Slina mi leci ana diecie powinnam być bo mi przed sezonem plażowym cellulit sne spędza z oczu. Co zamknę oczy zamiast chwastnicę celulit widzę. Sio z tym jedzeniem!!!
Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała
Gratulacje ogromniaste dla córci !!!!!!!!!!!
Jutro jeszcze wyniki z drugiej uczelni ten sam kierunek a u Was kiedy?
Slina mi leci a na diecie powinnam być bo mi przed sezonem plażowym cellulit sen spędza z oczu. Co zamknę oczy zamiast chwastnicę celulit widzę. Sio z tym jedzeniem!!!
Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała
Dominiko, kiedys dostanę ataku serca przez Twój ogród....
Też tak chcem!!! a wszystko odwleka się w czasie...ciągle coś...tylko nie ogród...jak nie Sky Club to..szkoda nerwów...
A u ciebe tak pięknie że napatrzec się nie mogę ...i zazdroszczę wspaniałego miejsca....
Nie dostawaj, nie dostawaj zawału zazdraszczaj i podziwiaj
D o tej pory wspominam podróż pociągiem Wrocław - Warszawa jak cały wątek Domi przeczytałam
A najbardziej zmotywowały mnie zdjęcia Domi sprzed. 3 lat !!!!!
Pelargonie i surfinie muszą mieć duuuuuużo słońca i w czasie inetensywnych opadów trzeba je chować pod zadaszeniem. W przeciwnym razie kwiaty gniją i słabo kwitną. Ja swoje stawiam pod okap dachu, ktory je chroni przed deszczem a najbardziej wartosciowe przestawiam pod wiatę.
Chodzę z donicami w tę i z powrotem.....
Kasiu to wyobraź sobie, że ja caly dom ma na prąd.... Ani grama gazu.....
Jakby mnie odłączyli to nawet wody bym w dom nie miala, o matko chyba muszę agregat prądotwórczy kupić
Kochana, kanciki extra klasa! kolej na mnie, też muszę, ale nożyc do brody nie mam, więc nowy zakup mnie czeka
weekend u nas był piękny, pogoda marzenie
Irenko a mi weekend minął w kuchni i na jedzeniu ....
Roundapem między kwiatami nie ryzykuj, tylko pole łyse pole Chyba źe odstępy między kwiatami masz duże i na razie w tym miejscu nic nie będziesz sadzić??? Ale wtedy należałoby specjlany kapturek na dyszę uźywać aby nie psikać na kwiaty.
Próchnicę mam tylko pod różami tak jak polecala Danusia, bo to towar deficytowy we Wrocławiu, nie można jej zdobyć. Pod resztą mam kore. Pod Rh nie sypię kory zgodnie z zlaeceniami Bogdzi, gdyż korzenie muszą oddychać Mam posypane tylko poza koroną rh aby chwasty nie zarastały.
ponieważ od jakiegoś czasu walczę z chwastnicą na trawniku, pan z CO zaproponował mi Roundap i pędzelek - wybrałam wyrywanie
Tylko wyrywanie na trawniku znam to z autopsji ale pomaga tylko uczy cierpliwości i skupienia aby z korzonkami wyrywać