Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:44, 21 maj 2012

Do góry
shrekol napisał(a)
Marzenko miło było i do następnego.... Zaprezentuj nową sosenkę bo mnie zaciekawiłaś nią

Przemek dzisiaj ją wreszcie wkopię, ale szukam w necie dwie kolejne i nic, same szczepione malutkie ...
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 06:34, 21 maj 2012

Do góry
Shrekol a gdzie Twój wątek??? Chciałam Ci napisać, że fajnie że byłeś a Ty nie masz wątku????
Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012 06:33, 21 maj 2012

Do góry
Boźenko nikt się nie dziwi, że nie bedziesz kaźdemu odpowiadać odpocznij chociaż chwilę, tyle wydarzeń był, że teraz trzeba troszeczkę odtajać

Bożenko ale jak już odpoczniej napisz mi proszę jak podlewasz rośliny. Mówiłaś, że lejesz wszystko, czy to zonacza czę podlewasz np takim spryskiwaczem jak do trawy? Ja nie daję rady biegać z lancą kilka godzin i polewać każdą roślinkę... A mam 4x mniejszy ogród niż Ty. Wczoraj ustawiłam zraszanie na wszystkie rośliny ale nie wiem czy takie podlewanie służy Rh i azaliom?
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 06:29, 21 maj 2012

Do góry
A nie mówiłam , że Joasia zastanawia się czy nie rzucić roboty i zostać modelką?

Joasiu bylo mi baaaardzo miło Ciebie i Slawka poznać
Miniaturowy ogródek 06:26, 21 maj 2012

Do góry
GabiK wreszcie trochę zdjęć
Czy bukszpany odżyły? kiedy sadzenie i strzyźenie? Te pstrokate moźesz ciąc one jakoś inaczej wegetuja
Rododendronowy ogród. 00:00, 21 maj 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Marzenko to ja dziękuję a na drugi raz zabierz swojego M żebys tak bardzo za nim nie tęskniła.
Ania mówiła dzis że nie mamy fajnego zdjęcia a przecież to jest fajne.

Bożenko ja najbardziej z całego spotkania zapamiętałam Twoją uśmiechniętą minę, taką jak na tym zdjęciu

M się wzbrania, ale to kwestia czasu
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:38, 20 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)
Żurawki to takie cóś...co raz rośnie, a raz nie rośnie..... albo rosnie ,a potem zdycha i gnije...... jedną mi jakieś białe robale w ziemi wtryniły..... a inne rosną i maja w nosie wszystko.... nawet mnie.... zawładnęły rabatą i mówią, że to ich miejsce....
Podobają mi się, ale nie jestem ich fanką własnie za tę nieprzewidywalność.... wiec sadzę, wyrzucam, sadzę... jednynie jakaś stara odmiana.... jest niewzruszona na nic...
Z powagą zabrałam głos w sprawie roślin..... jak na ogrodomaniaka przystało.....

Kasia mi też takie białe robale (larwy opuchlaka) wyżarły żurawki, podobnie wyglądaly jak twoje. Te ktore były w innej szkółce kupowane rosną ślicznie.....
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 22:33, 20 maj 2012

Do góry
Ania ciurkadełko cudowne, a klonik jest dopełnieniem urody uwielbiam takie zestaienie !!!
a pracowity Małż bezcenny. Słuchaj Malgośki i nagraj jego deklarację zrobienia kaskady!!!
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 22:20, 20 maj 2012

Do góry
Ewa napisał(a)
Bo w sobotę wiadomo gdzie sie udałam z córcią....do Kochanej Bogdzi.
Było cudnie!!!!

Ewuniu jakże się cieszę że Cię poznałam!!! Podobnie jak Ania uważam że w realu wyglądasz 100% lepiej niż na avatarku
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:16, 20 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ania cieszę się, że takie duże i dorodne
Chłopak nie dzownił, nic nie pisalaś wystraszyłam się że będę te 50 szt odbierać za ciebie.. i tak sobie pomyślałam o matko, już ich nie mam gdzie upchać
Chyba był załadowany po dach???

