Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moje małe królestwo 10:31, 03 sty 2016

Do góry
Kaska specjalnie dla Ciebie

nie mam wszystkich obfoconych bo ja przed O rzadko kwiaty fotografowałam teraz to co innego
Dla odmiany czas na zmiany... 10:28, 03 sty 2016

Do góry
lipiec, który podobnie jak czerwiec był miesiącem bardzo gorącym...lipcowe upały były nie do zniesienia
dlatego, często korzystałam z hamaka

i podziwiałam lipcowy ogród skąpany w słońcu

i urlop

Dla odmiany czas na zmiany... 10:22, 03 sty 2016

Do góry
czerwiec

zaczynamy i kończymy rabatę od frontu ..to tylko część nasadzeń...myślę, że następne dam radę w tym sezonie

27.06 perowskia się rozrasta

27.06 rabata przy tarasie

i 30.06 ta sama rabata

Połowa działki - czyli mam powoli dość 10:14, 03 sty 2016

Do góry
zawitka napisał(a)

ogniki na rozgrzanie
Ranczo Szmaragdowa Dolina 10:07, 03 sty 2016

Do góry
Może chociaż kret przestanie kopać w zamarzniętej ziemi, bo krajobraz się zrobił księżycowy

Ranczo Szmaragdowa Dolina 10:05, 03 sty 2016

Do góry
Wszystko mocno zamrożone

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 09:59, 03 sty 2016

Do góry
mira napisał(a)
JPG[/img]

Jak zobaczyłam tę fotkę to się uśmiałam bo mi się przypomniało jak lata temu kiedy pojawiły się fototapety zamarzył mi się las i przy małych dzieciach /to był wyczyn/ położyliśmy tę tapetę - a w nocy spadła nam na glowy mam nadzieję że Twoja się trzyma
Trzymaj się cieplutko i powodzenia w Nowym Roku

Ja też ją kładłam przy małych dzieciach - w 2008 albo 2009r I tez uważałam to za wyczyn z tym że ja sporo tapet już kładłam i musze przyznać że nie mam z nimi problemów - akurat w tej kwesti jestem cierpliwa
Ta trzyma się cały czas - bo teraz jest w części garderobianej jak już pokazywałam :

I zostawiam ją tu bo jest fajna i cieszy oko Zresztą garderoba będzie zabudowana szafkami i relingami, zobaczymy ile jej zostanie
Dzieki za życzonka i się odwzajemniam
Ogródek Iwony 09:58, 03 sty 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Bardzo ładnie wyszło...i w tak krótkim okresie czasu
Dla odmiany czas na zmiany... 09:53, 03 sty 2016

Do góry
maj ...wesoły maj

powiększyła nam się rodzinka

a ogrodowo

rabata się tworzy

rabata obsadzona

pergola/płotek skończona

Dla odmiany czas na zmiany... 09:45, 03 sty 2016

Do góry
kwiecień

zaczynamy kolejną rewolucję w warzywniku

sesleria już przekwita

wiosna nadciąga

wytyczanie nowej rabaty przy tarasie

[img size=640x480]
Co się stało kwiatom ... 09:41, 03 sty 2016

Do góry
Agnieszka,Waldek, Ewa.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:37, 03 sty 2016

Do góry
Klamber napisał(a)
Anito, miałem teraz trochę czasu z okazji Świąt, które się ładnie ułożyły w tym roku, więc pobuszowałem troszkę w necie a że lubię coś ładnego obejrzeć to wpadłem do Ciebie. Tu przyroda jest naprawdę niesamowita, przy wilgotności brazylijskiej dżungli, możesz sobie tylko wyobrazić, kwiaty kwitną bardzo długo a nie tak jak w Polsce kilka dni i po wszystkim. Nie wiem czy zaglądałaś na mój dysk google, tam fotki są większe i lepiej się ogląda. Zgodzę się z twoimi słowami że lepiej być niż mieć, już dawno przestałem się szarpać i rwać z motyką na słońce, wolę żyć sobie skromnie i spokojnie. Do tej pory na pewno bym się już wykończył gdybym tak dalej orał. Nawet nie wiesz jak się cieszę że nie mam samochodu, nie muszę wydawać na paliwo, ubezpieczenie i naprawy, totalny luzik. Nawet mi się nie zatęskni, tak jak za telewizją z której zrezygnowałem 17 lat temu, choć mam wielki telewizor, to jest nie podłączony do anteny. Oglądam filmy z USB, sporadycznie i tylko zimą, gdy jest ciepło szkoda mi czasu na filmy, wolę przyrodę. Sylwestra spędziłem z Niagara Falls, miasto ubrane wspaniale, nie widziałem tak pięknych i w takiej ilości iluminacji ale ognie sztuczne trwały, nie wiem czy 3 minuty, byłem zdumiony. Co kraj to obyczaj, ale na Dzień Kanady ognie były piękne. Zdrówka życzę i żegnam się swoją fotką z aniołkami ( za mną też są 2 anioły)

