Melduję, że dzisiaj 10 róż okrywowych posadziłam, ale nic nie obfociłąm, jak zwykle zabrakło mi czasu.
Jak pisze Bociek czas nie jest z gumy i ciagle go brakuje.
Zaczęłam wszystko opryskiwać, bo mi robale pół ogrodu wyżarły, w tym 4 graby, , ale mi się opryskiwacz popsuł... Zdążyłam tylko 1/3 opryskać...
Marzenko ja myślałam, że wprowadzałam się do domu z problemem ale teraz wiem, że można mieć pod wiatr ... ... przeczytałam właśnie o powodzi i o akcji szambo ... działo się ...
Iza teraz jest co wspominać
oj jest ... nigdy nie zapomnę jak małż montuje zlewozmywak i to co pod nim w mozole dobierając elementy z dwóch kompletów ... i bez większych sukcesów ... jest godzina 3 w nocy ... o 12 następnego dnia przyjdą goście !!! Nieletnia ma komunię !!! ... a w zasadzie to nawet tego dnia już ... ja kapituluje i siedząc z kipą na podłodze wertuje książkę telefoniczną (są jeszcze ??? ) i zarządzam;
- Adam trzeba to sobie powiedzieć ... musimy wezwać fachowca
a on wygięty w paragraf rzuca rułki i zupełnie spokojnie:
- tak ... dawaj pierwszy z listy ... powiemy, żeby się tylko zgodził ... może przyjść rano !!! ))))
Marzenko ja myślałam, że wprowadzałam się do domu z problemem ale teraz wiem, że można mieć pod wiatr ... ... przeczytałam właśnie o powodzi i o akcji szambo ... działo się ...
Iza teraz jest co wspominać
oj jest ... nigdy nie zapomnę jak małż montuje zlewozmywak i to co pod nim w mozole dobierając elementy z dwóch kompletów ... i bez większych sukcesów ... jest godzina 3 w nocy ... o 12 następnego dnia przyjdą goście !!! Nieletnia ma komunię !!! ... a w zasadzie to nawet tego dnia już ... ja kapituluje i siedząc z kipą na podłodze wertuje książkę telefoniczną (są jeszcze ??? ) i zarządzam;
- Adam trzeba to sobie powiedzieć ... musimy wezwać fachowca
a on wygięty w paragraf rzuca rułki i zupełnie spokojnie:
- tak ... dawaj pierwszy z listy ... powiemy, żeby się tylko zgodził ... może przyjść rano !!! ))))
Iza mój M jak dłubie ponad godzinę to wiem, ze fachowca trzeba wzywać.....