Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 13:43, 10 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Slina mi leci a na diecie powinnam być bo mi przed sezonem plażowym cellulit sen spędza z oczu. Co zamknę oczy zamiast chwastnicę celulit widzę. Sio z tym jedzeniem!!!

Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała

Cieszę się wraz z tobą, pogratuluj jej ode mnie i wam rodzicom też gratuluję
weekend w twojej kuchni i przy jedzeniu, to nie tak źle brzmi mnie się tam podobało
Enya73 14:22, 10 lip 2012

Witam, zajrzałam dziś do Twojego wątku i mnie po prostu wciągnęło na maksa. Masz nieziemski ten dom i ogród. Gdybym drugi raz w życiu budowała, to tylko taki ( mam nadzieję, że mój M tego nie przeczyta, bo powie, że całkiem mi się pogorszyło No wszystko mi się w nim podoba!!!
Tak podglądnęłam, że masz też świetny design w środku domku Ogród wprost idealny, ładne proporcje i fajna kompozycja.Gratuluje doskonałego gustu.
Doczytałam, że Twoja córka zdała na studia, więc z tej okazji też dołączam się do życzeń
Syla 19:27, 10 lip 2012

Marzenko , mam zamiatacz taki jak Ty taka chwalipięta ze mnie wstręta ..... ale musiałam . Fantastycznie zamiata i już mną nic nie telepie buziolek
Mala_Mi 20:18, 10 lip 2012

Czytaam, czytam..i wreszcie lepeij sie poczułam..bozia mi pewnych przypadłosci oszczędziła.... a już myślałam, że dostałam wszystko z odzysku....
Madzenka 20:35, 10 lip 2012

Lena napisał(a)
Córcia na medal - a to zasługa też mamci

Marzenka tak to jest ,że im zgrabniejsza kobitka to i tak wymyśli jakieś niedoskonałości ...phii - jaki % nie ma cellulitu???
Ale - od dziś zaczynam M.Ż. - mniej żreć!!! Dziękuję

Lenko córcia leń straszyny a zdolna jest na szczęście po skończeniu 18-tki zaczął jej wracać rozum.... Chyba szare komórki się jej rozmnożyly.... Gdybym jej nie przypilnowala w klasie maturalnej to kto wie....

Mam cellulit bo uwielbiam słodycze, gdybym sobie potrafiła odmówić michałki na naradach, torciki w bufecie (oj jakie nasz kucharz z hotelu robi torciki bezowe.... ) to bym nie miała. A tak dzisiaj była drożdzówka po obiedzie a na kolację kapsułka na cellulit
Madzenka 20:37, 10 lip 2012

coli napisał(a)

Walczę z celulitem Detocelelem
A podziękowania przyjmuję, ale stresa mialam, bo na wyniki z rekrutacją wejść nie można było, wieszał się cholernie!

...gratulacje dla córki i dla mamy...
działa ..?

Nie mogę pisać bo będę stronnicza na mnie dziala

Ciekawe gdzie taki chudzielec ma ten cel. ???

Coli nigdy nie byłam chudzielcem, w ciągu 10 lat 10 kg przytyłam
Nigdy się nie odchudzam bo uwielbiam jeść. Tlko dawniej urpawialam sporty a teraz ogród
O właśnie M obiera truskawki zaraz ze smietaną i cukrem spalaszuję Kurcze pareo na urlopie to sobie będę motać jak mumia ....
Madzenka 20:38, 10 lip 2012

ocia79 napisał(a)

Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała

WOW, świetny kierunek.
Gratulacje dla Was.

Ociu nie wiem czy dobry, teraz podobno zamawiany, ale jak się wszyscy rzucili na ten kierunek to gdzie rynek pracy tylu absolwentów wchłonie????
Madzenka 20:47, 10 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Marzenko gratulacje dla Ciebie i Córki. To wielki dzień w rodzinie gdy dziecko dostaje się na studia . Zycze samych takich miłych dni.

Bożenko bardzo dziękuję
Tylko się dziwię jak szybko to minęlo, dopiero co kończyłam studia i rodziłam moją córkę....
Madzenka 20:48, 10 lip 2012

betysia napisał(a)
Marzenko
jakaz dumna mama !!! i slusznie, gratulacje dla 2 Pan!!!!!!
ostatnio z doskoku jak mialam tylko chwile ( a jest ich niestety malo) staralam sie przejrzec i przczytac twoj watkek od poczatku...dom ( stalowy potwor ) , niesamowity, gratulacje za plmysl, odwage i wytrwanie !!!!!
oczywiscie jeszcze nie dotarlam do konca...ale niebawem urlop wiec "zaszaleje" i na pewno nadgonie hihi!!!
ogrod cudny...i ciesze sie ze zwalniasz tempo...czasami takie znaki to +....
a celulit ...w nawiazaniu do EV...to chyba rzeczywiscie ... na kostach masz hihi...!!!!
pozdrawiam i sciskam straszliwie mocno

Betysiu jeśli dasz radę wątek przeczytać to dzielna dziewczyna jesteś
Niestety z wiekiem cellulit w róźnych miejscach się pojawia zaraz obejrzę kostki
Madzenka 20:50, 10 lip 2012

seliza napisał(a)
Gratulacje dla córuchny! No i oczywiście jej mamci,że sie tak przyłozyła do wychowania dziecięcia swego

Oj takm czasami jak mnie refleksja nachodzi to dochodzę do wniosku, że niewielki wkład w wychowanie córy mialam, ona taka zosia samosia i to rodziców sobie wychowala
Jeszcze trochę walczy ale coraz słabiej jej wychodzi i normalnieje