Niech Cię anioły mają w opiece, byle nie te 2 z tyłu
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Samych pozytywnych przeżyć, życzliwych ludzi wokół i dużo zdrowia.

Pozdrawiam noworocznie
Dla odmiany czas na zmiany... 09:36, 03 sty 2016

Do góry
początek roku wypadałoby zacząć jakimś podsumowaniem czy choćby postanowieniem ...właśnie dokonałam szybkiej retrospekcji mojego ogrodowego półrocza anno domini 2015 roku i chcę się z Wami tym podzielić

styczeń

luty ...i remonty w domu

marzec ...zaczyna się wiosna, w ogrodzie i w domu

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:34, 03 sty 2016

Do góry
anna_studio napisał(a)
Pozdrowienia noworoczne i...

Cudowne powitanie taką soczystą zielenią za którą już bardzo tęsknię, tak jak już za Tobą. Oby nam ten rok dopisał i zapełnił się samymi dobrymi wspomnieniami.
Buziaki noworoczne i do szybkiego zobaczenia.
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:03, 03 sty 2016

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:03, 03 sty 2016

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:02, 03 sty 2016

Do góry

A teraz kwiatki zeszłoroczne na czerwono
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 07:13, 03 sty 2016

Do góry
Warzywka i zielsko

Borówcowy raj 01:20, 03 sty 2016

Do góry
Moniko dzięki, Światło powinno być blade, nie ostre, ja staram się dawać ISO jak najmniejsze, im mniejsze ISO, tym dłuższy czas, a tym zdjęcie ostrzejsze, czyściejsze i więcej szczegółów. Ja większe ISO daje tylko przy robieniu ptaków. To moje metadane. Teraz kupiłem sobie super statyw, dałem 300$ ale było warto, ma małą wadę, jest cięższy od tego co miałem, ale żeby był z karbonu trza by dołożyć jeszcze 200 Miłej zabawy.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 00:47, 03 sty 2016

Do góry
Anito, miałem teraz trochę czasu z okazji Świąt, które się ładnie ułożyły w tym roku, więc pobuszowałem troszkę w necie a że lubię coś ładnego obejrzeć to wpadłem do Ciebie. Tu przyroda jest naprawdę niesamowita, przy wilgotności brazylijskiej dżungli, możesz sobie tylko wyobrazić, kwiaty kwitną bardzo długo a nie tak jak w Polsce kilka dni i po wszystkim. Nie wiem czy zaglądałaś na mój dysk google, tam fotki są większe i lepiej się ogląda. Zgodzę się z twoimi słowami że lepiej być niż mieć, już dawno przestałem się szarpać i rwać z motyką na słońce, wolę żyć sobie skromnie i spokojnie. Do tej pory na pewno bym się już wykończył gdybym tak dalej orał. Nawet nie wiesz jak się cieszę że nie mam samochodu, nie muszę wydawać na paliwo, ubezpieczenie i naprawy, totalny luzik. Nawet mi się nie zatęskni, tak jak za telewizją z której zrezygnowałem 17 lat temu, choć mam wielki telewizor, to jest nie podłączony do anteny. Oglądam filmy z USB, sporadycznie i tylko zimą, gdy jest ciepło szkoda mi czasu na filmy, wolę przyrodę. Sylwestra spędziłem z Niagara Falls, miasto ubrane wspaniale, nie widziałem tak pięknych i w takiej ilości iluminacji ale ognie sztuczne trwały, nie wiem czy 3 minuty, byłem zdumiony. Co kraj to obyczaj, ale na Dzień Kanady ognie były piękne. Zdrówka życzę i żegnam się swoją fotką z aniołkami ( za mną też są 2 anioły)
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies