Impreza karnawałowa zaliczona. Wynik ponad 16km i 18880 kroków tanecznych na krokomierzu. Król balu mógł być tylko jeden
Fanty karnawałowe jedyne 21 czekolad. Ktoś chętny?
Piotrze, żeby o Twoim ogrodzie coś zrymować muszę trochę człowieka poznać. Nie da się tylko o roślinach. A gdzie ogrodnik?
Miej cierpliwość, przyjacielu!
A dziś mój pstrykacz wybrał się na plaże w Unieściu. N o i dobrze zrobił, bo tam się działo! Że hej! I hop siup! Zobaczcie.
Przepiękny masz taras, zejście schodami na niższy taras, ale ten fragment ogrodu jest dla mnie nie znany, pokaż więcej kadrów i roślinności w tym miejscu, czy to bananowiec na pierwszym planie, bo na canny jesienią to już chyba za późno?
Agnieszka_malysa - już mnie doganiasz i dobrze, to teraz ja muszę róż dosadzić .
Orlik Clementine Blue, clematis Little Mermaid.
Fujimusume.
Blue Explosion.
Agnieszka_malysa - bardzo przydatna, można też wpisać wisterię, aktinidię czy hortensję pnącą.
Obiela The Bride.
Enkiant dzwonkowaty.
Krzewuszka i rododendron.
Za krokusy dziekuję to mój najulubieńszy widok. Masz rację że zima człowiek sie czuje bardziej chory i bardziej stary (ja) a wiosna dużo lepiej ale z roku na rok coraz bardziej jednak lata sie czuje , przynajmniej ja sie juz starzeję odczuwalnie. Buziaki za zdjecie.