Delikatnie i pomysłowo;jak zakwitną szafirki będzie dopiero widowisko zamiast kupić wczoraj te śliczne niebieskości to się zastanawiałam...jak zwykle.
Mam takie słoje, ale dużo wyższe mój mąż tam sobie cukiereczki składa
Kompozycje w donicach wszystkie zachwycają.
Muszę pomyśleć nad kolorem donic u siebie.Do mojego wykostkowanego tarasu trudno kolor wybrać.Już myślę nad wymianą tej kostki...a jeszcze się nie uleżała )
Mira, Marzenka, Basia i Ania witam serdecznie, wiosna więc jest już co pokazywać a dzisiaj nad moim ogrodem ok.10.00 rano przeleciały 2 olbrzymie klucze gęsi leciały na wschód ale się ucieszyłamno i dzisiaj już było o wiele cieplej niż wczoraj jakieś 8 st.CBasiu już majowa ma takie ładne kiełki Aniu cieplej to jest u Jaskółeczki widziałaś ile kwitnie? pozdrawiam Was
Trochę wiosny wprowadziłam w domciu zakupiłam skrzyneczki, hiacynty w doniczkach, zajączka do kompletu i tak wyszło.Zrobiłam razy 2 coby córce żal nie było
W wieczornym świetle:
Na donicę czekają jeszcze stokrotki...pójdą na balkon
Troche wiosny w domu;nareszcie w naszym hedynym centrum ogrodniczym pohawily sie wiosenne akcenty
Lece jutro jeszcze do K zakupic horti do donic.
Jakos w piatek nie moglam sie zdecydowac dopiero Mazenka postawila mnie do pionu, ze juz czas