Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 22:32, 07 cze 2012

bociek napisał(a)

kasia ja wczoraj strasznie imrezowalam. Dzisiaj denat jestem
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się rzadko zdarza do 9 spałam
W sobotę mam imprezę w domu i ogród musi błyszczeć Wieczorem się odezwę...

Ulaaaaaaa, no to piekna denatka z Ciebie Tylko naprawde sie nie zaharuj!!! Do soboty jeszcze chwila, jesli jutro nie pracujesz to spoko, a poza tym na pewno imprezka bedzie tip top
anula_wn 22:35, 07 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

cudnie !!!!

Aniu kanciki nie zrobione, chawasty nie wyrwane, tulipany przekwitle, pięciorniki za mało przystrzyźone....

oj tam oj tam! to jest ogród a nie pokazówka! dopóki chwaściory nie sięgają Ci pach - jest oki

Na kanciki mam sposób, że je nożycami przycinam (z braku czasu) i prezentują się nienajgożej ! polecam sposób
Madzenka 22:47, 07 cze 2012

anula_wn napisał(a)

cudnie !!!!

Aniu kanciki nie zrobione, chawasty nie wyrwane, tulipany przekwitle, pięciorniki za mało przystrzyźone....

oj tam oj tam! to jest ogród a nie pokazówka! dopóki chwaściory nie sięgają Ci pach - jest oki

Na kanciki mam sposób, że je nożycami przycinam (z braku czasu) i prezentują się nienajgożej ! polecam sposób

Też tak zrobię Chyba się tylko na spotkanie ogrdowiskowe z kancikam zmobilizuje.... Albo nie....
Mala_Mi 22:56, 07 cze 2012

Więć ja nie chę bukszpanów, bo mi się nie che kulkować
Bogdzia 23:06, 07 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

kasia ja wczoraj strasznie imrezowalam. Dzisiaj denat jestem
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się rzadko zdarza do 9 spałam
W sobotę mam imprezę w domu i ogród musi błyszczeć Wieczorem się odezwę...

Ulaaaaaaa, no to piekna denatka z Ciebie Tylko naprawde sie nie zaharuj!!! Do soboty jeszcze chwila, jesli jutro nie pracujesz to spoko, a poza tym na pewno imprezka bedzie tip top

Do nocy tyrałam ale przynajmniej odźyłam
Laurowiśnie posadzone, 50 worków kory wysypane... Wszystkie bukszany wkulkowane, o w cholerę ich mam.... końca nie było widać...
Jutro mam wolne

Kobieto a nie obiecywałaś że od pierwszego maja tylko leżysz na leżaczku i nawet kanapke sobie w tym celu zakupiłaś a teraz pewnie kurzem obrasta a Ty ciągle pracujesz.
Madzenka 23:27, 07 cze 2012

Święta racja Bożenko, kanapa kurzem obrasta. Ale jak tu nie tytrać skoro spotkanie ogrodowiska u mnie?....
Bogdzia 23:33, 07 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Święta racja Bożenko, kanapa kurzem obrasta. Ale jak tu nie tytrać skoro spotkanie ogrodowiska u mnie?....

Święta racja, musisz tyrac.Też to znam.
Madzenka 23:35, 07 cze 2012

Bogdzia napisał(a)

Święta racja, musisz tyrac.Też to znam.

Ewa 23:37, 07 cze 2012

Marzenko to trzeba zmienic formułę spotkań
Niech przyjadą i każdemu pzydzielić trzeba działeczkę do wypielenia, przycięcia itp...
a nie tak wszyscy na gotowe
Diana 23:37, 07 cze 2012

anula_wn napisał(a)

cudnie !!!!

Też tak uważam.ogród przecież żyje trzeba by ogrodnika żeby codziennie zajmował się każdym chwaścikiem itp-ymi

Ja również nożycami ciacham tak co któreś koszenie..........
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies