami...
Ogrody u "Kapiasów" w Goczałkowicach
Evchen 22:04, 15 lip 2012

Cieszę się, że tam pojechałam Cudowny dzień z moim M. i latoroślą
Zobaczyłam śliczny równy żywopłot z Aureospicata... przekonałam się, że najbardziej podobają mi się ogrody angielskie - z jasno wyznaczonymi grządkami, z obwódkami (nie tylko z bukszpanu, ale i z tuji - na ostatnim zdjęciu w poprzednim poście) i że - co nikogo pewnie nie zaskoczy - lubię biel...

no i zobaczyłam jak wygląda zieleninka z biało - zielonej szachownicy Madżenki Tutaj w wersji fiolet

Dzielę się tym, co widziałam, bo jestem zauroczona
grupa_trzyma... 10:43, 16 lip 2012

Piękne zdjęcia, Ewuniu. Też jestem zauroczona takimi zakątkami. Może się też wybiorę?
Pozdrawiam.
betysia 07:19, 17 lip 2012

Ewus....
no cudny wyjazd, oj jaki cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecia w bieli.............. no po prostu wzdycham i nie przestaje...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abstrachujac od ogrodu.... jakiez szczesliwe te moje kobietki, az milo czytac, uwielbiam Was, takie pozytywne nastawienie i spojrzenie na swiat i waszych M...!!!!
ja moze jeszcze 20-ki stazu nie mam ...ale juz blisko hihi po slubie tylko 12-cie ale razem....19-cie a wiec przyjmiecie i mnie do klubu "szczesliwych z 20-letnich stazem" ???????????
jak sie nie da to troche jeszcze najwyzej poczekam ...
bo wasze towarzystwo....bezcenne!!!!!!!!!!!!!!!
Evchen 09:52, 17 lip 2012

betysia napisał(a)
Ewus....
no cudny wyjazd, oj jaki cudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecia w bieli.............. no po prostu wzdycham i nie przestaje...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abstrachujac od ogrodu.... jakiez szczesliwe te moje kobietki, az milo czytac, uwielbiam Was, takie pozytywne nastawienie i spojrzenie na swiat i waszych M...!!!!
ja moze jeszcze 20-ki stazu nie mam ...ale juz blisko hihi po slubie tylko 12-cie ale razem....19-cie a wiec przyjmiecie i mnie do klubu "szczesliwych z 20-letnich stazem" ???????????
jak sie nie da to troche jeszcze najwyzej poczekam ...
bo wasze towarzystwo....bezcenne!!!!!!!!!!!!!!!

Betysiu
ja też nie mam stażu małżeńskiego takiego długiego, ale RAZEM jesteśmy już ponad 20 lat
Toteż niniejszym uroczyście oświadczam, iż zostajesz przyjęta do grona 20tek przez aklamację!
PS.
Sprzeciwu nie przyjmuje się!
grupa_trzyma... 10:15, 17 lip 2012

Właśnie miałam to samo napisać. Ewcia, czytasz w moich myślach...
Pewnie,że przyjmujemy!!! Jestem za!
Tess 11:02, 17 lip 2012

Ewuś, dawno nie zglądałam a tu tyle się dzieje
Czy Ty ostrzygłaś w końcu te swoje rozczochrańce i buszpany? Bo mnie wychodzi, że nie (chyba, że nie doczytałam). Jeśli nie, to tnij - w szczególności buszpany (bo jak rozumiem, z Roczochrańcami czekasz aż podsadzisz), będą się zagęszczać. I ładniej będą wygladać.
Te Twoje rh, co przy bupszanowym przyszłym stożku rosną to jak się wabią? Bo dyskutować o tym, czy będą duze można, jak się wie, co to jest. Bo np. takie jakuszimańskie to wg mojej wiedzy nie rosną wysokie. (hm, dumnie zabrzmiało, a ona, ta "wiedza", tycia-tyciuchna jest)

W temacie pobocznym: miło widzieć w jedym miejscu tyle szczęśliwych kobiet, chwalących własnych M.