Ogród zacząć czas.
10:16, 26 cze 2023
Z żalem przeczytałam o odejściu z forum kolejnej osoby. Nie mogę przestać o tym myśleć. Niepokoi mnie to, bo jak my będziemy ze sobą rozmawiać po wyborach, niezależnie od tego, która strona wygra? Połowa wątków zostanie zamknięta, bo się obrazi, że reszta inaczej głosowała? Echhh, czy to ma sens?
Różnimy się dokładnie tak samo, jak różnią się nasze ogrody, mimo iż skomponowane z powtarzających się roślin. I to jest piękne! Szukajmy tego, co nas łączy, a nie co nas dzieli. A ogrodowanie to przecież taki wdzięczny temat w tych niewdzięcznych czasach. Nikt przecież nie zaczyna wpisów od- przepraszam- za kim jesteś?
Ściskam wszystkich i miłego tygodnia życzę!
ps. Na zdjęciu niepołomickie Błonia
Różnimy się dokładnie tak samo, jak różnią się nasze ogrody, mimo iż skomponowane z powtarzających się roślin. I to jest piękne! Szukajmy tego, co nas łączy, a nie co nas dzieli. A ogrodowanie to przecież taki wdzięczny temat w tych niewdzięcznych czasach. Nikt przecież nie zaczyna wpisów od- przepraszam- za kim jesteś?
Ściskam wszystkich i miłego tygodnia życzę!
ps. Na zdjęciu niepołomickie Błonia
Może i u mnie ktoś poradzi co się dzieje z moją różą, bardzo proszę o pomoc, to jest róża Inka nigdy nie chorowała. Nie wszystkie pączki się rozwijają.