Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

dominika_ 17:56, 01 mar 2016

Mleko i czosnek
paulina_ns 18:00, 01 mar 2016

dominika_ napisał(a)
Mleko i czosnek

Dominiczko jakoś ten sposób na mnie nie działa. Nie mam już siły jak nie dzieci chore to ja jedyna dobra wiadomością jest to,że mąż skończy już jutro krawężniki, musimy jeszcze nasypac ziemię i będzie miejsce na kolejną rabatke
dominika_ 18:38, 01 mar 2016

Dobrze, że prace idą do przodu Ty dbaj o siebie, może herbatka z miodem i cytrynką tylko miód trzeb dodawać jak już lekko przestudzona, żeby nie stracił swoich właściwości.
paulina_ns 09:25, 02 mar 2016

dominika_ napisał(a)
Dobrze, że prace idą do przodu Ty dbaj o siebie, może herbatka z miodem i cytrynką tylko miód trzeb dodawać jak już lekko przestudzona, żeby nie stracił swoich właściwości.

Dziękuję Dominiczko byłam Już u lekarza przepisał mi tabletki z czarnego bzu i Wit c. Niestety mój najmłodszy Synek ma początki zapalenia płuc, a 2 razy byłam z nim w tyg u lekarza i inna Pani doktor nic nie słyszała, tylko mówiła,że to zwykle przeziębienie. Tragedia z tymi lekarzami.
dominika_ 10:53, 02 mar 2016

W dzisiejszych czasach dobrego lekarza to ze świecą szukać. Pójdziesz do 1 to dla pewności jeszcze dwóch innych trzeba odwiedzić w celu potwierdzenia diagnozy.
ag_zie 11:16, 02 mar 2016

Zdrowia życzę Tobie i synkowi! U mnie było to samo z chorobami jak byłam w ciąży (teraz nie jest lepiej) więc uważaj na siebie!
A z lekarstw to jeszcze polecam płukać gardło roztworem wody utlenionej z wodą (1do 10) mi pomaga
MirellaB 13:08, 02 mar 2016

Trzymajcie się Zdrowia życzę
paulina_ns 14:07, 02 mar 2016

dominika_ napisał(a)
W dzisiejszych czasach dobrego lekarza to ze świecą szukać. Pójdziesz do 1 to dla pewności jeszcze dwóch innych trzeba odwiedzić w celu potwierdzenia diagnozy.

Oj tak Dominiczko co lekarz to inna diagnoza, a najgorsze,że tylko dziecko na tym cierpi.
paulina_ns 14:09, 02 mar 2016

ag_zie napisał(a)
Zdrowia życzę Tobie i synkowi! U mnie było to samo z chorobami jak byłam w ciąży (teraz nie jest lepiej) więc uważaj na siebie!
A z lekarstw to jeszcze polecam płukać gardło roztworem wody utlenionej z wodą (1do 10) mi pomaga

Dzięki Agnieszko, sprzyda się o wodzie z solą słyszałam, ale woda utleniona nie, muszę wypróbować i mam nadzieję,że pomoże. Buziaki
paulina_ns 14:50, 02 mar 2016

U nas dzisiaj piękna wiosenna pogoda. Pomalutku zabrałam się za uporządkowanie ogrodu. Cieszę się bardzo, bo z moich obserwacji wynika, że większość cebul się pojawi

Hiacynt