Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:47, 10 lip 2012

Do góry
Izuś toja Ci pająków na szczęscie życzę, nie w samochodzie, nie na werandzie ale w ogrodzie
Cud że wakacje uratowane, cud że samochód ruszył, cud źe olej się odnalazł po prostu cudne źycie
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:38, 10 lip 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ana chyba będzie miłorząb Będzie dobrze tu wyglądał.

Betysia masz rację sosny są najpiękniejsze !!

A ja głosuję z czerwonym bukiem obeliskiem
Trawki piękne, rzeżba dla mnie abstrakcyjnie piękna
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:30, 10 lip 2012

Do góry
Powtarzam za Magnolią, macierznka będzie śliczna i jeszcze pachnie przy szturchaniu
Ogród irci 21:28, 10 lip 2012

Do góry
Irenko ale masz eksplozję kwiatów. A czy pokażesz nam ogród z dalszej perspektywy. Pewnie już podróśł i dojrzał?
Ogród w Holandii 21:23, 10 lip 2012

Do góry
No widzisz ja niby tak samo , tylko kora nie była przekompostowana, nawóz ze dwa razy dwałam a moje horti nie są takie dorodne, mimo, że incrediball powinna być tak samo wielka jak Twoja anabelka.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:16, 10 lip 2012

Do góry
Irenko ogród wymuskany, ani widu ani słychu po chwastach !!!
Ogród w Holandii 21:08, 10 lip 2012

Do góry
Agata ależ cudna ta Twoja Annabell!! Czym ją karmisz???
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 21:06, 10 lip 2012

Do góry
Betysiu przepiękne klimatyczne zdjęcie róży i lawendy. Spelniasz wszystkich oczekiwania pokazując nam takie obrazki
Ogród Sylwii od początku :) 20:58, 10 lip 2012

Do góry
Sylwuś a gdzie zamiatarka??? A na dodatek relacji z zamiatania nie ma !!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:56, 10 lip 2012

Do góry
asc napisał(a)
Czytaam, czytam..i wreszcie lepeij sie poczułam..bozia mi pewnych przypadłosci oszczędziła.... a już myślałam, że dostałam wszystko z odzysku....

Wrednota jedna!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:55, 10 lip 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Marzenko , mam zamiatacz taki jak Ty taka chwalipięta ze mnie wstręta ..... ale musiałam . Fantastycznie zamiata i już mną nic nie telepie buziolek

Zaraz lecę zobaczyć a już próba generalna ze zdjęciami była ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:55, 10 lip 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Witam, zajrzałam dziś do Twojego wątku i mnie po prostu wciągnęło na maksa. Masz nieziemski ten dom i ogród. Gdybym drugi raz w życiu budowała, to tylko taki ( mam nadzieję, że mój M tego nie przeczyta, bo powie, że całkiem mi się pogorszyło No wszystko mi się w nim podoba!!!
Tak podglądnęłam, że masz też świetny design w środku domku Ogród wprost idealny, ładne proporcje i fajna kompozycja.Gratuluje doskonałego gustu.
Doczytałam, że Twoja córka zdała na studia, więc z tej okazji też dołączam się do życzeń

Enya widzę , że świeżo porażona wirusem ogrodowiskowym zostałaś
Zapraszam częściej, zaglądaj
Mój M wychodzi z założenia, że jak coś chcę to sobie sama muszę to załatwić. Nowy dom, to sobie zbuduj, ogród to sobie załóż....
Więc kochana nie ryzykuj, bo jak Ci Twoj M też tak powie to masz pozamiatane....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:52, 10 lip 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Slina mi leci a na diecie powinnam być bo mi przed sezonem plażowym cellulit sen spędza z oczu. Co zamknę oczy zamiast chwastnicę celulit widzę. Sio z tym jedzeniem!!!

Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała

Cieszę się wraz z tobą, pogratuluj jej ode mnie i wam rodzicom też gratuluję
weekend w twojej kuchni i przy jedzeniu, to nie tak źle brzmi mnie się tam podobało

Irenko Ty najlepiej wiesz, że wychowanie jeszcze nie zakończone
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:51, 10 lip 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Marzenka, ściskaj córuchnę mocno ! super sprawa, dzielna dziewczyna
i mamunia przetrwała, więc jest oki
a teraz prosze leżec na leżaczku i wypoczywac

Oj tak Aniu przetrwałam, to był prawdziwy survival ....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:50, 10 lip 2012

Do góry
seliza napisał(a)
Gratulacje dla córuchny! No i oczywiście jej mamci,że sie tak przyłozyła do wychowania dziecięcia swego

Oj takm czasami jak mnie refleksja nachodzi to dochodzę do wniosku, że niewielki wkład w wychowanie córy mialam, ona taka zosia samosia i to rodziców sobie wychowala
Jeszcze trochę walczy ale coraz słabiej jej wychodzi i normalnieje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:48, 10 lip 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Marzenko
jakaz dumna mama !!! i slusznie, gratulacje dla 2 Pan!!!!!!
ostatnio z doskoku jak mialam tylko chwile ( a jest ich niestety malo) staralam sie przejrzec i przczytac twoj watkek od poczatku...dom ( stalowy potwor ) , niesamowity, gratulacje za plmysl, odwage i wytrwanie !!!!!
oczywiscie jeszcze nie dotarlam do konca...ale niebawem urlop wiec "zaszaleje" i na pewno nadgonie hihi!!!
ogrod cudny...i ciesze sie ze zwalniasz tempo...czasami takie znaki to +....
a celulit ...w nawiazaniu do EV...to chyba rzeczywiscie ... na kostach masz hihi...!!!!
pozdrawiam i sciskam straszliwie mocno

Betysiu jeśli dasz radę wątek przeczytać to dzielna dziewczyna jesteś
Niestety z wiekiem cellulit w róźnych miejscach się pojawia zaraz obejrzę kostki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:47, 10 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenko gratulacje dla Ciebie i Córki. To wielki dzień w rodzinie gdy dziecko dostaje się na studia . Zycze samych takich miłych dni.

Bożenko bardzo dziękuję
Tylko się dziwię jak szybko to minęlo, dopiero co kończyłam studia i rodziłam moją córkę....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:38, 10 lip 2012

Do góry
ocia79 napisał(a)

Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała

WOW, świetny kierunek.
Gratulacje dla Was.

Ociu nie wiem czy dobry, teraz podobno zamawiany, ale jak się wszyscy rzucili na ten kierunek to gdzie rynek pracy tylu absolwentów wchłonie????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:37, 10 lip 2012

Do góry
coli napisał(a)

Walczę z celulitem Detocelelem
A podziękowania przyjmuję, ale stresa mialam, bo na wyniki z rekrutacją wejść nie można było, wieszał się cholernie!

...gratulacje dla córki i dla mamy...
działa ..?

Nie mogę pisać bo będę stronnicza na mnie dziala

Ciekawe gdzie taki chudzielec ma ten cel. ???

Coli nigdy nie byłam chudzielcem, w ciągu 10 lat 10 kg przytyłam
Nigdy się nie odchudzam bo uwielbiam jeść. Tlko dawniej urpawialam sporty a teraz ogród
O właśnie M obiera truskawki zaraz ze smietaną i cukrem spalaszuję Kurcze pareo na urlopie to sobie będę motać jak mumia ....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:35, 10 lip 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Córcia na medal - a to zasługa też mamci

Marzenka tak to jest ,że im zgrabniejsza kobitka to i tak wymyśli jakieś niedoskonałości ...phii - jaki % nie ma cellulitu???
Ale - od dziś zaczynam M.Ż. - mniej żreć!!! Dziękuję

Lenko córcia leń straszyny a zdolna jest na szczęście po skończeniu 18-tki zaczął jej wracać rozum.... Chyba szare komórki się jej rozmnożyly.... Gdybym jej nie przypilnowala w klasie maturalnej to kto wie....

Mam cellulit bo uwielbiam słodycze, gdybym sobie potrafiła odmówić michałki na naradach, torciki w bufecie (oj jakie nasz kucharz z hotelu robi torciki bezowe.... ) to bym nie miała. A tak dzisiaj była drożdzówka po obiedzie a na kolację kapsułka na cellulit
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies