Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

magos 20:16, 09 lip 2012

Bardzo ładnie!A jak Ci idzie przesadzanie w te upały?Musze przesadzić bukszpany i trochę się boję..
Syla 20:27, 09 lip 2012

Joanka napisał(a)
Buziaki pracusiu

Dziękuję Asiu za piękną różę ..... już wiem gdzie je będę jednak mieć u siebie ale na to jeszcze muszę poczekać .... Buziale i pozdrowienia dla M
Syla 20:32, 09 lip 2012

magos napisał(a)
Bardzo ładnie!A jak Ci idzie przesadzanie w te upały?Musze przesadzić bukszpany i trochę się boję..

Gosia , jeśli przesadzasz rośliny to koniecznie lej dużo wody do dołka potem poczekaj aż wsiąknie a następnie dosyp dobrej ziemi wsadź roślinkę i polej po korzeniach , koniecznie ! a następnie zasyp ziemią i kolejne upalne dni podlewaj ale nie po roślinie ..... Dzisiaj przesadzałam rośliny które rosły w innym miejscu dwa lata .... jedynie poprzez takie szaleństwa przesadzaniowe udało mi się utracić jedynie wierzbę hakuro nishiki ale drażniła mnie i specjalnie podcięłam korzenie i powiedziałam M że jednak nowe miejsce jej nie odpowiadało
magos 20:34, 09 lip 2012

Dobra jesteś!
Agacia 20:44, 09 lip 2012

Kula cisowa pięknie się odznacza na tle aurea nana, lepiej niż trzmielina. Piknie, po prostu piknie!
Madzenka 21:01, 09 lip 2012

Piknie piknie, w szczególności pinki winky
pissardi bardzo wysoko szczepiona, oj będzie piękna!!!
Pozdrawiam i życzę wytrwałości w pracach
Syla 21:44, 09 lip 2012

No się cieszę ogromniasto na to piknie, piknie ..... i niech sobie rośnie już to wszystko w spokojności .... ja również się na chwilę wyciszam ogrodowo . Dlatego czerpię z dzieciolem radochę basenową i od czasu śmignę na rabatę chyłkiem nie zauważona Ale jak chłopaki na śmieciowisko wpadną to się uruchomię na nowo .... buziolki
Celina 21:47, 09 lip 2012

Sylwia co ty masz za pomysły dziewczyno! cuda wyczyniasz ,Masz fajnie i coraz fajniej! A co będziesz robić jak już wszystko poprzesadzasz i poprzycinasz??
Zgladać do Ciebie to wielka radocha! dzieje się!!
agata_chrosc... 21:51, 09 lip 2012

W taki upał tyle zdziałałaś?! No podziwiam. Zawijaski, żurawki, kule - Danusia byłaby z Ciebie dumna!
noemi 21:57, 09 lip 2012

Bardzo ładna śliwa kolor ma super i dziękuję za fotkę ... cała reszta też miodzio ... pięknie u Ciebie ... sąsiedzi nie przychodzą pooglądać ?