Tęsknię do wiosny i lata, a tu wczoraj zima na pożegnanie sypnęła śniegiem. Miałam rzadką okazję zrobienia zdjęć, gdy jeszcze jasno. Muszę je sobie zachować, bo w takich momentach ogród wygląda całkiem, całkiem.
Aniu, takie graby nam przyszły. Mają ładne korzonki. Są trzy paczki, nie wiem czy w jednej odłożyli tylko dla Ciebie, bo ich nie liczyłam. Na razie je wsadziłam do domku gospodarczego. Jak śnieg zleci to je zadołuję i będą czekać na wsadzenie. Czy zadołować wszystkie na razie, czy chcesz już je do siebie zabrać?
Świetny pomysł Masz ich zdjęcia? Ja myślałam, by w ten sposób obsadzić płot powojnikami. Jednak zaraz za płotem sąsiedzi mają szpaler wysokich już iglaków. Powojniki mogą sobie nie poradzić.
U nas dzisiaj piękna wiosenna pogoda. Pomalutku zabrałam się za uporządkowanie ogrodu. Cieszę się bardzo, bo z moich obserwacji wynika, że większość cebul się pojawi
i jeden ma inny kolorok niz cala rodzinka
mam je w innym miejscu jeszcze sadzone w tym samym czasie i tamte dokiero paczki wystawily, conajmniej tydien czasu roznicy w kwitieniu bedzie a odda´lone sa od siebie jakies 3 metry
Chociaż masz daleko, zapraszam na kawę i różane zapachy, gdybyś była w pobliżu Widzę, że każdy rok czyni ogród ładniejszym, ale ponieważ wszystko jest jeszcze w trakcie tworzenia, to cały czas wiele się zmienia. Na pewno nie mam czasu się nudzić