Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 22:06, 13 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Danusiu żywe obrazy piękne ... Bardzo czekam na artykuł i krok po kroku ... Zbieram roślinki i super, że to nie jest monopol dla sukulentów ... Mam bardzo stae dechy z rozbieranego drewnianego domku ... Chyba znalazły nowe życie ... pozdrawiam ...

W ogrodzie Gabi jest pięknie

Wszystko będzie w programie.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:16, 13 cze 2012

Danusiu - bardzo ważny dzień dzisiaj miałaś - cieszę się, że udało Wam się wszystko nagrać - będę czekać na odcinek
popcorn 22:21, 13 cze 2012

Skrzynki z warzywami i żywe obrazy bardzo pomysłowe! Kaloszki i makijaż super! Ale będzie fajnie, kiedy będzie w Mai można obejrzeć? Pozdrawiam!!!
Gardenarium 22:21, 13 cze 2012

Nie wiemy jeszcze kiedy, ale chyba szybko

Instagram Ogrodowiska
anieszka 22:22, 13 cze 2012

Przetacznik napisał(a)
Czekam z niecierpliwością na program, zresztą już moi domownicy z przyzwyczajenia włączają Maję w ogrodzie i mnie wołają, żebym nie przegapiła : )
Miałam miłą okazję spotkać Maję osobiście w moim miejscu pracy- bardzo miła osoba.
Podziwiam Waszą pasję, pracę i efekty i choć ze mnie amatorka ze skromnym potencjałem ogrodniczym (co bardzo onieśmiela), to dużą przyjemnośc czerpię z obserwowania co w ogrodach z prawdziwego zdarzenia się dzieje.
W tą sobotę kiermaszyk róż na Żoliborzu dla chętnych ; )
Pozdrawiam Weronika

A gdzie konkretnie, bo chętnie bym się wybrała? tak dla odstresowania od EURO
kaisog1 22:24, 13 cze 2012

Anieszka to są RODy przy ul. Promyka Kępa Potocka
Madzenka 22:33, 13 cze 2012

Danusiu pozwolę sobie na Twoim wątku umieścić informacje nt spotkania na Dolnym Śląsku w dniach 23-24 czerwca

Moi Drodzy do zjazdu na Dolnym Śląsku zostało już zaledwie 1,5 tygodnia. Bardzo prosze o zgłaszanie poprzez "napisz wiadomość" do mnie, kto deklaruje obecność drugiego dnia czyli w niedziele. Osoby, które będą u Pszczólki i planują wizytę w moim ogrodzie prosze rownież o potwierdzenie tej informacji poprzez wysłanie wiadomości.
Z powodów organizacyjnych listę zamykamy w najbliższą niedzielę tj 17 czerwca

Z pozdrowieniami
Komitet Organizacyjny II Dnia
Marzena, Wieloszka, Noemi, Irenka Z Miłkowa, Aga PE
Milka 22:49, 13 cze 2012

Danusia, ciekawy i ważny dzień; wygladałaś cudownie, makijaż zdecydowanie ci służy, a nowa forma obrazów, zaskakująca
zatem czekam, na odcinek w tv
myszorek 22:52, 13 cze 2012

Danusi, slicznie Ci w tej łososiowej/brzoskwiniowej szmince. Strzał w dziesiątkę.
Cieszę się z emocjonującego dnia. U Ciebie zawsze się coś ciekawego dzieje. Strasznie miło Was podglądać
Mala_Mi 22:55, 13 cze 2012

I ja też oko pocieszyłam Nawet moje oko..okiem Danusi... Czekam na powiadomienie duzymi literkami kiedy będzie w TV