Dominiczko jakoś ten sposób na mnie nie działa. Nie mam już siły jak nie dzieci chore to ja jedyna dobra wiadomością jest to,że mąż skończy już jutro krawężniki, musimy jeszcze nasypac ziemię i będzie miejsce na kolejną rabatke
Dobrze, że prace idą do przodu Ty dbaj o siebie, może herbatka z miodem i cytrynką tylko miód trzeb dodawać jak już lekko przestudzona, żeby nie stracił swoich właściwości.
Dziękuję Dominiczko byłam Już u lekarza przepisał mi tabletki z czarnego bzu i Wit c. Niestety mój najmłodszy Synek ma początki zapalenia płuc, a 2 razy byłam z nim w tyg u lekarza i inna Pani doktor nic nie słyszała, tylko mówiła,że to zwykle przeziębienie. Tragedia z tymi lekarzami.
W dzisiejszych czasach dobrego lekarza to ze świecą szukać. Pójdziesz do 1 to dla pewności jeszcze dwóch innych trzeba odwiedzić w celu potwierdzenia diagnozy.
Zdrowia życzę Tobie i synkowi! U mnie było to samo z chorobami jak byłam w ciąży (teraz nie jest lepiej) więc uważaj na siebie!
A z lekarstw to jeszcze polecam płukać gardło roztworem wody utlenionej z wodą (1do 10) mi pomaga
U nas dzisiaj piękna wiosenna pogoda. Pomalutku zabrałam się za uporządkowanie ogrodu. Cieszę się bardzo, bo z moich obserwacji wynika, że większość cebul się pojawi