Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:12, 10 lis 2016

Do góry
Ja bym tam jeszcze cos podlubala hahha )
Lawendowy zawrót głowy 10:09, 10 lis 2016

Do góry
Gosiu ja mam w planach ja zrobic dopiro. na P znalazłam jak krok po kruku ja związać no faktycznie trudne nie jest ale zabrac sie za robote to juz nie tak łatwo.
Lawendowy zawrót głowy 09:58, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kotek ja zawsze bezplanowa jestem , ide w sklep widze detal i pomysł sie dopiero rodzi. Teraz jakos nic mi do głowy nie przychodzi. Na P tez niczego nie wyczailam oprócz znanej juz gwiazdy u Goski Malkul tez bym chciała tak duza na elewacji powiesic . Nie wiem czy cos z tego wyjdzie )) w donicach chryzanemki stoja i jescze długo tam beda )))

droga ta gwiazda była? mówisz o tej wielachnej z zielonymi gałązkami?
bo ona była prosta do zrobienia bardzo. sama dałabys radę zdolna jesteś niesłychanie
Do raju daleko - u Ewy 09:50, 10 lis 2016

Do góry
Sporo tej literatury )) widze ze czytacie dziewczynki /))))

)))) Prince polo moja słabość ))))
Lawendowy zawrót głowy 09:43, 10 lis 2016

Do góry
Amelko no co Ty obyśmy zdrowi byli )))

Pawlus no dzieki mrozikowi troche tej nudy ogrodowej mniej tez lubie te widoki /))))

Asiu no patrz jaki swiat mały ) ja widziałam jeszcze takie duze bardziej kanciaste w formie tez mi sie podobały ale ten mnie ujął tym wielkim łebkiem ))))

Edytko ja jeżdzę do Czeladzi M1, w Zabrzu tez fajne rzeczy maja ))) lubie je sama nie wiem czamu ))

Martus dzieki hahah mama sie pobawilama fot to chyba zevsto zrobiła tak sie zaangażowała ))))

Sebus pisałam u Kaski ze ja rano nie moge . Jade w przyszłym tygodniu bo wyjątkowo moge byc pozniej w robocie ))))))

Marzenko jakos mi teskno za Toba ))

Justys naprawde nie mam jeszcze pomysłu ale jak tylko na cos wpadnę to sie podzielę jak zawsze )))))

Lawendowy zawrót głowy 09:35, 10 lis 2016

Do góry
Ewcia te foty to chyba bardziej prześwietlone ale fotograf na manualu ze mnie marny nie mam kiedy sie poduczyć ))) Koniecznie musze popisać tytuły moze ktos zechce mi prezent zrobic bo kocyk czeka )))

Kamilko to nie ja to moja mama hahaha )) , musze sie do zwiazania trwa zmobilizować u dziewczyn taki snieg ciezki buu straszno.

Mirelko buziam mocno ))))
Lawendowy zawrót głowy 09:30, 10 lis 2016

Do góry
zawitka napisał(a)
Ale rozplenice wyglądają pięknie oszronione a rogaczyk niczego sobie No powiedz jakie masz tajemnicze plany przed dom ?????/Pozdrawiam i dzięki za wiadomości odnośnie kopania

Kotek ja zawsze bezplanowa jestem , ide w sklep widze detal i pomysł sie dopiero rodzi. Teraz jakos nic mi do głowy nie przychodzi. Na P tez niczego nie wyczailam oprócz znanej juz gwiazdy u Goski Malkul tez bym chciała tak duza na elewacji powiesic . Nie wiem czy cos z tego wyjdzie )) w donicach chryzanemki stoja i jescze długo tam beda )))
Lawendowy zawrót głowy 09:28, 10 lis 2016

Do góry
Gosiu )). Jade na giełdę przyszłym tygodniu w czwartek albo piatek tylko te dwa dni moge rano, bo potem kaplica czasowa. Dzien uzależniam od dziewczyn bo chciały tez sie wybrac to powiem kiedy konkret )))
Wilcza Góra 08:59, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Byłam na blogu i chciałam skreślić kilka slow i ciagle mi znika komentarz ....jak ten problem ogarnac?
ojej, pierwszy raz się z tym spotykam ... sprawdzałam teraz, naskrobałam kilka słów i po naciśnięciu błękitnego "OPUBLIKUJ" prawidłowo się zapisał ...
nie mam pomysłu dlaczego ci się tak dzieje
Anulajda w raju 08:55, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
U dziewczyn snieg musze sie z tymi trawami pospieszyć , u Ciebie juz tak ładnie powiązane. Jaki minus dzis masz ?