Marzenko bo on nadgorliwy i był na miejscu już o 8 trafił bez problemu, więc nie alarmował nikogo dzwonił do mnie że odebrał i że wraca Jak przyjechał to jęczał, że mial 'dupę' ciężko bo bryły duże, ale jak otworzył samochód to byłam zaskoczona, jeszcze ze 20 by mu weszło spokojnie

Premię mu daj Inny by marudzil przed, w trakcie i po jak go wyślesz po kolejne to daj znac
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:14, 20 maj 2012

Do góry
Śliczna ta rabata, po prostu cudo!!!!!
Ogrodnik mimo woli 22:11, 20 maj 2012

Do góry
Ania myślę jednak, ze bardzie adekwatny będzie avatarek ala jaskółka
Buziole szalona kobieto
Do Wroclawia łatwiejszy dojazd będzie bo caly czas A4
Ogrodnik mimo woli 22:07, 20 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Ślicznie razem wyglądacie powiem tylko ,że zazdroszczę Wam spotkania, ja najwyraźniej mam pecha, trudno, może innym razem
Ania zmień awatarek ślicznie wyszłaś

O tak zrób sobie taki avatarek, śliczne zdjęcie !!!
Ogrodnik mimo woli 22:05, 20 maj 2012

Do góry
aldonaz napisał(a)
Witaj, witaj, mam nadzieję, że zregenerowałaś siły po wczorajszej wyprawie. Ja wstałam o 10, ogarnęłąm trochę nowe roślinki i zadzwonił brat z propozycją nowego wypadu za miasto. Nici więc z wypoczynku. Jeszcze raz dzięki za bezpieczne dostarczenie mnie do domu i super towarzystwo. Masz we mnie dłużnika. Nie dawaj się w tym chłopskim towarzystwie. Buziaki

Jezu Aldona ja dopiero zajarzyłam że Ty to Ty o rany, cale spotkanie grzebałam jak to pisze Iza w meandrach pamięci a teraz już wiem huuura
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:57, 20 maj 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

mg size=640x359]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/14/149984/original.jpg[/img]

Maju
cieszyłam się bardzo, że mogłam tam być było cudownie poznać wszystkich i zwiedzić Bożenki niepowtarzalny ogród

Kurde balans ale kwitna RH. A te kwitnące orliki to przecieź nie ze spotkania Bogdzi?????
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:53, 20 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Prasuje krochmaloną pościel i uważam to za zboczenie ale tak kocham naturalną urodę płótna, że poświęcam się aż tak ... Dla równowagi wielu innych rzeczy nie prasuję czym doprowadzam małża do rozpaczy na tyle skutecznej, że koszule prasuje jak pokojówka królowej ...

Irenka babcią jesteś ponad wszelkie stereotypy babciowe ... Czekam teraz na udoskonaloną edycję wyborów córki ... Matki ... I babcie ... A stereotypy najwyższa pora zmienić

Kochane ja też jak to Bociek pisze nie cierpię organicznie prasownia, zatem:
1. Pościel musi być bezwzględnie wymaglowana - idzie do magla !!! ja tylko piore i krochmalę w pralce
2. Dla siebie kupuję bluzki, ktore nie wymagają prasownia lub wystarczy im 5 sek przejechanie żelazkiem
3. Koszule małża prasuje P. Zosia (kocham panią za to ) nawet pod groźba niewykonania wszelkich innych czynności domowych, wie że koszule M sa priorytetem!!! Pod groźbą niewypłacalności
4. Ciuchy córki (już nie pieluchy) prasuje córka, ktora stosuje zasade nr 2
Kubusiowo 21:37, 20 maj 2012

Do góry
majkel0326 napisał(a)

Dwulatka juz przerobiłam.... teraz to jest chyba jakiś giga bunt 3,5 latka

hahaha ciekawa jestem na jakim wieku się skończy ten bunt?

Tak sobie czytam i pozwolę sobie się wtrącić.Ja mam sześciolatkę i bunt kwitnie.Jak to mój tata mówi,najgorsze pierwsze 20 lat,potem z górki

Święta prawda, moja ma 19cie i zaczyna się juź z górki. Pfu pfu oby nie zapeszyć
Kubusiowo 21:36, 20 maj 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Dwulatka juz przerobiłam.... teraz to jest chyba jakiś giga bunt 3,5 latka

hahaha ciekawa jestem na jakim wieku się skończy ten bunt?

Nie sończy się do 18 tki
Wiem to z autopsji
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:33, 20 maj 2012

Do góry
Ania i Gosia ja dużo jeżdżę i czasami mi się mandaty zdzarzają. Soro mialąm czyste konto z punktami karńymi to wypadalo zno jakieś nazbierać Ale po mandacie jechałam do Bożenki przepisowo
Ale nie gadam już tylko lecę Was odwiedzać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:23, 20 maj 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
A jakby inaczej mogło być, super z ciebie dziewczyna, to i się stęsknił

Kto nam takie fajne zdjęcie zrobił?
Irenko nowy avatarek?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies