Moja mama ma ją u siebie .... pokazuje swoje kwiecie rano a jak słoneczko zaświeci mocniej to się kwiecia chowają ..... Natomiast moja ciotencja stwierdziła , że już jej ten kwiateczek przekwitł (bo dojeżdża na działkę kiedy już słońce świeci) to wszystkie pączki poobcinała a potem dowiedziała się od swojej siostrzyczki czyli mojej mamy , że to kwiecie tak ma
Irenko, bardzo lubię zaglądać do twojego ogrodu, jest taki optymistyczny, bo ty chyba jesteś taką energetyczną osobą. No i ze względu na Pucka. Jak pieski przeżywają upały?
Irenko podziwiam Twój piękny tarsik i śliczne zakątki. jak pieski, nie robią wiele szkód w upały? Moja Sabunia zaczęła kopać przy ganku, bo tak ma najwięcej cienia
nie wiem co to za roślina, ale cudna; rano kwiat sie otwiera, a potem zamyka
To trzykrotka..mam dwa kolory..widziałąm też biały i rośnie wialka bezproblemowa kępa
Moja mama ma ją u siebie .... pokazuje swoje kwiecie rano a jak słoneczko zaświeci mocniej to się kwiecia chowają ..... Natomiast moja ciotencja stwierdziła , że już jej ten kwiateczek przekwitł (bo dojeżdża na działkę kiedy już słońce świeci) to wszystkie pączki poobcinała a potem dowiedziała się od swojej siostrzyczki czyli mojej mamy , że to kwiecie tak ma
pozdrówka
jstem pewna, że moja skończyłaby jak ta u cioci ... no ale teraz !!! ... to już wiem ...