Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 00:53, 10 lip 2012

Asiu ... Noemi ... oj ukochany kwiatek ... cmok

Madżenko no jeszcze Wasz sukces ... Twój ... Dziecka i męża ... gratuluję Wam raz jeszcze małż też gratuluje ... wielkie brawa i dziękuję

Haniu aż się rozmarzyłam ... lawendowy wypas ... dziękuję ...

Kasia ... musiałaś ? no musiałaś z tą seteczką mi tu wylatywać ... i jak ja teraz narzeczonego znajdę ))) no nie żebym szukała bo małż jeden musi mi wystarczyć ... teraz to nie wiem czy i on nie ucieknie

Motylku ... oj udana ... udała się

Przetacznik 01:38, 10 lip 2012

zatem 3xcud ... cudem uratowane wakacje ... cudem jak ten pojazd nam nic już nie wykręci i cudem odnaleziony olej ...

No widzę, że same wspaniałe zawirowania losowe u Was i ze wszystkiego obronną ręką wychodzicie...
Z Twoim poczuciem humoru i dystansem nawet trudne okoliczności nie stanowią chyba problemu ; )Powiem Ci, że nie wiem czy bym tej werandy nie zostawiła w obecnym stanie jest taka czysta i surowa ale, że drewniana, to zachęcająca, aż by się usiadło, powąchało i ręką przegładziło...
monitka 08:09, 10 lip 2012

Konstancjo gratuluję setki śladu tu nie zostawiam ale zawsze czytam. Uwielbiam Twoje opowieści

Borbetka 08:20, 10 lip 2012

Dawno nie byłam, a Ty tyle zadziałałaś! Gratuluję setki mocno i kibicuję. U mnie to chyba na starość jakaś setka będzie.
GabiK 15:37, 10 lip 2012

Izo, kolejnych setek, nieustającego humoru i świetnych pomysłów.
Milka 18:07, 10 lip 2012

Ale olej wam psikusa spłatał a o samochodzie nie wspomnę, ale pajaki to na szczęście
Madzenka 21:47, 10 lip 2012

Izuś toja Ci pająków na szczęscie życzę, nie w samochodzie, nie na werandzie ale w ogrodzie
Cud że wakacje uratowane, cud że samochód ruszył, cud źe olej się odnalazł po prostu cudne źycie
Konstancja30 22:28, 10 lip 2012

Przetacznik napisał(a)

zatem 3xcud ... cudem uratowane wakacje ... cudem jak ten pojazd nam nic już nie wykręci i cudem odnaleziony olej ...

No widzę, że same wspaniałe zawirowania losowe u Was i ze wszystkiego obronną ręką wychodzicie...
Z Twoim poczuciem humoru i dystansem nawet trudne okoliczności nie stanowią chyba problemu ; )Powiem Ci, że nie wiem czy bym tej werandy nie zostawiła w obecnym stanie jest taka czysta i surowa ale, że drewniana, to zachęcająca, aż by się usiadło, powąchało i ręką przegładziło...

Weroniko weranda już zaolejowana na dąb ... podobno stary ... te deseczki pod będą białe ... lubię ją choć nie wiem jak to ugryźć dalej bo mam mieszane odczucia co do barierki ... pewnie wszystkiemu winna designerska elewacja )) ... co do cudów to u nas na porządku dziennym ...

a weranda jest moim oczkiem w głowie ... małż i Nieletnia zwijają się ze śmiechu jak ją kilka razy dziennie zamiatam i myję ... sama mam nadzieję, że ta pasja mi minie bo jesień w tym kraju bywa błotna ... )) a w końcu to wejście do domku ...
Mala_Mi 22:29, 10 lip 2012

Stuknęła setka... pierwsza rozmieniona.. wiec lecimy do klejnej
Konstancja30 22:29, 10 lip 2012

monitka napisał(a)
Konstancjo gratuluję setki śladu tu nie zostawiam ale zawsze czytam. Uwielbiam Twoje opowieści

witaj Monitka ... ciesze się, że zaglądasz ...