Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:43, 03 lip 2012

Do góry
Motylku a co Tak cicho u Ciebie? już wakacje?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:41, 03 lip 2012

Do góry
Aniu a jak jamogłam przegapić Twoją 300-tkę ??? gratulacje kochana!
A co tak cichutko u Ciebie? Nic nie sadzisz, kulkujesz?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:38, 03 lip 2012

Do góry
Aha jutro wieczorem dogrywka spotkania w sprawie nawadniania
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:38, 03 lip 2012

Do góry
Dziewczyny ile tu dzisiaj pięknych przemyśleń ten porun tak refleksyjnie mnie nastroił...
Buziaczki dla wszystkich, Ani, Ani Arte, Ani Wn, Evchen, Ewuni i oczywiście Noemi

jutro jeśli przestanie lać skoczę zrobić opryski, pozbyc się chwastów, coś posadze, coś przesadzę
Biegnę Was poczytać
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:25, 03 lip 2012

Do góry
M profesjonalnie do prac przygotowany!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:23, 03 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Nooo....i ja to widzę już....to będzie baaardzo klimatyczny zakątek, jak z moich ulubionych zdjęć....

A rabata piękna, jakie zmiany!!! I co Ty chcesz od fioletu??

I ja pytam co chcesz od fioletu ????
Ogród w Alei Lipowej... 21:14, 03 lip 2012

Do góry
Justynko barwa za zdjęcia księżyca
Ania z zielonego wzgórza :-) 21:07, 03 lip 2012

Do góry
Aniu pokazuj nam proszę częściej swoj ogród. Jest piękny.
Ogrodowisko w Anglii lipiec 2012 - Ogrody Wschodniej Anglii 21:05, 03 lip 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Niesamowite zestawienia roślin w donicach, jakiej lekkości dodają te trawy

]

Niesamowite !! A ja myślałam, że nie lubię czerwonego...
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 20:56, 03 lip 2012

Do góry
Wesołego wypoczynku!
Po prostu ogród... 20:55, 03 lip 2012

Do góry
Sylwia piękne kulkowanie a klony też niesamowicie urosły
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:50, 03 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Marzenko, a może ten piorun, to był ten znak ZWOLNIJ! Zwolniłaś, żeby wrócić się po klucz ... czas zasiąść na leżaczku i rozkoszowac się tym co masz, piękny dom, przepiękny ogród, kochany mąż, zdolne dzieci...to jest życie!!!

Tak Was czytam i sobie uzmysłowiłam, że oto ja w tym roku wkraczam w nowy etap też, nawet tego nie skojarzyłam...we wrześniu skończę 30 lat i zacznę robić coś dla siebie
Pewnie powiecie, że mało jeszcze wiem o życiu (oj Kochane, uwierzcie mi, że dostałam od niego w kość jakiś czas temu i chcę już zamknąć ten rozdział, bo łez pełny), ale żyłam już na obrotach - studia, praca zawodowa z delegacjami i targami (byłam ja sobie product menager'em w szwedzkiej firmie) i wykanczanie domu równocześnie. potem musiałam zwolnić radykalnie, bo pierwsza ciąża przeleżana przez pół roku i zostałam z dziećmi w domu przez 4 lata (z przerwą roczną na prowadzenie kadr i księgowości u M)...Teraz chcę zacząć nowy rozdział i oby się udało wszystko pogodzić...

Ania własnie takie zwroty w życiu prowokują nas do przemyśleń i baaardzo zmieniają. Gdy miałam 30 lat też mi się wydawalo, że już wszystko za mną, bagaż doświadczeń, trosk, kariera etc. Po kilkunastu latach wiem, źe kazdy dzień nas doświadzcza, ale najważniejsze są chwile i takie ulotne szczęście
I ciesz sie tym, że dla dzieciaków jesteś teraz najważniejsza i życze powodzenia w powziętej decyzji zawodowej!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:46, 03 lip 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Iza , racja !!!! mam to samo i zawsze powtarzam (choć nie zawsze się stosuję....), że wszystko buduje się małymi krokami - miłość, przyjaźń.... a czasem małymi można to zepsuć (delikatnie mówiąc)

Marzenko, też tak żyłam ! w biegu, ciagłe spotkania, budowy, szaleństwo! .... często do 22 bez jedzenia, ciągły pośpiech - po co? nikt tego nie docenia, co najgorsze, a życie mamy jedno

Aniu dokładnie tak jak piszesz ! Dltaego ja biegam od 7 do 17 a potem easy w ogrodzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:45, 03 lip 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko ojej ... aż mi ciarki przeszły jak przeczytałam o Twoim wyjściu z pracy ...pogoda straszna ... dzisiaj przez cały dzień grzmiało ... dobrze , że teraz tylko pada, choć za dużo już tego deszczu ... i zimno wrrrrrr ... strasznie nie lubię takiej pogody

Ja dzisiaj leniuchuję, spać mi sie chce...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:44, 03 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Oj Marzenko to miałas dziś przeżycia.Aż się boję bo do mnie burza też sie zbliża a piszą i mówią że są okropne.Dobrze że wszystko w porządku. Jak już jesteś taka uparta to ciągnij do tego 1000.A ja myśle że przy 1000 czas by się wycofac bo co będę w koło pisac to samo o moim ogrodzie?

Bożenko nawet nie próbuj !!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:02, 03 lip 2012

Do góry
A u mnie leje i 19 stopni, ciesz sie latem póki możesz i olejuj o jutro albo w nocy deszcz nadejdzie ...
Początki w Kruklandii 20:01, 03 lip 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
]

Justynka piękne kulkowanie !!!! A równie piekne cudo na trawce. Pozdrowienia dla Tosi i Zuzi , przepraszam za kolejność
A rabata z bukszpanem i kosówką świetna. Za rok będziesz przed nią stała i się sliniła przed tą z trzemielina też , zobaczysz daj tylko troszkę czasu roślinkom.
Bukszpany i żurawki do obejrzenia u Syli, Noemi i u mnie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:49, 03 lip 2012

Do góry
Iza nie przesądzaj moźe będzie dobrze ponadto olej na to do siebie że co 6 m-cy trzeba powtarzać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:47, 03 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
No pewnie że zmień nazwę wątku i nie czekaj do 1000 strony bo 500 równie dobra.

Bożenko jednak będę konsekwentna zmienie po 1000
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:14, 03 lip 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
olej dojechał ... przesyłka oznaczona jak najlepsza porcelana "uwaga szkło" ... przewoźnik jednak ryzykant bo jak widać poniżej ... do nieszczęścia było blisko ... ... szkło chyba jednak by nie zdzierżyło [/
widoczna przez okienko ciecz ............................ dziwna[url=http://emotikona.pl/emotikony/]
... przyznam budzi mój niepokój bo wygląda jak "płynna bez krup" ... i jak tak ... to trudno ... zanim czas pod postacią opadów atmosferycznych nie zmieni potencjalnej "sraczki" w sterany dąb muszę być dzielna ... bo małż po polce galopce w poszukiwaniu TEGO odcienia i moich zapewnieniach, że TEN właśnie znalazł się w Gdańsku i uwagach, że żyjemy w erze wczasów na Księżycu i akurat olej z Gdańska w Kielcach nie jest czymś dziwnym ... tak ... małż po tym wszystkim pociągnie tym olejem werandę choćbym miała patrzeć każdego dnia w dechy będące wyrzutem sumienia po zżarciu guguł ...

Bądź dzielna!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies