Przepiekna ta fotka ,wspaniale uchwycona gra światła jak"gra w zielone"-aż odezwała się ze mną tęsknota za latem,choć te upały mnie powalały.
Soczysta ta zieleń na tej fotce,mniam!
A tak się jeszcze zastanawiam nad tą pergolą ... jeśli większość odradza Ci pergolę biegnącą od tarasu do altany ... a mimo wszystko Ty bardzo chcesz mieć ją u siebie bo Ci się podoba (mnie zresztą też) to może daj ją przy altanie albo w kształcie litery L (tam gdzie w rogu zaplanowany jest grujecznik) ... a drzewo możesz posadzić w innym miejscu ... albo, tak jak planuje sobie nawigatorka, nad altaną?
Nie mogę się doczekać kiedy tak rozrosną sie moje małe dwie sadzoneczki trójklapowego,które na jesieni wsadziłam.Ma mi zasłonić głównie nieciekawą studnię w której M się zakochał i na razie nie da jej tknąć,mówiąc"no ja chyba tez mogę mieć coś do powiedzenia w tym ogrodzie".M wiosną wrzucił tam pompe ,która tylko raz zadziałała-0 porzytku ze studni a szpeci,więc na razie niech winobluszcz na nią włazi
Dziś miałam natchnienie na robótki papierowe, więc dzielę sie z Wami pomysłemCi co lubia i mają cierpliwość niech kopiują. To tylko próba z białego zwykłego papieru, ale jak kupię jakiś fajny to będę robic więcej takich diamentów
najpierw trzeba zrobić szablon.potem wyciąć, złożyć i skleić, to proste
Potem będziesz narzekac, jak ja..bo cokolwiek z nimi zrobic, to teraz krzepa potrzebna
wole ten 3klapowy, choc 5klapowy ładniej się wybarwia...
uciekam na dziś
miłego wieczoru
U mnie też część traw związana
teraz tu przynajmniej widać 3 sztuki trzmieliny na pniu
jeszcze czyszczenie i do przesadzenia jeżówki, ale chyba wiosną.