Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Sebek 13:43, 09 lip 2012

Ha - za to ja się wstrzelę Gratuluję 100

monteverde 13:49, 09 lip 2012

Następnych stronek pełnych roślinek i wesołych życzę gratuluję 100

noemi 14:33, 09 lip 2012

Rezerwuje sobie miejsce kwiatek będzie

gratuluję 100tki bardzo przyjemnie jest gościć u Ciebie, Izo buziaki

Joaska 15:01, 09 lip 2012

To i ja na 100 kwiatucha posyłam
bociek 20:43, 09 lip 2012

Iza, ale szybko sie zestarzalas, setka Ci stuknela

Zycze C wielu cudownosci, spelnienia zielonych i niezielonych marzen, jak najszybszej i bezproblemowej realizacji planow i zamierzen oraz dalszego utrzymywania forum w doskonalym humorku.

Buziole Szalona Dziewczyno

Madzenka 21:06, 09 lip 2012

To ja jeszcze raz przybiegam z życzeniami
hanka_andrus 21:17, 09 lip 2012

A co Tobie będę żałować! Naści całe naręcze.......Niech ci się szczęści.....

butterfly 22:05, 09 lip 2012

Dla Cię ma różyczka ...

Konstancja30 22:57, 09 lip 2012

wpadłam do domku ... późno już a tu tyle życzeń ... no proszę i to od 99 ej ... awansem znaczy ... padam bo dzień pełen wrażeń ...

a) wakacje - radykalna zmiana planów i nie ... nie miałam pecha w onym biurze wypoczynku zaplanować ... rzeczywistość poza nimi też kreatywna na swój sposób - sytuacja opanowana

b) samochód ... choć to daleko posunięta zarozumiałość rupiecia samochodem nazywać ... po długiej kwarantannie i wielkich moich uprzedzeniach naprawiony przed kilkoma dniami ... w rachunku poza listą co za ile markerem Krzyś dopisał " "likwidowania gniazd pająków i usuwania pajęczyn nie policzę ... bo przekracza wartość samochodu ..." )))) ...podobno to były kolonie całe ... no ale stała madam na dworze odlistopada do czerwca ... to lokatorzy się znaleźli ... dwa dni była uprzejma nam służyć i dziś wywinęła numer z pompą ... albo tak mocno się zintegrowała z pajęczakami i liczy na ponowne osadnictwo albo co niewykluczone niewdzięcznica jedna ćwiczy naszą cierpliwość ... )))

c) zdobyty z takimi emocjami olej znikł ... już miałam pana R zatrudnić albo tych dwoje z archiwum x sprowadzić gdy małż w przebłysku świadomości wpadł na trop ... pamiętacie weranda po lewej stronie schodków miała dziurę

... beznadziejną więc ustaliliśmy, że dobijemy desek ... no i małż dobił a konkretnie to dokręcił ... i tak olej został w środku !!! ... fotki werandy bez dziury nie mam bo po wszystkich poniedziałkowych atrakcjach dnia mi brakło

zatem 3xcud ... cudem uratowane wakacje ... cudem jak ten pojazd nam nic już nie wykręci i cudem odnaleziony olej ...

za wszystkie życzenia dziękuję ... to kolejny cud ... znalazłam się wśród wspaniałych pasjonatów ... zielonej braci pozytywnie zakręconej kuliście i zostałam przyjęta tak miło ... kochani jesteście ... to grupowe podziękowania ... na razie ... uśpię dom i wrócę ...

mam nadzieję

Konstancja30 00:43, 10 lip 2012

Ev no to sprawa się rypła ... jakaś nić DNA bliźniaczo podobna ... na kwiatki zaczekam ... już wiem - rosną ... w kwietniu miałam kilka dziwnych i bynajmniej nie grzeszących urodą poszarpańców - tj kłącza kanny ... w lipcu mam kfiatki wyższe ode mnie (no to nie jest akurat wielkie osiągnięcie ) i rajski widok ...

Ana wspólna matka chrzestna zobowiązuje ... lawenda i róża ... mariaż idealny ... prawda?

Irenko forum się rozprzestrzenia poprzez kancikowanie drogą wirtualną ... potem mutuje ... krzyżuje i mamy 100 u mnie ... ba nawet jakby ogródeczek mamy ... a jakie plany siem ma ... dziękuję, że kibicujesz

Anulka w mojej koncepcji powoli wszystko się układa ... ciesze się, że Twoje subtelne spojrzenie coś w tym zobaczyło ... to mi daje wielką nadzieję na powodzenie przedsięwzięcia ..

Sebku to jest najlepsze ... moja setka zbiegła się z wielkim świętem roku drugiego i świętem wejścia w pełnoletność rzecznika ... to się ma farta ))

Aniu ... kochana jesteś

Noemi dziękuje ...