Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Kasi w ogrodzie ...

U Kasi w ogrodzie ...

AgnieszkaBK 09:57, 15 lut 2012

Witaj Kasiu, wpadłam żeby się przywitać, masz śliczny ogród z wieloma atrakcjami na prawdę superDzieciaczki masz urocze..... a zdjęcia ze śnieżnego Zakopanego.... bajkowe
hanka_andrus 10:03, 15 lut 2012

A ja,wróciłam z Twojego sklepu! Wszystko mi się tam podoba, szczególnie na prezenty.Już upatrzyłam piękne kubeczki z ptaszkiem......Pozdrawiam.
Kasia_ 12:25, 15 lut 2012

sylllwia napisał(a)

Śnieg z błękitem nieba świetnie wygląda. Chociaż zimy nie lubię, na tym zdjęciu jest urocza. Pozdrawiam
To zdjecia z Doliny Olczyskiej, nie zapomniane widoki, magiczny czas ! Spacer byl wspanialy w milym towarzystwie...
Kasia_ 12:33, 15 lut 2012

hanka_andrus napisał(a)
A ja,wróciłam z Twojego sklepu! Wszystko mi się tam podoba, szczególnie na prezenty.Już upatrzyłam piękne kubeczki z ptaszkiem......Pozdrawiam.

Ciesze sie, ze sklep sie Tobie Haniu podoba. Dokladamy wszelkich staran zeby tak bylo ...prawde mowiac nasza filozofia to : miec w sklepie rzeczy, ktore same chcialybysmy miec w naszych domkach !
Kasia_ 12:41, 15 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Witaj Kasiu, wpadłam żeby się przywitać, masz śliczny ogród z wieloma atrakcjami na prawdę superDzieciaczki masz urocze..... a zdjęcia ze śnieżnego Zakopanego.... bajkowe

Milo to slyszec bardzo dziekuje pozdrawiam rowniez cieplo z zasypanego sniegiem ale Komorowa
Sebek 15:10, 15 lut 2012

Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię
Pszczelarnia 15:28, 15 lut 2012

Kasiu, a ja poproszę jeszcze o zdjęcia z zaśnieżonego ogrodu. Zakopane fajne. A ja lubię śnieg, bo tak pięknie otula wszystko.
anula_wn 18:09, 15 lut 2012

Kasia , ale kolory ! to błękitne niebo i ten śnieżek .... cudnie
Kasia_ 08:25, 16 lut 2012

anula_wn napisał(a)
Kasia , ale kolory ! to błękitne niebo i ten śnieżek .... cudnie

Hi Anula kiedy masz chwile wolego wieczorem ok 21 wpadam z butelka winka ? daj znak ...a propo nie mam do Ciebie nr telefonu ..podaj prosze ! Sciskam o poranku pijac kawe Kasia
Kasia_ 08:26, 16 lut 2012

Sebek napisał(a)
Piękne zdjęcia - bardzo trzymam kciuki za rozwój sklepu, bo jest świetny. Dużo w nim ciekawych rzeczy i w świetnym stylu - tym co i ja lubię

Witaj Sebek !
Ciesze sie ze sklep Ci sie podoba ! dokladam teraz wszelkich staran aby zaistniec w wirtualnej rzeczywistosci ...masz konto na fb ?
Pozdr Kas