Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Anda 14:22, 02 mar 2016

Aga, pieknie masz, ale tam musi u Ciebie pachniec Masz szczescie, ze mieszkam daleko, bo w lecie bym sie do Ciebie bezczelnie wprosila do ogrodu

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Napia 14:23, 02 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Jakie cudeńka pokazujesz - piękne

Różyca dopadła i mnie

Bardzo mnie to cieszy Uważam, że róże to najpiękniejsze kwiaty ogrodu. Zresztą róże kocham, od kiedy pamiętam. Mój M. dobrze o tym wie

olga80 14:26, 02 mar 2016

Napia napisał(a)

Trudno się oprzeć Różyca panuje ja też na początku chciałam tylko trochę róż, a teraz nie mogę się opanować

Tu Louis Odier

Na to cudo czekam mam juz plan na niego będzie rósł razem z laguna przy pergoli
Napia 14:29, 02 mar 2016

Anda napisał(a)
Aga, pieknie masz, ale tam musi u Ciebie pachniec Masz szczescie, ze mieszkam daleko, bo w lecie bym sie do Ciebie bezczelnie wprosila do ogrodu

Chociaż masz daleko, zapraszam na kawę i różane zapachy, gdybyś była w pobliżu Widzę, że każdy rok czyni ogród ładniejszym, ale ponieważ wszystko jest jeszcze w trakcie tworzenia, to cały czas wiele się zmienia. Na pewno nie mam czasu się nudzić
Napia 14:32, 02 mar 2016

olga80 napisał(a)

Na to cudo czekam mam juz plan na niego będzie rósł razem z laguna przy pergoli

Jestem ciekawa tego zestawienia, ale nie wiem, czy LO jednak nie za delikatny. Laguna rośnie znacznie silniej i wyżej.

Jaques Cartier
olga80 14:40, 02 mar 2016

zobaczę co to będzie wiem, że laguna to potwór mam jednak nadzieję,że zagrają w zgranym duecie
Napia 14:46, 02 mar 2016

olga80 napisał(a)
zobaczę co to będzie wiem, że laguna to potwór mam jednak nadzieję,że zagrają w zgranym duecie

Hmmm, one różnie rosną, laguna może jednak zdominować LO, ale jestem ciekawa jak to wyjdzie u Ciebie Życzę, by dobrze im było ze sobą
tulucy 14:54, 02 mar 2016

Ja moją LO zostawię tam gdzie jest, czyli przy płocie w warzywniku,tak samo Grahama Thomasa i New Dawn, posadziłam je przy siatce, żeby miały podporę.

iwonadm 14:56, 02 mar 2016

A co powiesz na tą ślicznotkę Uetersens Rosenprinzessin

ryska 15:10, 02 mar 2016

Ten Twój ogród Agnieszko jest bardzo romantyczny. Buziaki