Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 17:48, 15 lut 2012

Do góry
z tego co się orientuję to chyba nieee... Ale wkleję pytanie w tym wątku

https://www.ogrodowisko.pl/watek/902-zakupy-przez-internet?page=13
Kompozycje z trawami w roli głównej 17:45, 15 lut 2012

Do góry
Eeeehhhhh
Kule, ozdoby, płotki, rzeźby do ogrodu 17:43, 15 lut 2012

Do góry
Aaa taki myk

Jeszcze mam pomysł czy może ich nie pomalować wodą z zaprawy co będą z niej donice - szmatkę wziąć i też trzeć, trzeć i trzeć
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:41, 15 lut 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Bajeczne widoki u Ciebie, Danusiu. Jest pięknie. Lubię, jak pada śnieg.

Danusiu, jaką długość siedziska mają Twoje ławki?

Ławka Lutjens na wymiary : 150 cm długości, wysokości 98 cm, a głębokość siedziska to 53 cm

Ogród Sylwii od początku :) 17:38, 15 lut 2012

Do góry
Ahaaa A to może wypoczywajcie
Motylek - Schizanthus 17:37, 15 lut 2012

Do góry
Motylek - Schizanthus wisetonensis - pochodzi z rodziny psiankowatych

To roślina jednoroczna z silnie rozgałęzionymi i wzniesionymi pędami. Kwiaty są dość duże zebrane w wiechy. Lubią gleby próchniczne i przepuszczalne oraz słoneczne, bezwietrzne stanowisko.
Nasze storczyki 17:32, 15 lut 2012

Do góry
Kasiu - 300 doniczek chyba wszystkiego, a storczyków na pewno mniej - bo to chyba niemożliwe nadążyć z tyloma storczykami z robotą

Ogród Sylwii od początku :) 16:56, 15 lut 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Widzę, że wróciliście - jak taaamm ??? Bo chyba śmiało możemy Cię obwinić, że śnieg nam przywiozłaś

Jeszcze nie wróciliśmy ..... siedzimy zasypaniiiiiiiiiiiiiiiiii w domku ..... zaraz relacja
Wnętrzowisko - dom i wnętrze 15:55, 15 lut 2012

Do góry
jotka napisał(a)
A ja oponom w ogródku mówię: Nie !

Mi też jakoś to nie pasuje i niezbyt się podoba w prywatnym ogrodzie, ale np. u jakiegoś mechanika jakby były tak obsadzone opony to fajniej by było
Wszystkim Walentynkom oraz Walentym-wszystkiego najlepszego 15:53, 15 lut 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Sebek ty nie cytuj gościa daj jakieś własne przemyślenia ,tyle ładnych dziewczyn w grupie widziałam

Swoich zbytnich przemyśleń nie mam. Chyba jedynym jest to, że niektórzy razem są tylko po to, aby się chwalić przed innymi albo zmieniać status na fejsie Albo coś dogadują innym, a sami nie widzą siebie i swojego zachowania. To strasznie irytujące, jak ktoś mówi, że tamten jest brzydki, tamten taki owaki- a to im przydałoby się kupić bułkę do jego pasztetu To tyle...
Ogród w Alei Lipowej... 15:50, 15 lut 2012

Do góry
Sebek, Martek, Małgoś i Ircia fajnie, że Was nie zanudzam. Już kiełkują moje tulipany i narcyzy w doniczkach więc będą nowe fotki. No i kolejna porcja hiacyntów niepamiętam koloru, chyba też biały.
Ogród Sylwii od początku :) 15:46, 15 lut 2012

Do góry
Widzę, że wróciliście - jak taaamm ??? Bo chyba śmiało możemy Cię obwinić, że śnieg nam przywiozłaś
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:43, 15 lut 2012

Do góry
Matko Boska - z jednej strony Opatrzność nad Tobą czuwa, a z drugiej strony to strasznego masz pecha. Na szczęście wszystko kończyło się happy endem...
Wierszyki i rymowanki o Ogrodowisku i nie tylko 15:37, 15 lut 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

3 Agnieszki u Hanusi! Ewa, Marta! I Małgosia i Krystyna!
Czy Hanusia tego warta, przecież ona nie dziewczyna.....
Walek młodym śle serducha haftowane na poduchach!
Ale choćby starym było, dostać kwiaty ...zawsze miło!

hanka_andrus napisał(a)

Zbyszku,

W zasięgu ręki mieć swe lubienie
To u Hanusi już tylko marzenie.
Ciesz się, że nie musiałeś wybywać z chałupy!
I Tobie wiatr zimny nie nawiał do zupy!

