Gosia , jeśli przesadzasz rośliny to koniecznie lej dużo wody do dołka potem poczekaj aż wsiąknie a następnie dosyp dobrej ziemi wsadź roślinkę i polej po korzeniach , koniecznie ! a następnie zasyp ziemią i kolejne upalne dni podlewaj ale nie po roślinie ..... Dzisiaj przesadzałam rośliny które rosły w innym miejscu dwa lata .... jedynie poprzez takie szaleństwa przesadzaniowe udało mi się utracić jedynie wierzbę hakuro nishiki ale drażniła mnie i specjalnie podcięłam korzenie i powiedziałam M że jednak nowe miejsce jej nie odpowiadało
No się cieszę ogromniasto na to piknie, piknie ..... i niech sobie rośnie już to wszystko w spokojności .... ja również się na chwilę wyciszam ogrodowo . Dlatego czerpię z dzieciolem radochę basenową i od czasu śmignę na rabatę chyłkiem nie zauważona Ale jak chłopaki na śmieciowisko wpadną to się uruchomię na nowo .... buziolki
Sylwia co ty masz za pomysły dziewczyno! cuda wyczyniasz ,Masz fajnie i coraz fajniej! A co będziesz robić jak już wszystko poprzesadzasz i poprzycinasz??
Zgladać do Ciebie to wielka radocha! dzieje się!!