a ja nie wiedziałam, że jest "zebranie organizacyjne" niestety nie daję rady czytać wszystkiego, trzeba do mnie walić na pw
a ja specjalnie wczoraj robiłam dostawy bo dziś mecz u nas, więc wolałam się nie ładować w miasto.
Piszę " u nas" bo ja też Wrocławianka z Hallera - /27 lat/ a teraz z wyboru Strąkowianka
no super było....a ja Was z oczu straciłam za tym dostawczakiem i przegapiłam drogę Ale nawinęła mi się jakaś pani % i wskazała drogę z podwózką hehehehe
A my zwolniłysmy za zakrętem, cały czas patrzyłam we wsteczne - jest Aga, jest i nagle... nie ma! Zasięgu nie miałam i nie było jak zadzwonić Dobrze, że znalazłaś drogę
Spoko, przy okazji wysłuchałam historię rodzinną, babka już wysiadła z auta i dalej mi nawijała hehehe. Uśmiałam się
cześć Noemi, fajne macie spotkania, ja nawet dzisiaj sobie o was myślałam jak tak krążyłam po Wrocławiu z moimi roślinami. Świetny ten szablon do cięcia kul, ale nie widziałam go na Tchibo, a zaglądam co środę jak jest zmiana "dekoracji" , albo po prostu mi nie wpadł w oko... szkoda, chyba muszę poprosić sąsiada, żeby mi taki wyspawał.
I jeszcze się minęlyśmy .... A Ty nie wpadłaś na spotkanie ogranizacyjne KOIID
a ja nie wiedziałam, że jest "zebranie organizacyjne" niestety nie daję rady czytać wszystkiego, trzeba do mnie walić na pw
a ja specjalnie wczoraj robiłam dostawy bo dziś mecz u nas, więc wolałam się nie ładować w miasto.
Piszę " u nas" bo ja też Wrocławianka z Hallera - /27 lat/ a teraz z wyboru Strąkowianka
Finka to na drugi raz informuj kiedy będziesz we Wrocku
A ja z wyboru jestem Dolnoślązaczką, choć na początku nie mogłam się "odnaleźć " w tej mojej puszczy nadbaryckiej
A ja tak sie cykałam czy kupic ten stelaż z Tchibo...W końcu jak bociek kupiła i stwierdziła, że bez sensu to zrezygnowałam.
A tu proszę, po "modernizacji", wycięciu co nie potrzebne i stelaż jak sie patrzy
Mój M mi obiecała, że taki zrobi,ale kieeeeedy to bedzie....
A ja tak sie cykałam czy kupic ten stelaż z Tchibo...W końcu jak bociek kupiła i stwierdziła, że bez sensu to zrezygnowałam.
A tu proszę, po "modernizacji", wycięciu co nie potrzebne i stelaż jak sie patrzy
Mój M mi obiecała, że taki zrobi,ale kieeeeedy to bedzie....
Butterfly bo my kreatywne dziewczyny jesteśmy
Tnij na oko jak nie masz stelaza!! Obiecuję w weekend zrobić szablon z kartonu i zrobię fotorelacje na moim wątku Ciąć bukszpany naleźy bez obaw, co najwyżej zamiast kulki będzie elipsa i też będzie pięknie, a jak nie wyjdzie to kostkę mozna uformować
Podoba mi się to podejście przecież nie wszysmy musimy miec kulki elipsy też są ładne
ale widać że stelaz naprawde pomaga, ciekawa jestem tego szablonu z kartonu.