Po wczorajszej gościnie, też zamotałam się w bety,
A pobudka dziś była nie miła, niestety!
Walenty się żegnał śniegiem i zawieją,
Teraz we wszystkie strony zimne wiatry wieją!

Na wskaźniku ciut nad zerem dostrzegam,
i nawet mój piesek niezbyt chciał pobiegać,
A ja, okutana w czapkę i barchany,
wróciłam czym prędzej między 4 ściany!

zbigniew_gazda napisał(a)
Ja niestety nigdzie nie byłem
Pod pierzyną z Walentynką się zaszyłem.
Do omówienia tematów było wiele
Będzie spokój ze dwie niedziele.
Ogródek Hanusi po zimie 15:35, 15 lut 2012

Do góry
Gratuluję 400 stron

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:33, 15 lut 2012

Do góry
Baaardzo ładnie - u mnie o wiele więcej śniegu - więcej mam na odśnieżonej niedawno ścieżce, bo znów sypie
Ogród Dominiki 15:18, 15 lut 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Przypomniałem sobie Domi Twoje zdjęcia i ogrodem jestem zachwycony. ale tak jak piszesz każdy ogrodnik dąży do czegoś lepszego, nowszego - co go zadowoli bardziej. Zobacz na ogród Danusi jak zmieniał się w ciągu kilku lat - podobała mi się bardzo jego pierwotna forma i każda następna - kolejne trż na pewno będą świetne - u Ciebie będzie tak samo

Dzięki Sebku Dzięki Wam doceniłam to, co mam. Czasem trzeba posłuchać innych i przestać się zadręczać
Ogród Dominiki 15:15, 15 lut 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Domi, z tego co piszesz, to i tak Twoja ekipa od zakładania ogrodu to fachowcy w porównaniu z moją. Ja żałuję każdej wydanej złotówki, bo nie było ich mało, a teraz za te same pieniądze miałabym większą część ogrodu skończoną i mniej pracy przy poprawianiu . Śmieję się (taki śmiech przez łzy), że jak jeszcze damy radę z M. (finansowo i zdrowotnie) to kiedyś zbudujemy drugi dom i założymy drugi ogród (o powierzchni nie większej niż 1500 mkw ).
Domi macham łapką i ślę ciepłe pozdrówka

Wieloszko, ja już trochę ochłonęłam po zakładaniu ogrodu i doceniłam pewne rozwiązania/przyzwyczaiłam się do nich.To przyszło z czasem i....dzięki Ogrodowisku, czyli Waszym pozytywnym opiniom. Na początku jednak uważałam, że wszystko jest "be". Niemniej jednak uważam tak, jak Ty, że za te same pieniądze moglam mieć więcej zrobione. No ale cóż.... dom teraz też bym inaczej zaprojektowała. Tak to już jest. Sebek trafnie zauważył, że nawet Danusia zmienia swój idealny ogród. Gdyby nie to dążenie do zmian, o czym byśmy tu rozmawiali??? Gdybym teraz zakładała ogród, byłby bardziej geometryczny, nowocześniejszy. No,ale jest jaki jest i cieszy mnie, jak ktoś go chwali. Nie zamierzam go radyklanie przerabiać, ale bardziej dopracować i zagęścić. Roślinom też trzeba dać czas na rozrośnięcie się. Projektanci widzą nasz ogród za kilka lat, a my patrzymy na niego tu i teraz i płaczemy, że jest łyso. No a po paru latach trzeba ciąć, przesadzać, bo jest ciasno. I nagle okazuje się, że projektant miał rację.
U Kasi w ogrodzie ... 15:10, 15 lut 2012

Do góry
Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 15:00, 15 lut 2012

Do góry
Noo - najwyżej wytrzymam miesiąc jeszcze ze śniegiem - potem już ma przyjść prawdziwa wiosna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies