Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

bociek 18:53, 08 cze 2012

asc napisał(a)
Nawet tu zaleciało piłka nożną

No wez Ania nie rob scen
aga_pe 19:00, 08 cze 2012

bociek napisał(a)
No fiesz Marzenka, nie ma lekko, popularnosc zobowiazuje, my MUSIMY sledzic Twe zycie ogrodowe NA GORACO. A jak nie ma zdjec, nie mamy sie czym karmic

Dawaj te foteczki szybciunio

Ulaaaa, sie dzieje Grecy nalapali kolorowych kartek - nie wiem o co chodzi, ale chyba dla nich niedobrze, co???? No na szczesliwych nie wygladaja

hehehehehe położyłaś mnie na łopatki tym tekstem, ja też z tych mniej zorientowanych. Dobrze, że wiem kto z kim gra . Dziś mnie jeszcze małż przepędził po sklepach - zadzwonił, żebym mu koszulkę odpowiednią na meczyk zakupiła. Ufff....w ostatnim sklepie kupiłam ostatnią
Madzenka 19:09, 08 cze 2012

Marta, Justyna, Grapaka, Aga, Kasia i Ania dziękuję, ze jesteście ze mną
Mąż mnie opuścił, zdradził mnie z piłką nożną.....
Tak w południe przygotował się do inauguracji Euro

I punktulanie o 16 zakończył pracę przy rozwożeniu żwirku (50% wykonanej pracy), wziął prysznic, przebrał się w stój narodowy, wytargał fotel z ogrodu zimowego aby TV mieć na wprost a nie pod kątem, natarkował sera, wlał piwko do kufelka i czekał w napięciu. Nie zobaczył że go cyknęłam przez przypadek A chciałam uwiecznić lampę, którą wczoraj zamontował, ale nie działa...
aga_pe 19:14, 08 cze 2012

aj tam, lampę się zrobi, a Euro nie tak zaraz znów będzie . Mój też wybył z domu. Ale mam spokój hehehe
Madzenka 19:17, 08 cze 2012

No skoro mają być foty to chciałam uwiecznić cudowny dzień kiedy tył domu po dwóch latach otrzymał żwirek. Wprawdzie nie granitowy bo dostawca się na nas wypiął i przestał telefon odbierać zatem przyjechał taki jaki był na składzie we wsi..... Może szczególnej urody nie jes, ale jestem blada ze szczęścia, że ja i Tytus więcej nie będziemy tonąć w błocie. I tym oto sposobem zostałam zmuszona do uprzątnięcia bajzla.
Wprawdzie M nie zrozumiał gdzie ma nadmiarową korę przenieść i znów mamy bajzel....

Na tyłach ma powstać zakątek hostowy, na razie mają od 3 do 15 cm... ale czekam na olbrzyma od Irenki mam nadzieję, ze tę hostę będzie widać

A taki widok będzie mnie teraz witał po poworcie z pracy i zaparkowaniu samochodu pod wiatą: tuje sąsiadów, laoriwśnie i grab, hortensje incrediball i żywopłocik z buszpanów plantacjowych

A takie pączki mają hortensje, Ciekawe jak na takich wiotkich badylkach urosna taaaakie wielkie kule??
Madzenka 19:19, 08 cze 2012

aga_pe napisał(a)
aj tam, lampę się zrobi, a Euro nie tak zaraz znów będzie . Mój też wybył z domu. Ale mam spokój hehehe

Mój też by wybył ale go pracami w domu uziemniłam, bo jutro full gości na imprezie. Jutro bedzie strefa kibica w ogrodzie..
aga_pe 19:22, 08 cze 2012

będziesz sobie bałagan robić, zawlecz ich na rynek
bociek 19:22, 08 cze 2012

Moj mlodziak na Narodowym a M pietro nizej

Sie narobilas Kobieto, czy Ty nigdy nie siedzisz???
Pieknie jest, echhhhh, powzdychac mozna A jak to wszystko dojrzeje to dopiero bedzie miodzio
Ale widze, ze i Twoja horti cos gryzie...
Madzenka 19:25, 08 cze 2012

Kulkowanie ....

Piątej kuli nie widać bo w liliowcach ugrzęzła. Jesienią rabata do przebudowy, liliowce z drugiego planu dostają eksmisję, część piwonii też a ich miejsce zajmą kolejne dwie kule

Madzenka 19:27, 08 cze 2012

aga_pe napisał(a)
będziesz sobie bałagan robić, zawlecz ich na rynek

Aga ale to goście których baaardzo lubie i są z nimi suuuuper imprezy. A bałagan się w niedzielę uprzątnie. Do strefy kibica trzeba by było o 10 rano iść aby zająć miejsce... a przecież M będzie resztę żwirku rozwoził !!!