Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Madzenka 20:36, 14 maj 2012

Malgosia, przepraszam za szefowanie
Aleś uzbierała skarbów, a szabrownicy jeszcze się niepojawili???
U nas zlomiarze wybredni, ale wystraczy cynk dać że coś dobrego (złom) leży lub kartony to wymiotą do czysta
A jak kontenerek w czasie przerowadzki z dobrem wszelakim leżał to nawet starego aparatu fotograficznego ani walizeczki do przenoszenia podręcznego ekwipunku nie wzięli.... Prędzej sąsiedzi cos do kontenerka dołożyli niż złomiarze zabrali
malkul 21:10, 14 maj 2012

Marzena no co ty, żartowałam Właśnie o dziwo nigdy nic nie zginęło. Teraz tego syfu juz nie ma na szczęście , został sam gruz do utwardzenia podjazdu po kamień gruby.
malkul 19:11, 17 maj 2012

A ja dzisiaj kulturalnie http://www.zamek-pszczyna.pl/?q=node/1874
malkul 09:30, 20 maj 2012

Buyliśmy wczoraj na nocy muzeów w Zamku Pszczyńskim. Ludzi ogrom. Synek zasnął o 23-ciej przytulony do piersi męża
I dziś też informacja dla zainteresowanych z dziećmi http://paradasmokow.pl/
malkul 14:45, 21 maj 2012

Słuchajcie - planuję na dzień Matki kupic mamie mojej na balkon jakieś trawy ozdobne aby mogła uatrakcyjnic i urozmaicić swoje smutne poniekąd kompozycje. I tak się zastanawiam (a mało czasu mi zostało) jakią trawę wybrać. Fajnie wygląda rozplenica w tych balkonowych kompozycjach ale nie wiem jak to się ma do zimy? czy jest coś co przetrwa zimę na ciepłym blokowym korytarzu?
malkul 11:40, 24 maj 2012

znalazłam fajną strone doycząca wysieu lawendy http://www.twojalawenda.pl/rozmnazanie-lawendy-wysiewanie-nasion/
Madzenka 08:59, 08 cze 2012

Zaginęłaś w trakcie budowy?
Nie wiesz czy Magnolia założyła swój wątek?
malkul 12:31, 19 cze 2012

Marzenko prawie zaginęłam. Walczę, kończymy środek i na tym się skupiam bo bardzo chcę do 3 tygodni juz byc u siebie. robią kuchnię, elewację , łazenki kończmy z M. , fugujemy, kładzimy gres i wpadłam w zakupowy szał (krzesła, stoły, doniczki, zegary) szukam , szperam i wybieram. Ogród została tylko w cercu i na papierze ale wrócę. a do ciebie staram się zaglądać i do Oci czasem wpadnę. U ciebie tak pięknie że dech zapiera, pracowita mróweczko
A Magnolia - moja muza - raczej nie załozyła, nic o tym nie wiem, a szkoda ma sie rozumieć.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Marzenko mam do ciebie osobista prosbę - jak Danusia zacznei tę nowoczesną realizację to daj mi prosze znac bo w tym tempie życia moge przegapić , no i za rzadko jestem na forum ostanio. a bardzo bym chciała zobaczyć tę realizację, na pewno nas Danusia zaskoczy, będzie pieknie
Madzenka 18:19, 19 cze 2012

Malkul to pokazuj nam fotki z wnętrza , chociaż raz na dwa tygodnie
Wiem że teraz nie masz glowy do tego
malkul 13:23, 20 cze 2012

no dobra tak na szybko bo musze spadac na budowę zaczątek kuchni, w tym miejscu będzie jadalnia, stół + krzesła ,