Pogoda się kroi cudowna, z dnia na dzień coraz cieplej i kazdy dzień słoneczny. Szkoada, zę nie pada, ale chyba nie można mieć wszystkiego
Czyli te stokrotki raczej traktować jak jednoroczne. Ok Dzięki za informacje
Anusia witaj
Co ha widzę, nowy placyk zrobiłaś.
No pięknie wyszedł.
Ach od razu tylko przysiąść z kawą i podelektowac się pięknymi rabatami i roślinkami.
Brawo, wszystko pięknie się prezentuje.
Pozdrawiam serdecznie
Dorotko zachwycam się twoimi dekoracjami nieustannie.
Tym razem piękne wiosenne wianki prezentuje urocza pani właścicielka.
No i jeszcze te twoje ciasta, ciasteczka..ach bardzo apetycznie to wszystko wygląda aż człowiek ma ochotę na coś słodkiego.
Och jak u ciebie już cudnie Jolu.
Z przyjemnością obejrzałam każdy kadr.
Misa z wodą jest najpiękniejsza
Klony przyciągają wzrok.
Każdy kwiatek,każdy wiosenny kolor młodych roślin cieszy
Piękna, różnorodna, różnokolorową wiosna. Taką i ja lubię.
Tylko, żeby jeszcze ciepłej było to byłoby fajniej, milej.
Kolony super.
Zaciekawiła mnie obiela. Pięknie kwitnie
Twoją skarpą zachwycam się nieustannie.
Cudna jest.
Klon prezentuje się rewelacyjnie.
Przypomnij mi ile on ma już lat?
Mój też już jest bardziej widoczny w ogrodzie.
Ale to 3 sezon dopiero w ogrodzie.
Wawrzynik tez perfekcyjny
Susan ma chyba jaśniejsze kwiatki, u nas są ciemne, takie chciałam, dlatego ją kupowałam. Jeszcze nowe zdjęcia dorzucam, w rozkwicie. Dodam jeszcze, że nasza magnolia powtarza kwitnienie.
Haha, u nas też ładnie popadało dziś. I chyba teraz też jeszcze siąpi. A miałam dziś podlewać , bo wczoraj przy pieleniu aż się kurzyło. Niestety nie z powodu mojej prędkości, tylko stanu ziemi (akurat na tej rabacie, na której pieliłam, mam dość sucho)
Bardzo soczysty ten widoczek . Lubię, bardzo lubię, graby w tym czasie. Aż świecą . Trawnik też wygląda świeżo i soczyście.
Szklarenka i okolice wyglądają bardzo elegancko! Świetnie Ci to wyszło .
Pisałaś chyba u Wioli, że mróz ściął Ci hakonki. U mnie na jednej rabacie to samo (dobrze, że Aprilkowe dary posadziłam obok domu, gdzie ten podmuch zimna nie doszedł). Mam nadzieję, ze się pozbierają. Widać, że powoli coś się dzieje i wychodzą powoli.