Cieszę się wraz z tobą, pogratuluj jej ode mnie i wam rodzicom też gratuluję
weekend w twojej kuchni i przy jedzeniu, to nie tak źle brzmi mnie się tam podobało
Witam, zajrzałam dziś do Twojego wątku i mnie po prostu wciągnęło na maksa. Masz nieziemski ten dom i ogród. Gdybym drugi raz w życiu budowała, to tylko taki ( mam nadzieję, że mój M tego nie przeczyta, bo powie, że całkiem mi się pogorszyło No wszystko mi się w nim podoba!!!
Tak podglądnęłam, że masz też świetny design w środku domku Ogród wprost idealny, ładne proporcje i fajna kompozycja.Gratuluje doskonałego gustu.
Doczytałam, że Twoja córka zdała na studia, więc z tej okazji też dołączam się do życzeń
Lenko córcia leń straszyny a zdolna jest na szczęście po skończeniu 18-tki zaczął jej wracać rozum.... Chyba szare komórki się jej rozmnożyly.... Gdybym jej nie przypilnowala w klasie maturalnej to kto wie....
Mam cellulit bo uwielbiam słodycze, gdybym sobie potrafiła odmówić michałki na naradach, torciki w bufecie (oj jakie nasz kucharz z hotelu robi torciki bezowe.... ) to bym nie miała. A tak dzisiaj była drożdzówka po obiedzie a na kolację kapsułka na cellulit
Coli nigdy nie byłam chudzielcem, w ciągu 10 lat 10 kg przytyłam
Nigdy się nie odchudzam bo uwielbiam jeść. Tlko dawniej urpawialam sporty a teraz ogród
O właśnie M obiera truskawki zaraz ze smietaną i cukrem spalaszuję Kurcze pareo na urlopie to sobie będę motać jak mumia ....
Marzenko
jakaz dumna mama !!! i slusznie, gratulacje dla 2 Pan!!!!!!
ostatnio z doskoku jak mialam tylko chwile ( a jest ich niestety malo) staralam sie przejrzec i przczytac twoj watkek od poczatku...dom ( stalowy potwor ) , niesamowity, gratulacje za plmysl, odwage i wytrwanie !!!!!
oczywiscie jeszcze nie dotarlam do konca...ale niebawem urlop wiec "zaszaleje" i na pewno nadgonie hihi!!!
ogrod cudny...i ciesze sie ze zwalniasz tempo...czasami takie znaki to +....
a celulit ...w nawiazaniu do EV...to chyba rzeczywiscie ... na kostach masz hihi...!!!!
pozdrawiam i sciskam straszliwie mocno
Betysiu jeśli dasz radę wątek przeczytać to dzielna dziewczyna jesteś
Niestety z wiekiem cellulit w róźnych miejscach się pojawia zaraz obejrzę kostki
Gratulacje dla córuchny! No i oczywiście jej mamci,że sie tak przyłozyła do wychowania dziecięcia swego
Oj takm czasami jak mnie refleksja nachodzi to dochodzę do wniosku, że niewielki wkład w wychowanie córy mialam, ona taka zosia samosia i to rodziców sobie wychowala
Jeszcze trochę walczy ale coraz słabiej jej wychodzi i normalnieje