Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

ryska 19:12, 29 lut 2016

Hej, przyszłam się oficjalnie przywitać, bo wątek znam od początku i podziwiam Cię za hart ducha i zdolności. Pozdrawiam i do miłego zobaczenia
AgataP 10:16, 01 mar 2016

Witaj Renatko, dziękuję że zajrzałaś.
U mnie dziś zima, a już graby zamówiłam No ale poczekają sobie, nic im nie będzie. Jak tylko słonka bedzie wiecej biorę się do roboty
Masz już zaplanowane jakieś prace? na pewno
tulucy 10:56, 02 mar 2016

Cześć byłam u Ciebie po cichu
Bardzo mi się podoba to, co robisz

Lykkefund wiem że będzie wielka, jest przy siatce, takiej w górę ok 2 metry, ale ja chcę ją też wszerz puścić, na boki, a dodatkowo też za moją siatką jest płot sąsiadów, jeszcze z pół metra wyższy. Mam nadzieję, że mi zarośnie tam ładnie.
ZielonaKasia 11:24, 02 mar 2016

Witaj, wpadam z rewizytą Dziękuję za odwiedziny u mnie Byłam kiedyś u Ciebie i bardzo mi sie podobało Będę wpadać cześciej.
AgataP 11:51, 02 mar 2016

tulucy napisał(a)
Cześć byłam u Ciebie po cichu
Bardzo mi się podoba to, co robisz

Lykkefund wiem że będzie wielka, jest przy siatce, takiej w górę ok 2 metry, ale ja chcę ją też wszerz puścić, na boki, a dodatkowo też za moją siatką jest płot sąsiadów, jeszcze z pół metra wyższy. Mam nadzieję, że mi zarośnie tam ładnie.

Ja mam niższą siatkę więc nie bardzo zaryzykuję by ją tam posadzić, ale tak mi się podoba że jak wymyślę miejsce na pewno ją posadzę.
Lykkefund widziałam w Ogrodzie Robaczka na Forum O ,ma jeszcze inna odmianę ramblera też piękną.
Niedługo wiosna więc będę zaglądać bo jestem ciekawa Twoich peoni,
ja też niedawno je przesadzałam i liczę że będzie im dobrze w nowym miejscu.
Czy masz może bowl of beauty?
AgataP 11:54, 02 mar 2016

ZielonaKasia napisał(a)
Witaj, wpadam z rewizytą Dziękuję za odwiedziny u mnie Byłam kiedyś u Ciebie i bardzo mi sie podobało Będę wpadać cześciej.

Kasiu, dzięki że zajrzałaś. Wiosna nadchodzi, w głowie mnóstwo planów i mnóstwo już zamówionych roślin. Ten sezon też będzie pracowity, choć na szczęście nie mam już ton ziemi na podwórku.
AgataP 13:07, 02 mar 2016

A u mnie dziś tak

anna_t 14:34, 02 mar 2016

o to masz więcej śniegu niż ja przynajmniej dzieciaczki zadowolone
ryska 14:45, 02 mar 2016

AgataP napisał(a)
Witaj Renatko, dziękuję że zajrzałaś.
U mnie dziś zima, a już graby zamówiłam No ale poczekają sobie, nic im nie będzie. Jak tylko słonka bedzie wiecej biorę się do roboty
Masz już zaplanowane jakieś prace? na pewno

Planów to ja mam i ..dużo pokory Na razie czekam aż to białe coś zniknie, Ty pewnie też
AgataP 15:25, 02 mar 2016

Aniu, takie graby nam przyszły. Mają ładne korzonki. Są trzy paczki, nie wiem czy w jednej odłożyli tylko dla Ciebie, bo ich nie liczyłam. Na razie je wsadziłam do domku gospodarczego. Jak śnieg zleci to je zadołuję i będą czekać na wsadzenie. Czy zadołować wszystkie na razie, czy chcesz już je do siebie zabrać?