Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

ocia79 12:30, 09 lip 2012

Melduję się po dłuższej nieobecności.

Chyba nie nadrobię zaległości, ale ostatnie fotki widziałam.Kanciki extra, zapełniło się u Ciebie.Pięknie.Zebrinusy szaleją.
Pszczelarnia 14:01, 09 lip 2012

Madżeno (jak pisała Konstancja-Izabella), u Ciebie dużo i gęsto, i ciekawie. Pracusiu jeden!
bociek 20:47, 09 lip 2012

Marzenko, spelnienia wszystkiego co tylko masz w marzeniach, wodotryskow, zielonosci, kwiecistosci, slonca na niebie, pogody w duszy. Niech Ci M sciele platki roz do stop i tnie brody, kanciki i bukszpany cobys mogla spokojnie uprawiac....relaks

Madzenka 20:49, 09 lip 2012

JulkAd napisał(a)

Roundapem między kwiatami nie ryzykuj, tylko pole łyse pole Chyba źe odstępy między kwiatami masz duże i na razie w tym miejscu nic nie będziesz sadzić??? Ale wtedy należałoby specjlany kapturek na dyszę uźywać aby nie psikać na kwiaty.
Próchnicę mam tylko pod różami tak jak polecala Danusia, bo to towar deficytowy we Wrocławiu, nie można jej zdobyć. Pod resztą mam kore. Pod Rh nie sypię kory zgodnie z zlaeceniami Bogdzi, gdyż korzenie muszą oddychać Mam posypane tylko poza koroną rh aby chwasty nie zarastały.

ponieważ od jakiegoś czasu walczę z chwastnicą na trawniku, pan z CO zaproponował mi Roundap i pędzelek - wybrałam wyrywanie

Tylko wyrywanie na trawniku znam to z autopsji ale pomaga tylko uczy cierpliwości i skupienia aby z korzonkami wyrywać
Madzenka 20:50, 09 lip 2012

irena_milek napisał(a)
Kochana, kanciki extra klasa! kolej na mnie, też muszę, ale nożyc do brody nie mam, więc nowy zakup mnie czeka
weekend u nas był piękny, pogoda marzenie

Irenko a mi weekend minął w kuchni i na jedzeniu ....
Madzenka 20:50, 09 lip 2012

ocia79 napisał(a)
Melduję się po dłuższej nieobecności.

Chyba nie nadrobię zaległości, ale ostatnie fotki widziałam.Kanciki extra, zapełniło się u Ciebie.Pięknie.Zebrinusy szaleją.

Ocia no właśnie martwiłam się o Ciebie
Madzenka 20:51, 09 lip 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Madżeno (jak pisała Konstancja-Izabella), u Ciebie dużo i gęsto, i ciekawie. Pracusiu jeden!

Niestey z powodów obiektywnych muszę odpuścić ogród do sieprnia
Pszczółeczko pozdrawiam gorąco
Madzenka 20:52, 09 lip 2012

Boćku ależ życzenia , piękne , najbardziej podba mi się to uprawianie..... relaksu
Joanka 20:53, 09 lip 2012

Pozdrawionka

JulkAd 20:54, 09 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Roundapem między kwiatami nie ryzykuj, tylko pole łyse pole Chyba źe odstępy między kwiatami masz duże i na razie w tym miejscu nic nie będziesz sadzić??? Ale wtedy należałoby specjlany kapturek na dyszę uźywać aby nie psikać na kwiaty.
Próchnicę mam tylko pod różami tak jak polecala Danusia, bo to towar deficytowy we Wrocławiu, nie można jej zdobyć. Pod resztą mam kore. Pod Rh nie sypię kory zgodnie z zlaeceniami Bogdzi, gdyż korzenie muszą oddychać Mam posypane tylko poza koroną rh aby chwasty nie zarastały.

ponieważ od jakiegoś czasu walczę z chwastnicą na trawniku, pan z CO zaproponował mi Roundap i pędzelek - wybrałam wyrywanie

Tylko wyrywanie na trawniku znam to z autopsji ale pomaga tylko uczy cierpliwości i skupienia aby z korzonkami wyrywać

Tylko, co zamykam oczy to widzę chwastnicę