Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Życie w wiejskim ogrodzie 18:30, 22 lis 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Przemku, wiosna w tym roku była u Ciebie śliczna, a w przyszłym będzie jeszcze piękniejsza
Kuruj się i dbaj o siebie - nie dałeś mi adresu i nie mogłam przesłać Ci lekarstwa

Gratulację na 800 stronę I czekam na kolejne strony z pięknymi kompozycjami jakie tworzysz, dekoracjami i warzywnikiem Już nie mogę doczekać się nowego sezonu u Ciebie

Ewo serdecznie dziękuję za życzenia, piękną różę z Twojej kolekcji i ciepłe słowa pod adresem mojego ogrodu
Mam nadzieję że następny sezon nie zawiedzie oczekiwań, będę się starał ze wszystkich sił
Zapomniałem o adresie Czuję się coraz lepiej więc lekarstwo zostaje póki co u Ciebie ale jakby co to się do Ciebie zgłoszę
Pozdrawiam
W cieniu - zacieniona 18:26, 22 lis 2015

Do góry
an_tre napisał(a)
Bogusiu wygląda na to, że tak, ale porównaj z moimi, tylko dwa planują zakwitnąć

...Aniu...wydaje mi się,że moje w tym roku jeszcze nie zakwitną...
Życie w wiejskim ogrodzie 18:07, 22 lis 2015

Do góry
Przemku, wiosna w tym roku była u Ciebie śliczna, a w przyszłym będzie jeszcze piękniejsza
Kuruj się i dbaj o siebie - nie dałeś mi adresu i nie mogłam przesłać Ci lekarstwa

Gratulację na 800 stronę I czekam na kolejne strony z pięknymi kompozycjami jakie tworzysz, dekoracjami i warzywnikiem Już nie mogę doczekać się nowego sezonu u Ciebie
Rododendronowy ogród II. 18:06, 22 lis 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Puk puk..dla Ciebie

Chętnie bym tego krasnala w swoim ogrodzie w takiej pozie połozyła. Moje juz za duże niestety, ale dzis dzień wnuczkowy był.Dzięki za zdjecie. Macham.
W oflisowym ogrodzie 18:00, 22 lis 2015

Do góry
kamila66 napisał(a)

czerwona została na swoim miejscu

Kamila, czy te kapustki wysiewa się z nasionek, czy kupowałaś sadzonki. Chciałabym w przyszłym sezonie sobie zapodać, właśnie takie piękności, jakie pokazujesz. Przemo, też takie prezentował u siebie na fotkach...
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:59, 22 lis 2015

Do góry
Wejście do części niepokazywalnej jest po lewej stronie, między buksiorem a żywotnikiem olbrzymim

Tu właśnie myślę nad branką - taką ozdobna oczywista
A za bramką istny śmietnik - czyli kawałek marzeń moich dzieci i psa który tu kopie bezustannie

A tu wyjście - słupek juz jest
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:53, 22 lis 2015

Do góry
Właściwie to korekt nie wprowadzam prawie żadnych do japońca, ładnie buksy zaczynają rosnąć (te małe po lewej). Nowością jest jedynie RH koło orzecha

Od wczoraj splatam ten parawan za oczkiem - wcześniej zrobiłam stelaż

A teraz nakładałam na niego matę słomianą by ukryć to, co jest za oczkiem (kompostownik i kryjówki dzieci)
Fatalna pogoda-fatalna jakość fotek

Ogród wśród pól i wiatrów 17:33, 22 lis 2015

Do góry
Kawa napisał(a)
Joluś ja też zakochałam się w rozplenicach ale u mnie późno wsadzone i malutkie mam nadzieję że na wiosnę się obudzą i będą w przyszłym roku ładne ślicznie masz ale to wiesz

Na pewno wiosną ruszą z kopyta Ja się muszę przyjrzeć, czy z tych moich nie dałoby się nasion zebrać, bo bardzo mi się ta odmiana podoba, cokolwiek to jest A chciałabym wiosną posadzić ich cały rząd od południowej strony, na linii skarpy i trawnika.

