Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
a dopiero do Gosi napisałam, że jak nic dla Waligóry
Danusia, cos ty..nie możesz wyrwać się!! to do ciebie niepodobne, ja już 5.11 wstałam, 6.40 na giełdzie!
dawaj , wsiadaj w samolot i lecimy na giełdę
Buty siedmiomilowe
Jesli będą mrozy schowaj ciemierniki do garażu, bo one pędzone w szklarni i mogą być wrażliwe. Wiosną do ogrodu. Uwielbiam ciemierniki.
Buciory dla Waligóry Ależ szaleństwo, a ja się czaję na giełdę i nic i nic, cholercia niech mnie ktoś porwie o 6 rano
Kikuty na pewno na dole obetnij, a reszta zaczęłam zaznaczać i po prostu z rysunku nie wiem, bo nie widac gałązek, tak się po prostu nie da podpowiedzieć. Na żywo na pewno bym wiedziała ale rysunek nie jest trójwymiarowy i nie chcę Cię wprowadzić w błąd. Kilka gałęzi zaznaczyłam, ale środkowej nie wiem gdzie jest rozgałęzienie.
Najwyżej zetnij wyżej w wyraźnym miejscu które obniży drzewo, ale będzie na rozgałęzieniu.
W Anglii to modna roślina i u nich rośnie bez problemu, często ją widziałam. Ja z kolei boję się kupować rośliny w tzw. kapersach czyli torebkach z torfem, bo zbyt wczesnie są w sprzedaży i rośliny musowo w domu podpędzić, są bardzo delikatne i często dostają pleśni
Danusiu...to takie małe "chciejstwo",zobaczymy czy będzie zdrowo rosło.
W Anglii to modna roślina i u nich rośnie bez problemu, często ją widziałam. Ja z kolei boję się kupować rośliny w tzw. kapersach czyli torebkach z torfem, bo zbyt wczesnie są w sprzedaży i rośliny musowo w domu podpędzić, są bardzo delikatne i często dostają pleśni