Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Milka 12:32, 12 cze 2012

To jak słyszę, było sporo radości i emocji i o mały włos i Finka byłaby
abiko 12:52, 12 cze 2012

super wam wyszło to kulkowanie)) kurcze ja muszę swoje, ale ja tak nie umiem
finka 12:57, 12 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.

I jeszcze się minęlyśmy .... A Ty nie wpadłaś na spotkanie ogranizacyjne KOIID

a ja nie wiedziałam, że jest "zebranie organizacyjne" niestety nie daję rady czytać wszystkiego, trzeba do mnie walić na pw

a ja specjalnie wczoraj robiłam dostawy bo dziś mecz u nas, więc wolałam się nie ładować w miasto.
Piszę " u nas" bo ja też Wrocławianka z Hallera - /27 lat/ a teraz z wyboru Strąkowianka
aga_pe 14:16, 12 cze 2012

gooseberry napisał(a)
piękne kulki... i jak sprawnie poszło

mam kilka bukszpanów w donicach, które chciałabym wsadzić... czy formować teraz jak są w donicy czy jak wsadzę?

pozdrawiam ciepło i żałuję, że w mojej okolicy nie ma więcej takich ogrodowych zapaleńców

Przecież są dziewczyny z okolic Poznania. Tylko trzeba się skrzyknąć
aga_pe 14:18, 12 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

no super było....a ja Was z oczu straciłam za tym dostawczakiem i przegapiłam drogę Ale nawinęła mi się jakaś pani % i wskazała drogę z podwózką hehehehe

A my zwolniłysmy za zakrętem, cały czas patrzyłam we wsteczne - jest Aga, jest i nagle... nie ma! Zasięgu nie miałam i nie było jak zadzwonić Dobrze, że znalazłaś drogę

Spoko, przy okazji wysłuchałam historię rodzinną, babka już wysiadła z auta i dalej mi nawijała hehehe. Uśmiałam się
aga_pe 14:21, 12 cze 2012

finka napisał(a)

cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.

I jeszcze się minęlyśmy .... A Ty nie wpadłaś na spotkanie ogranizacyjne KOIID

a ja nie wiedziałam, że jest "zebranie organizacyjne" niestety nie daję rady czytać wszystkiego, trzeba do mnie walić na pw

a ja specjalnie wczoraj robiłam dostawy bo dziś mecz u nas, więc wolałam się nie ładować w miasto.
Piszę " u nas" bo ja też Wrocławianka z Hallera - /27 lat/ a teraz z wyboru Strąkowianka

Finka to na drugi raz informuj kiedy będziesz we Wrocku

A ja z wyboru jestem Dolnoślązaczką, choć na początku nie mogłam się "odnaleźć " w tej mojej puszczy nadbaryckiej
butterfly 15:22, 12 cze 2012

bardzo ładne kuleczki wyszły

A ja tak sie cykałam czy kupic ten stelaż z Tchibo...W końcu jak bociek kupiła i stwierdziła, że bez sensu to zrezygnowałam.
A tu proszę, po "modernizacji", wycięciu co nie potrzebne i stelaż jak sie patrzy

Mój M mi obiecała, że taki zrobi,ale kieeeeedy to bedzie....
Madzenka 18:46, 12 cze 2012

butterfly napisał(a)
bardzo ładne kuleczki wyszły

A ja tak sie cykałam czy kupic ten stelaż z Tchibo...W końcu jak bociek kupiła i stwierdziła, że bez sensu to zrezygnowałam.
A tu proszę, po "modernizacji", wycięciu co nie potrzebne i stelaż jak sie patrzy

Mój M mi obiecała, że taki zrobi,ale kieeeeedy to bedzie....

Butterfly bo my kreatywne dziewczyny jesteśmy
Tnij na oko jak nie masz stelaza!! Obiecuję w weekend zrobić szablon z kartonu i zrobię fotorelacje na moim wątku Ciąć bukszpany naleźy bez obaw, co najwyżej zamiast kulki będzie elipsa i też będzie pięknie, a jak nie wyjdzie to kostkę mozna uformować
Joaska 20:04, 12 cze 2012

Podoba mi się to podejście przecież nie wszysmy musimy miec kulki elipsy też są ładne
ale widać że stelaz naprawde pomaga, ciekawa jestem tego szablonu z kartonu.
Sebek 20:07, 12 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

ale super kule wyszły ! A rękawiczki super - nawet wiem gdzie kupiłaś

Dzięki Sebek ... nio, rękawiczki do takich prac eleganckie ... Sebek oczywiście wybierasz się do nas??? ... bo nie może być inaczej !!!

Z wielką przykrością to piszę, ale nie Ale może się jeszcze coś zmienić Choć wątpię....

Chyba musisz coś zmienić!!!

No kusi to spotkanie baaardzo - Dolny Śląsk w końcu cudny jest!