Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 22:27, 12 cze 2012

Jeju, dzieki Kochani, przysiegam, ze bede go solidnie golic, az nabierze ogrodowiskowej urody

Dzisiaj dostalam przesylke z Gracillimusem, bardzo dorodne sadzonki, ladnie ukorzenione. Tym samym rabata trawiasta jest prawie odtworzona Moze jutro uda mi sie cyknac jakies fotki

Jeszcze niecale 10 minut, oj, zeby juz sie nic nie zmienilo
Juzia 23:01, 12 cze 2012

Jest dobrze
Milka 23:56, 12 cze 2012

Cykaj fotki, ostatnio jestem zakręcona trawami i chyba na nowo hostami
monteverde 02:30, 13 cze 2012

bociek napisał(a)

Boćku, trochę dupiasty ten stożek, ale kto co lubi .Ładny będzie jak odbije.
Licz, licz paluszki

Myszorku, wez nie rob mi tego, staralam sie bardzo Naprawde Teraz krzaczor musi dojsc do siebie, moze za drugim razem mi lepiej pojdzie

zapewne bo już masz wprawę, ale uważaj na palce
Elfik 22:38, 13 cze 2012

bociek napisał(a)
kociej zlapal kreta, ale chyba rodzina weszla na droge vendetty bo dzisiaj mi rozoraly znowu w kilku miejscach. I to nie na trawniku, w rabatach ryja, buuuuu

...a ja dziś myślałam nawet o Tobie - bo spenetrowałam cały ogród dokładnie i jest mocno podejrzany spokój... Uśpiłam je wszystkie tym karbidem, czy co? Ale na łąkach też nie ma nowych kopców... Dziwne... Jednak z dwojga złego wolę nornice - z nimi trochę łatwiej walczyć, bo załapują się
na granulki Brosa. Wspólczuję bociusiu
Za to gratuluję wprawek w cięciu, całkiem Ci to dobrze idzie! I faktycznie pilnuj paluszków, bo ja wczoraj o malo sobie palca nie odrąbałam przy ciachaniu szczapek na zimę . Dobrze że siekiera po rękawicy poszła, ale i tak mi plasterek ścięło
Juzia 22:41, 13 cze 2012

Elfik napisał(a)

kociej zlapal kreta, ale chyba rodzina weszla na droge vendetty bo dzisiaj mi rozoraly znowu w kilku miejscach. I to nie na trawniku, w rabatach ryja, buuuuu

...a ja dziś myślałam nawet o Tobie - bo spenetrowałam cały ogród dokładnie i jest mocno podejrzany spokój... Uśpiłam je wszystkie tym karbidem, czy co? Ale na łąkach też nie ma nowych kopców... Dziwne... Jednak z dwojga złego wolę nornice - z nimi trochę łatwiej walczyć, bo załapują się
na granulki Brosa. Wspólczuję bociusiu
Za to gratuluję wprawek w cięciu, całkiem Ci to dobrze idzie! I faktycznie pilnuj paluszków, bo ja wczoraj o malo sobie palca nie odrąbałam przy ciachaniu szczapek na zimę . Dobrze że siekiera po rękawicy poszła, ale i tak mi plasterek ścięło

Oj
jotka 22:50, 13 cze 2012

Oj krwawo się zrobiło Ja tam na działce po kilku przygodach z ostrymi narzędziami zapas plasterków trzymam U mnie tez jakiś "cudzy" kret się wprowadził Pewnie wygnaniec i innego ogródka
Milka 23:02, 13 cze 2012

Oj, ale straszne rzeczy sie działy, oby wszystko było dobrze
Madzenka 23:03, 13 cze 2012

Kasia walczy z kretami
Elfik 23:42, 13 cze 2012

Bociusiu - Koniec końców - dobrze będzie! Miłość jest dobra na wszystko!