Marzenko ja myślałam, że wprowadzałam się do domu z problemem ale teraz wiem, że można mieć pod wiatr ... ... przeczytałam właśnie o powodzi i o akcji szambo ... działo się ...
hehehe Marzena u Ciebie teraz w sobote też strefa kibica???
W tę sobotę M sam idzie na stadion... a ja będą gościć Gabi, pracować w ogrodzi a wieczorem urządzę z dziewczynami strefę kobieceko kibica na ogrodowisku
Ja muszę od imprez odpocząć, bo oststnio za dużo ich było Jedn weekend musi byc wolny
Ale zdjęcia z CHFS !!! Rewelacja.
Nie przekombinuj ze studiami. Idź na architekturę krajobrazu, potem jeszcze MBA i będziesz mega wykształcony
Zanim skończysz studia to ogrodowisko narzuci taki standard w kraju, że każdy będzie chciał mieć piękny projekt ogrodu
Danusiu pozwolę sobie na Twoim wątku umieścić informacje nt spotkania na Dolnym Śląsku w dniach 23-24 czerwca
Moi Drodzy do zjazdu na Dolnym Śląsku zostało już zaledwie 1,5 tygodnia. Bardzo prosze o zgłaszanie poprzez "napisz wiadomość" do mnie, kto deklaruje obecność drugiego dnia czyli w niedziele. Osoby, które będą u Pszczólki i planują wizytę w moim ogrodzie prosze rownież o potwierdzenie tej informacji poprzez wysłanie wiadomości.
Z powodów organizacyjnych listę zamykamy w najbliższą niedzielę tj 17 czerwca
Z pozdrowieniami Komitet Organizacyjny II Dnia
Marzena, Wieloszka, Noemi, Irenka Z Miłkowa, Aga PE
Moi Drodzy do zjazdu na Dolnym Śląsku zostało już zaledwie 1,5 tygodnia. Bardzo prosze o zgłaszanie poprzez "napisz wiadomość" do mnie kto deklaruje obecność drugiego dnia czyli w niedziele. Osoby, które będą u Pszczólki i planują wizytę w moim ogrodzie prosze rownież o potwierdzenie tej informacji poprzez wysłańie wiadomości.
z powodów organizacyjnych listę zamykamy w najbliższą niedzielę tj 17 czerwca
Ewa porządzę się na Twoim wątku
Moi Drodzy do zjazdu na Dolnym Śląsku zostało już zaledwie 1,5 tygodnia. Bardzo prosze o zgłaszanie poprzez "napisz wiadomość" do mnie kto deklaruje obecność drugiego dnia czyli w niedziele. Osoby, które będą u Pszczólki i planują wizytę w moim ogrodzie prosze rownież o potwierdzenie tej informacji poprzez wysłanie wiadomości.
Moi Drodzy do zjazdu na Dolnym Śląsku zostało już zaledwie 1,5 tygodnia. Bardzo prosze o zgłaszanie poprzez "napisz wiadomość" do mnie kto deklaruje obecność drugiego dnia czyli w niedziele. Osoby, które będą u Pszczólki i planują wizytę w moim ogrodzie prosze rownież o potwierdzenie tej informacji poprzez wysłańie wiadomości.