Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:25, 08 cze 2012

Do góry
Kulkowanie ....

Piątej kuli nie widać bo w liliowcach ugrzęzła. Jesienią rabata do przebudowy, liliowce z drugiego planu dostają eksmisję, część piwonii też a ich miejsce zajmą kolejne dwie kule

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:19, 08 cze 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)
aj tam, lampę się zrobi, a Euro nie tak zaraz znów będzie . Mój też wybył z domu. Ale mam spokój hehehe

Mój też by wybył ale go pracami w domu uziemniłam, bo jutro full gości na imprezie. Jutro bedzie strefa kibica w ogrodzie..
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:17, 08 cze 2012

Do góry
No skoro mają być foty to chciałam uwiecznić cudowny dzień kiedy tył domu po dwóch latach otrzymał żwirek. Wprawdzie nie granitowy bo dostawca się na nas wypiął i przestał telefon odbierać zatem przyjechał taki jaki był na składzie we wsi..... Może szczególnej urody nie jes, ale jestem blada ze szczęścia, że ja i Tytus więcej nie będziemy tonąć w błocie. I tym oto sposobem zostałam zmuszona do uprzątnięcia bajzla.
Wprawdzie M nie zrozumiał gdzie ma nadmiarową korę przenieść i znów mamy bajzel....

Na tyłach ma powstać zakątek hostowy, na razie mają od 3 do 15 cm... ale czekam na olbrzyma od Irenki mam nadzieję, ze tę hostę będzie widać

A taki widok będzie mnie teraz witał po poworcie z pracy i zaparkowaniu samochodu pod wiatą: tuje sąsiadów, laoriwśnie i grab, hortensje incrediball i żywopłocik z buszpanów plantacjowych

A takie pączki mają hortensje, Ciekawe jak na takich wiotkich badylkach urosna taaaakie wielkie kule??
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:09, 08 cze 2012

Do góry
Marta, Justyna, Grapaka, Aga, Kasia i Ania dziękuję, ze jesteście ze mną
Mąż mnie opuścił, zdradził mnie z piłką nożną.....
Tak w południe przygotował się do inauguracji Euro

I punktulanie o 16 zakończył pracę przy rozwożeniu żwirku (50% wykonanej pracy), wziął prysznic, przebrał się w stój narodowy, wytargał fotel z ogrodu zimowego aby TV mieć na wprost a nie pod kątem, natarkował sera, wlał piwko do kufelka i czekał w napięciu. Nie zobaczył że go cyknęłam przez przypadek A chciałam uwiecznić lampę, którą wczoraj zamontował, ale nie działa...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:28, 08 cze 2012

Do góry
Normalnie jak nie ma fot to mnie nikt nie odwiedza wątek zamiera.... Ide zatem do roboty i cóś obfocić....
Spotkanie Dolny Śląsk - czerwiec 2012 13:25, 08 cze 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Będziemy robić i puszczać wianki świętojańskie? Widziałam u Ewy ładny kawałek rzeki?

U Ewy może tak, ode mnie do wody ze 3 m .... Ale można do oczka przy ścianie wodnej puszczać
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 13:24, 08 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Na stronie internetowej są ceny - azalia.pl

Dzięki, spradzę sobie. Buziole biegnę pracowaćw ogrodzie, zajrzę jeszcze tylko do siebie
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 13:23, 08 cze 2012

Do góry
A krzesła na tarasie i kule z piaskowca świetne!!!
Fajnie źe doradza Ci magnolia ogród nabierze blasku
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 13:17, 08 cze 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Punkt sprzedaży zadbany. W końcu trafiłam do punktu sprzedaży roślin, gdzie nie musiałam pytać o odmianę i cenę. Wszystko opisane. Duży wybór iglaków.

Nigdy u nich nie byłam a wygląda że warto??? A jakie ceny?
Ogród Leny. 09:11, 08 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Marzenko,no masz u mnie plusa za funkie
Moja Rodgersja zakwitła pierwszy raz po trzech latach..ale warto - może dlatego tak pózno że ja przesadzałam..Rok temu podzieliłam na trzy i wszystkie pięknie rosną - nigdy mi nie przemarzła - ma cień i zaciszne miejsce

Anulka barrrdzo mi miło
Uwielbiam ogród przed,w czasie i po deszczu - jego soczystość jest niepowtarzalna

Moja rodgersja miała 16 maja pąki ale zmarzły i zaczynamy zabawę od nowa, teraz pąków nie ma...
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:04, 08 cze 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Ewa śliczny klematis!!! A znasz jego nazwę?

Marzenko dzięki
To jest prawdopodobnie Nana, sprawdzę jeszcze

Dziękuję
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:59, 08 cze 2012

Do góry
Zaginęłaś w trakcie budowy?
Nie wiesz czy Magnolia założyła swój wątek?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:45, 07 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek jak się odmładza karmik???

Duża kępa po jakimś czasie łysieje w środku i tworzy się wulkanik - trzeba ją podzielić i posadzić od nowa. Nie wiem jak będzie z tymi bo się już stykają, a kępy duże nie są

Jak to od nowa??? to dlaczego mi tego nie powiedziałeś przed posadzeniem 70 sztuk.....

POtwierdzam u mne też szybciorem rosnie...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:44, 07 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

kasia ja wczoraj strasznie imrezowalam. Dzisiaj denat jestem
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się rzadko zdarza do 9 spałam
W sobotę mam imprezę w domu i ogród musi błyszczeć Wieczorem się odezwę...

Ulaaaaaaa, no to piekna denatka z Ciebie Tylko naprawde sie nie zaharuj!!! Do soboty jeszcze chwila, jesli jutro nie pracujesz to spoko, a poza tym na pewno imprezka bedzie tip top

Do nocy tyrałam ale przynajmniej odźyłam
Laurowiśnie posadzone, 50 worków kory wysypane... Wszystkie bukszany wkulkowane, o w cholerę ich mam.... końca nie było widać...
Jutro mam wolne

Ależ masz krzepę kobieto.......po imprezie tyle zrobić !!!
oczekuję fotek świeżo wykulkowanych uwielbiam je oglądać

Diana jutro wszystko obfoce. Nie lubie robić zdjęć jak jest bajzel
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:43, 07 cze 2012

Do góry
Ewa napisał(a)
Marzenko to trzeba zmienic formułę spotkań
Niech przyjadą i każdemu pzydzielić trzeba działeczkę do wypielenia, przycięcia itp...
a nie tak wszyscy na gotowe

Ewuniu zadanie dla gości przygotuję zacznij już trenowac
Rododendronowy ogród. 23:42, 07 cze 2012

Do góry
Boźenko ale mecz u Ciebie się rozegral, to był chyba już finał???
U mnie dzisiaj mój M z Tytusem psem grali w ogrodzie, aż mi pół boku kuli bukszpanowej wyłamali....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:35, 07 cze 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Święta racja Bożenko, kanapa kurzem obrasta. Ale jak tu nie tytrać skoro spotkanie ogrodowiska u mnie?....

Święta racja, musisz tyrac.Też to znam.

U Oci ... 23:34, 07 cze 2012

Do góry
Pięknie będzie!!!
A avatarek boski!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:27, 07 cze 2012

Do góry
Święta racja Bożenko, kanapa kurzem obrasta. Ale jak tu nie tytrać skoro spotkanie ogrodowiska u mnie?....
Ogrodnik mimo woli 23:02, 07 cze 2012

Do góry
Niesamowite trawy!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies