Moja ŚŚ nie ma już ani jednego liścia! . A przebarwila się od razu na żółto. To jej pierwszy sezon u mnie i muszę powiedzieć, ze póki co nie zachwyca nic a nic… Niezmiernie mało urosła od posadzenia, ale sezon był ekstremalnie suchy, zatem może to jest powód.
Twoja na piękny kolor!
Anetko, pozdrawiam jesiennie! Zaglądam i podziwiam ogród w jesiennej odslonie w przyszłym sezonie muszę zakupić klona palmowego do donicy, pięknie wygląda ten Twój!
Iwonka cieszę się bardzo, że zaglądasz Sadzenie drzew zwłaszcza na małej działce musi odbywać się z rozwagą. Widzę nie raz jak znajomi, którzy mieszkaja w domach po rodzicach, czy dzadkach wycinają mnóstwo drzew bo jest zbyt dużo cienia i gąszcz. Mam na myśli wielkie drzewa. U mnie i tak jest sporo i w tym wielkie brzozy
Cały czas chodzą za mną klony palmowe, uwielbiam. Mam już kilka i ciągle niedosyt
Wrzucę zaraz fotkę ile mam miejsca.
Liście orzecha najszybciej opadają, posprzątamy szybko i gotowe. Nie jest problematyczny i także docaniam jego formę i korę Załapał się już goły do zdjęcia
Pozdrawiam Asia Mam obecnie 4 klony w donicach i niedosyt Orange dream ma zrobione niezłe ocieplenie i stał zimą na dworze, tylko w większy mróz dostał okrycie. Shirasawy stał w garażu, dwa inne to nowe nabytki