Marzenko, spelnienia wszystkiego co tylko masz w marzeniach, wodotryskow, zielonosci, kwiecistosci, slonca na niebie, pogody w duszy. Niech Ci M sciele platki roz do stop i tnie brody, kanciki i bukszpany cobys mogla spokojnie uprawiac....relaks
Kochana, kanciki extra klasa! kolej na mnie, też muszę, ale nożyc do brody nie mam, więc nowy zakup mnie czeka
weekend u nas był piękny, pogoda marzenie
Irenko a mi weekend minął w kuchni i na jedzeniu ....
Roundapem między kwiatami nie ryzykuj, tylko pole łyse pole Chyba źe odstępy między kwiatami masz duże i na razie w tym miejscu nic nie będziesz sadzić??? Ale wtedy należałoby specjlany kapturek na dyszę uźywać aby nie psikać na kwiaty.
Próchnicę mam tylko pod różami tak jak polecala Danusia, bo to towar deficytowy we Wrocławiu, nie można jej zdobyć. Pod resztą mam kore. Pod Rh nie sypię kory zgodnie z zlaeceniami Bogdzi, gdyż korzenie muszą oddychać Mam posypane tylko poza koroną rh aby chwasty nie zarastały.
ponieważ od jakiegoś czasu walczę z chwastnicą na trawniku, pan z CO zaproponował mi Roundap i pędzelek - wybrałam wyrywanie
Tylko wyrywanie na trawniku znam to z autopsji ale pomaga tylko uczy cierpliwości i skupienia aby z korzonkami wyrywać