Haniu, jestem zachwycona Twoim awatarkiem....czapeczki nie mam, ale jak narazie humor mnie nie opuszcza....zwłaszcza, jak wchodzę na Twój wątek.....może trochę nostalgii się wkrada....bo te puste miejsca przy stole......i to drgające powietrze......
Pozdrawiam świątecznie
Orliki śliczne jak by tak ususzył i by się nie połamały to pięknie choinkę posypane brokatem by stroiły miło gdy pomocników cały dom w dzisiejszych czasach tylko Bogu dziękować
ciacha pysznie wyglądają a ile reniferków słodkich u nas gwiazdki i kwiatuchy naprodukowane i już prawię rozdane Stroiczek delikatniutki co tam ma za pajęczynkę? jak mgiełka delikatny materiał cudeńko
Edytko, coś tam wymodziłam, jeden stroik idzie na cmentarz, a jeden w domu zostaje. No i bukiet z jemiołą na stole póki co. Więcej wieńców nie przewiduję. Jeszcze tylko aniołki z pędów sosenki do kuchennego okna.
Droga Haniu, pięknie dziękuję za pamięć i miłe słowo dołączam z moimi najlepszymi życzeniami dla Ciebie i przesyłam wianeczek, który wykonałam z córcią na pracach ręcznych w przedszkolu )
Uścisków moc!
Odpisywać będę późnym wieczorem. Dziękuję, że zaglądacie inaczej byłoby pusto na mym "blacie"
Edytko, dla Ciebie pajęczynka.
Jolu, tak mi jakiś wiatr ze wschodniej strony przyleciał. Zastanawiałam się od kogo te powiewy? to od Twoich przeciągów w oknie!
Miłego dnia Jolu!