Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:58, 12 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Ania, ja trzymam te kciuki, ale jestem realistka.

Marzenko, podaj mi adres No wiesz, z tymi bukszpanami na ulicy to bym uwazala. Tak tylko na wszelki wypadek, gdybym byla w okolicy

Cywilizowany dom, dobre sobie Zebys Ty zobaczyla co ja mam pod plotem, hmmm, moze lepiej nie, bo jeszcze bys pomyslala, ze mnie Bog opuscil

Kasia a ryzykuję najwyżej kroś przygarnie kulkę ale może z tydzień będzie ładnie. Oby do zjazdu się utrzymały

Ale jest szansa, że nie rąbną bo dookoła sąsiadki, ktore są cały dzien w domu I muszę M powiedzieć aby swoje 500 Wat nad garażem skierował na moje bukszpany, jak ktoś będzie szedl to mu po oczach jak na przesluchaniu, to się może nie odważy ukraść!!!

Ja mam takie otoczenie wkoło (chwasty, dachówki z innej budowy, palety, kamienie, krótko mówiąc syf...) że przynajmniej przed płotem niech to jakoś wygląda....
Ogrodnik mimo woli 21:53, 12 cze 2012

Do góry
Ania ty morze budujesz a nie morskie oczko!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:37, 12 cze 2012

Do góry
Bo my mamy zawsze szabelki w rękach taka nasza natura narodowa ...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:36, 12 cze 2012

Do góry
Chciałam nadmienić że wykopałam dwa zdechłe graby, ktore rosły przed płotem i posadziłam czerwonego buka. Na razie maluuutki ale kiedyś za ścianą wodną będzie fajnie wyglądać. Brakowalo mi bordowego akcentu na froncie ogrodu
I jeszcze miejsce przed furtka uprzątnęłam. wreszcie zniknął olbrzymi wór po kamieniach, który tkiwł w tym miejscu od monentu postawienia gabionów czyli od marca.....
Jutro w tym miejscu będzie akcja sadzenia kul bukszpanowych. I chyba sobie tabliczkę na furtkę kupię i napiszę BUKSZPANOWO Jeśli mi się zmieści to będzie 6 kulek bukszpanowych przed płotem..... Jesli je ukradną znów będę musiała jechać na plantację....

A M wczoraj przed płotem żwirek wysypał, chwasty wypalone roundapem zniknęly. Wreszcie zaczyna wyglądać na cywilizowany dom przed płotem....
Jutro wszystko obfocę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 12 cze 2012

Do góry
No to GabiK szykuj się!!!
Początki w Kruklandii 21:28, 12 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Jeju, no niech te trawki juz przychodza Marzenko, tez wybralas cudenka, jedne z moich ulubionych, chociaz ja wszystkie trawy kocham To juz zboczenie, prawda??? Jestem zboczencem???

Jesteś zboczeńcem i jeszcze o odmiennej orientacji bo Justynę kochasz
Lecę w kulki... 21:26, 12 cze 2012

Do góry
A mój M chce warzywnik tylko mu ram drewnianych nie zrobił i masakara jakaś, wstyd w tę część ogrodu zaglądać...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:23, 12 cze 2012

Do góry
A teraz przegrywamy 0:1... Buuuu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:20, 12 cze 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)

[
i widok na nieład ogólny

Ależ z Ciebie kokietka!. Jaki tu nieład? Chyba niedowidzę, bo jak dla mnie na tym zdjęciu jest symetria i porządek właśnie.

no pokaż gdzie ten nieład bo nie dowidzę ze staości czy go nie ma?????
Ogród Ginger 21:13, 12 cze 2012

Do góry
Śliczna hortensja. Ogród staje się iście ogrodowiskowy hortensje, żurawki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:10, 12 cze 2012

Do góry
Ja koszulek bawełnianych teź nie lubie.... Wyglądam w nich jak ostatnia sierota....
Plizzzz kubeczki ogrodopwiskowe
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:08, 12 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Nie cierpki lubię,a Twoje wpisy jeszcze bardziej! Pozdrawiam.

Haniu ale mi milusio

Irenka buziak

Marzenko i koniecznie je pokaż

Niestety pochmurno i pokropiło fot nie moźna zrobić!! melduję, że niecierpek stoi pod wiatą ale z buźką na wschodnie słońce
Początki w Kruklandii 21:02, 12 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Beta odpowiedziałam u Ciebie

Marzenko ponoć jutro....jutro..... Już się doczekać nie mogę

Ja też bo wreszcie skończę skalniak....
Ogród Magdalenka 18:46, 12 cze 2012

Do góry
butterfly napisał(a)
bardzo ładne kuleczki wyszły

A ja tak sie cykałam czy kupic ten stelaż z Tchibo...W końcu jak bociek kupiła i stwierdziła, że bez sensu to zrezygnowałam.
A tu proszę, po "modernizacji", wycięciu co nie potrzebne i stelaż jak sie patrzy

Mój M mi obiecała, że taki zrobi,ale kieeeeedy to bedzie....

Butterfly bo my kreatywne dziewczyny jesteśmy
Tnij na oko jak nie masz stelaza!! Obiecuję w weekend zrobić szablon z kartonu i zrobię fotorelacje na moim wątku Ciąć bukszpany naleźy bez obaw, co najwyżej zamiast kulki będzie elipsa i też będzie pięknie, a jak nie wyjdzie to kostkę mozna uformować
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 18:42, 12 cze 2012

Do góry
Diana piękne te spirale!!! czy trudna takie cudo wyciąć? czy cięłaś od sznurka???
Początki w Kruklandii 18:37, 12 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Idę zaraz walczyć z chwastami, to może jakieś fotki porobię.....płotem się pochwalę...hehe

Też zamówiłam zrobimy porównanie paczek Ja zamówiłam frosted curls i hakonechloa aureola.

A ogród pięknieje z dnia na dzień i taki nowoczesny się zrobił!!! cykaj foty coby dla potomnych ku pokrzepieniu serc było
Miniaturowy ogródek 18:34, 12 cze 2012

Do góry
waska napisał(a)
ja też czekam
tak dobie myślę że linie proste nie często u szefowej
ale jestem ciekawa końca.

Fakt nietypowo!!! Tym bardziej efekt npbędzie ciekawy
Miniaturowy ogródek 18:29, 12 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
ale super relacja
Gabi, nareszcie ekipa Danusi u Ciebie
jestem bardzo ciekawa efektu, bo projekt znam. I powiem Ci, że po wykopaniu roślin dopiero widać ile ich było !!! wygląda na to, że miałaś całą masę roślin

A jak ogród będzie skończony wpraszam się na kawę aby zobaczyć to na żywo

I ja i ja wpadam i obiecuję nie krzywić się przy herbacie

A na niespodziankę doczekać się nie mogę, aż nóżkami jak Laurka przebieram

A tak na marginesie GabiK od całej braci (sióstr) ogrodowiska reprymendę dosałaś, źe się swoim ogródkiem wcześniej nie chwaliłaś!!!!! Ale teraz to pewnie resocjalizacja już nastąpiła i codziennie nam fotki będziesz pstrykać
Az się boję iść sadzić do ogrodu bo może II odcinek serialu przegapię....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:26, 12 cze 2012

Do góry
Ale M mi ze stadionu pisze, że to źle dla nas...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:25, 12 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
jak sobie patrzę na to co się u Gabi wyrabia to te jajeczka coraz bardziej zagrożone ... żeby mieć gdzie projektować muszę zburzyć ... to klu projektu ... południowy zachód tego się nie da zmarnować na pół metra kamiennego muru razy dwa ...

To burz!!! lecę do Gabi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies