Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Ewa777 06:24, 10 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

Jolu, piękne te zdjęcia Uchwyciłaś słoneczko w roślinach

Pytałaś o książki. Kupiłam na dniach "Zanim się pojawiłeś"Jojo Moyes. Dziewczyny polecały. Dobrze się przy tym płacze Ale jeszcze nie sprawdzałam.
I zupełnie z innej beczki "Sprawiedliwi zdrajcy" Witolda Szabłowskiego.

A jak chcesz się pośmiać to "1000 lat wkurzania Francuzów" Stephan Clarke
Kawa 08:36, 10 lis 2016

Joluś kochana
ty nie masz co robić tylko ustawy czytać ?
piękny rogacz

oj oj

ogród cudny nadal
ja nie wiem jak ty to robisz ..
MirellaB 08:42, 10 lis 2016

Cześć Jolu zaglądam z rana
zawitka 08:50, 10 lis 2016

Ale rozplenice wyglądają pięknie oszronione a rogaczyk niczego sobie No powiedz jakie masz tajemnicze plany przed dom ?????/Pozdrawiam i dzięki za wiadomości odnośnie kopania
malkul 09:16, 10 lis 2016

jola kiedy na te giełde ty pędzisz?
lojalna_ 09:28, 10 lis 2016

Gosiu )). Jade na giełdę przyszłym tygodniu w czwartek albo piatek tylko te dwa dni moge rano, bo potem kaplica czasowa. Dzien uzależniam od dziewczyn bo chciały tez sie wybrac to powiem kiedy konkret )))
lojalna_ 09:30, 10 lis 2016

zawitka napisał(a)
Ale rozplenice wyglądają pięknie oszronione a rogaczyk niczego sobie No powiedz jakie masz tajemnicze plany przed dom ?????/Pozdrawiam i dzięki za wiadomości odnośnie kopania

Kotek ja zawsze bezplanowa jestem , ide w sklep widze detal i pomysł sie dopiero rodzi. Teraz jakos nic mi do głowy nie przychodzi. Na P tez niczego nie wyczailam oprócz znanej juz gwiazdy u Goski Malkul tez bym chciała tak duza na elewacji powiesic . Nie wiem czy cos z tego wyjdzie )) w donicach chryzanemki stoja i jescze długo tam beda )))
lojalna_ 09:35, 10 lis 2016

Ewcia te foty to chyba bardziej prześwietlone ale fotograf na manualu ze mnie marny nie mam kiedy sie poduczyć ))) Koniecznie musze popisać tytuły moze ktos zechce mi prezent zrobic bo kocyk czeka )))

Kamilko to nie ja to moja mama hahaha )) , musze sie do zwiazania trwa zmobilizować u dziewczyn taki snieg ciezki buu straszno.

Mirelko buziam mocno ))))
lojalna_ 09:43, 10 lis 2016

Amelko no co Ty obyśmy zdrowi byli )))

Pawlus no dzieki mrozikowi troche tej nudy ogrodowej mniej tez lubie te widoki /))))

Asiu no patrz jaki swiat mały ) ja widziałam jeszcze takie duze bardziej kanciaste w formie tez mi sie podobały ale ten mnie ujął tym wielkim łebkiem ))))

Edytko ja jeżdzę do Czeladzi M1, w Zabrzu tez fajne rzeczy maja ))) lubie je sama nie wiem czamu ))

Martus dzieki hahah mama sie pobawilama fot to chyba zevsto zrobiła tak sie zaangażowała ))))

Sebus pisałam u Kaski ze ja rano nie moge . Jade w przyszłym tygodniu bo wyjątkowo moge byc pozniej w robocie ))))))

Marzenko jakos mi teskno za Toba ))

Justys naprawde nie mam jeszcze pomysłu ale jak tylko na cos wpadnę to sie podzielę jak zawsze )))))

malkul 09:58, 10 lis 2016

lojalna_ napisał(a)

Kotek ja zawsze bezplanowa jestem , ide w sklep widze detal i pomysł sie dopiero rodzi. Teraz jakos nic mi do głowy nie przychodzi. Na P tez niczego nie wyczailam oprócz znanej juz gwiazdy u Goski Malkul tez bym chciała tak duza na elewacji powiesic . Nie wiem czy cos z tego wyjdzie )) w donicach chryzanemki stoja i jescze długo tam beda )))

droga ta gwiazda była? mówisz o tej wielachnej z zielonymi gałązkami?
bo ona była prosta do zrobienia bardzo. sama dałabys radę zdolna jesteś niesłychanie