-1
Połowa działki - czyli mam powoli dość 08:35, 10 lis 2016

Do góry
Podpisywaliśmy taka klauzule ze w miejscu gdzie biegnie prad , gaz a jest to przedpłocie, Nie wolno nam sadzic drzew, krzewów. Gdyby doszło do awarii musi byc to miejsce udostępnione a cały fragment ktory zostanie rozkopany a jest tam kostka brukowa , ma byc doprowadzony do stanu poprzedniego. Czyli sa zobowiązani do uporządkowania terenu. Tyle u mnie.

Macham z mrozem na nosie ))
Droga do spełnienia 08:30, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Czyli za duzo wymagam hahah ) mnie tez sie wydaje ze masz bardzo duzy obszar bo z gory wyglada to imponująco ))

hehe no z góry tak a w rzeczywistości wcale tak nie jest
jednak perspektywa ma znaczenie
ta rabata ma 15 metrów długości z jednej strony świerk z drugiej lilak więc już coś odpada

kusza mnie te amanogawy kuszą
Anulajda w raju 08:26, 10 lis 2016

Do góry
U dziewczyn snieg musze sie z tymi trawami pospieszyć , u Ciebie juz tak ładnie powiązane. Jaki minus dzis masz ?
Droga do spełnienia 08:24, 10 lis 2016

Do góry
Czyli za duzo wymagam hahah ) mnie tez sie wydaje ze masz bardzo duzy obszar bo z gory wyglada to imponująco ))

Wilcza Góra 08:20, 10 lis 2016

Do góry
Byłam na blogu i chciałam skreślić kilka slow i ciagle mi znika komentarz ....jak ten problem ogarnac?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:18, 10 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

O to żadne zagrożenie dla róż, gdy temperatury zaczynaja być na poziomie -8-10 wtedy zamraża grunt i jest zagrożenie wymarznięcia. Na razie gelba jest mokra i ciepła i anwet kilkudniowe -3 -5 w nocy to nie jest powod do kopczykowania .oczywiscie nie dotyczy to róz sadzonych jesienia

Musze sąsiadce powiedziec ale czy ona zechce posłuchać . Macham mrozno ))
W Kruklandii 08:16, 10 lis 2016

Do góry
Oooo bałwana musisz ulepić . U mnie tylko mrozik macham )))
Droga do spełnienia 07:58, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wydaje mi sie ze Amanagawy wygladaja dobrze jak sa w miarę blisko posadzone nie koniecznie w duzch odstępach . Ty je chcesz tak na srodku rabaty w równych odstępach? Zmieściły by sie tam 3 np posadzone co metr i zostało by miejsce na jeszcze jakies drzewo ))) drzewa ))

hej szalona kobieto
aż tyle drzew to tam chyba nie
nie zapominajmy że są tam jeszcze cisy i inne byliny
amanogawy chętnie by posadziła bo i wisną piękne i jesienią
a własnie w tych okresach mi koloru tam brakuje bo w lecie to wiadomo byliny szaleją
Lawendowy zawrót głowy 06:24, 10 lis 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Jolu, piękne te zdjęcia Uchwyciłaś słoneczko w roślinach

Pytałaś o książki. Kupiłam na dniach "Zanim się pojawiłeś"Jojo Moyes. Dziewczyny polecały. Dobrze się przy tym płacze Ale jeszcze nie sprawdzałam.
I zupełnie z innej beczki "Sprawiedliwi zdrajcy" Witolda Szabłowskiego.

A jak chcesz się pośmiać to "1000 lat wkurzania Francuzów" Stephan Clarke
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies