Dziękuję z przemiłe spotkanie w Twoim ogrodzie. Wszystko było wspaniale przygotowane i dopracowane. Dziękuję również całemu Komitetowi Organizacyjnemu, jestście wielkie
Sylwia super, że byłaś teraz będę Cię systematycznie odwiedzać
Marzenko ta kompozycja bardzo mi się podoba ... mogę ją skopiować ? ... jak ją gdzieś dostanę ... wygląda super i wyczytałam , że jest na słońce ...
p.s. zdjęcie od Izy super
Magda kopiuj nawet wilokrotnie ja to skopiowałam z netu z reklamy tej trawy
Vertigo było w Psarach, jakoś taka czarna trwa nie cieszy się wzięciem a surfinia kupiona u mnie na wsi
Wklejam zdjęcie, które bardzo mi się podoba, a takiego ujęcia nie widziałam. Bardzo się cieszę, że Cię poznałam Marzenko. Teraz zupełnie inaczej będzie mi się czytało Twój wątek. Przygotowałyście super spotkanie, ciasta i cała reszta pyszna!
Iza super zdjęcie ciasteczka Agi pieczone do 2:00 w nocy!!!! Pycha!!!
Ciebie mi się będzie fajnie czytało, a najbardziej utkiwło mi Twoje zdjecie na kanapie z Danusią
I jeszcze pytanie jakim nawozem sypałeś trawę???
Mi też M tak strzępił tępym nożem trawę, to mu naostrzyłam u szewca i już jest ok. A ja do regeneracji trawnika używam Agrecol szybki efekt dywanowy. Jeszcze dwa tygodnie temu zaczynał mi żółknąć a w sbotę był już calkiem zieoniutki
A za sobotę trzymam kciuki Impreza bedzie w ogrodzie ???? A zrobisz fotki tortu???
No i supcio to wygląda !!! Jak bym miała taką rabatę to bym posadziła jeszcze lawendę i róże i koniec i kropka .... ale takiej rabaty nie mam dlatego napiszę działaj a ja z miłą chęcią popatrzę i pochwalę
Pięknie a jak czyściutko!!!! Ja też bym dodała lawendy i róze..... okrywowe tylko
Ps. Dziękuję za komplementy. Nawet sobie nie pogadaliśmy
Dziękuję z przemiłe spotkanie w Twoim ogrodzie. Wszystko było wspaniale przygotowane i dopracowane. Dziękuję również całemu Komitetowi Organizacyjnemu, jestście wielkie
Sylwia super, że byłaś teraz będę Cię systematycznie odwiedzać
Napomknę jeszcze , że po powrocie do domu wszelkie boleści poszły precz, baterie naładowałam od jutra działam intensywnie ..... Jesteście dziewczyny lekarstwem na całe zło .... !!!
Ty nam doładowalaś bateryjki po przyjeździe a my Ci przy odjeździe
Super dziewczyna jesteś, a M przypadł bardzo do gustu mojemu M Sylwia zatem warto pomyśleć o powtórce aby fotkę na kanapie wykonać
Koniecznie obfoć sowje działania