Pozdrawiam z choinką ... jako klimat przedświąteczny
Jestem w polu 17:29, 22 lis 2015

Do góry

Waldek w takim wydaniu lepiej wygląda niż ten groźny kucharz na awatarku...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 17:24, 22 lis 2015

Do góry
Małe gwiazdki były, teraz większe

Najpierw planowanie i kombinowanie na trzech deseczkach

Wycinamy, eM w swoim żywiole choć jak widać w bardzo prowizorycznych warunkach Z reniferem będzie trzeba już iść do zimnego garażu

Gwiazdki sklejone, teraz czekam aż wyschną i będę malować

Przy okazji gwiazdek powstały domki

Olu Leonku, Asiu Nawigatorko dzięki za wszystkie inspiracje i wielką motywację do działania!!

Życie w wiejskim ogrodzie 17:17, 22 lis 2015

Do góry
Chyba będę pierwsza z gratulacjami na 800 stronkę...
Ogród Cioci cz. 3 17:17, 22 lis 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dla spragnionych górskich widoczków

O, dzięki To dla mnie
Wiankowanie? Super pomysł, ależ mam ochotę z Wami się spotkać
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 17:16, 22 lis 2015

Do góry
Więc tak eM już przekonałam,że ścieżka musi zniknąćTego iglaczka na pniu już tam nie ma ,bo to stare zdjęcie z tamtego rokuprzesadzę co się da,najważniejsza jest linia rabat jak je wytyczyć
dodam kilka zdjęć ogólnie tak żeby było widać jak wygląda reszta.

to strona frontowa

ta rabatka do poprawki jak mówiłaś Danusiu

Za altanką na drzewo to raczej miejsca nie ma.
Ranczo Szmaragdowa Dolina 17:15, 22 lis 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Podoba mi się i to bardzo , a jeszcze jak wisteria ją obrośnie

Fajnie w realu wygląda jak się z dalsza patrzy przez jedna bramę i widzi drugą jak odbicie lustra w lustrze mniej więcej taki efekt powstał
)

Bardzo pomysłowo Sylwio, podoba mi się bardzo. Ale patrząc na te dynksy skierowane w dół ukosem (zawsze uważam na oczy), dla bezpieczeństwa chodzących, zamieniłabym, gałąź lewą dając na prawą stronę, a prawą gałąź na lewą stronę, kierując te sterczące dynksy do góry... Bezpieczniej do przechodzenia... To takie moje przemyslenie...
Warzywniki w skrzyniach, pojemnikach 17:10, 22 lis 2015

Do góry
Moje skrzynie w jesiennej szacie. Zasilone obornikiem czekają do wiosny.
Gożdzikowa - wiejski ogród 17:10, 22 lis 2015

Do góry
może hortensje żeby nie było że mam tylko róże
Gunnera - parzeplin 17:05, 22 lis 2015

Do góry
Moją gunerkę zaopatrzyłam w namiocik. Gdy opadły zwiędłe liście poobcinałam je. W wiaderku po jakimś kleju wycięłam dno. Nałożyłam na gunerę. Zasypałam wiaderko popiołem po drewnie z kominka. Podobno popiół jest dobry bo zapobiega gniciu. Pozostałą przestrzeń w wiaderku wypełniłam suchymi wiórami i przykryłam wiaderko siatką,żeby gunera oddychała. Namiocik zasypałam liśćmi niestety nie są suche i boję się że mi przemarzną i gunerka nie przeżyje.Nie wiem czy dobrze sobie wymyśliłam .
Gożdzikowa - wiejski ogród 17:00, 22 lis 2015

Do góry
I pnące
Do raju daleko - u Ewy 16:58, 22 lis 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)
U mnie dzisiaj zima

jeszcze nie widzialam na zywo w tym roku

Ewa, a ty znasz ten ogrod ktory byl dzisiaj w Mai ?
kolo Koscierzyny
Ogród z koniczynką 16:54, 22 lis 2015

Do góry

Aż trudno uwierzyć, że jeżyk o tej porze zawieruszył się w moim ogrodzie, ale to pewnie Waldek...he,he...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies