Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Odcienie zieleni 2 19:53, 22 lut 2017

Do góry
Efffa napisał(a)

hmmm, to zostawie i nie będe obcinac, najwyzej jak mówisz , że w sezonie mnie będzie wkurzać, to wytnę.Dziękuje,

Z pracą sie powoli uspakajam, i pięknie to napisałaś.

heheh nei do konca
ja bym obcięła w trakcie sezonu nei tnij bo ci padnie
Ogród z pergolą 19:52, 22 lut 2017

Do góry
a tu co się wyprawia, przymiarki do nazwy? no no no
Coś jeszcze, coś więcej... 19:51, 22 lut 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek wiosna nadchodzi a z nią prawdziwe Twoje leniuchowanie. Ja juz czekam na fotorelacje

i ja i ja
nie wspominając jak zazdroszczę.......
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:41, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
no ja też teraz dumam jak ścianę pomalować...ale zaciekawiłaś mnie tymi plastrami miodu.. ściana pomalowana przy użyciu takiego szablonu mogłaby być ciekawa prawda?

duża ścian to chyba jednak nie bo może być to męczące i przytłaczjące ale w sumie wszystko zalezy od kontekstu.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:40, 22 lut 2017

Do góry
Ewa8501 napisał(a)
Witam, podziwiam ogród malkul na zdjęciach i chciałabym się zapytać jaki to gatunek czy rodzaj lawendy jest w Pani ogrodzie i w jakiej ziemi posadzony ze tak pieknie rośnie. Ogólnie to gratuluje ogrodu, bo jest bardzo inspirujący.

Ewo- dziękuję
lawenda VIVA kupowana w Obi (takie sześciopaki malutkich zawsze mają na wiosnę). posadzone w rodzimej ziemi (glina) wymieszanej z duzą ilościa piachu.
ps. Gosia jestem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:38, 22 lut 2017

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Poczytałam artykuł. Wyszło na to, ze o 4 lata wyprzedziłam mofe. Zieleń na ścianach i już mnie zmęczyła. Ale ta butelkowa całkiem, całkiem

no widzisz jak to czasem wychodzi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:37, 22 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Poczytałem Kurcze teraz wbiłas mi ćwieka czy isc w ciepłe kolory czy pozostać przy bieli

a gdzie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:45, 22 lut 2017

Do góry
Witam, podziwiam ogród malkul na zdjęciach i chciałabym się zapytać jaki to gatunek czy rodzaj lawendy jest w Pani ogrodzie i w jakiej ziemi posadzony ze tak pieknie rośnie. Ogólnie to gratuluje ogrodu, bo jest bardzo inspirujący.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:51, 22 lut 2017

Do góry
horcia napisał(a)

Witaj malkul. Świetny pomysł na nasadzenia do moich donic na tarasie. Jak myślisz czy dodanie czosnków i stipy to dobry pomysł ? Wiesz ja te donice oglądam przez okno salonu cały rok. Wpierw chciałam posadzić tak jak u Ciebie buksy i rozpleice ale Danusia radziła bukszpan i trzmielina( ja jakoś za trzmieliną nie przepadam) .

Ps. Fajny artykuł przed wiosennymi remontami

cześć.
trzmieliny też ja nie bardzo
ale irga płożąca fajnie
stipa ok
czosnki - mają taką przypadłość że nim jeszcze zakwitną to mają brzydkie końce liści i to przy samych kulach będzie kiepsko wyglądało. bukszpanu musiały by się dotykac a te czosnki wbite pomiedzy aby te liście się schowały.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:01, 22 lut 2017

Do góry
malkul napisał(a)
pomysł na przedogródek dla minimalistów
https://pl.pinterest.com/pin/135319163785234735/
mnei sie bardzo widzi

Witaj malkul. Świetny pomysł na nasadzenia do moich donic na tarasie. Jak myślisz czy dodanie czosnków i stipy to dobry pomysł ? Wiesz ja te donice oglądam przez okno salonu cały rok. Wpierw chciałam posadzić tak jak u Ciebie buksy i rozpleice ale Danusia radziła bukszpan i trzmielina( ja jakoś za trzmieliną nie przepadam) .

Ps. Fajny artykuł przed wiosennymi remontami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:17, 22 lut 2017

Do góry
Efffa napisał(a)
nooo budź się ,budź

zbudziłam się wraz z przedwiośniem

i artykulik szkrobnęłam http://mkinteriordesign.pl/artykuly/50-trendy-wnetrzarskie-roku-2017
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:16, 22 lut 2017

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Fajny ten pomysł na przedogródek ale ja chyba nie wytrzymałabym długo i coś tam dosadziła

hihihi, dobrze cię rozumiem mnie czasem też ciężko nie wkręcać się w zmiany i dokupywanie
Odcienie zieleni 2 11:06, 22 lut 2017

Do góry
malkul napisał(a)
praca: pamiętaj śliczna kobietko że koniec oznacza również początek

trawa: możesz zostawic jak jest mało tego ale coś czuję nosem że moze cię to wkurzac w trakcie sezonu.

raczej nie zaszkodzi.

my z moja mama w zeszłym roku sekatr w rekę i ciachałyśmy to co brazowe. carexy nei padły

hmmm, to zostawie i nie będe obcinac, najwyzej jak mówisz , że w sezonie mnie będzie wkurzać, to wytnę.Dziękuje,

Z pracą sie powoli uspakajam, i pięknie to napisałaś.
Odcienie zieleni 2 10:26, 22 lut 2017

Do góry
praca: pamiętaj śliczna kobietko że koniec oznacza również początek

trawa: możesz zostawic jak jest mało tego ale coś czuję nosem że moze cię to wkurzac w trakcie sezonu.

raczej nie zaszkodzi.

my z moja mama w zeszłym roku sekatr w rekę i ciachałyśmy to co brazowe. carexy nei padły
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:44, 22 lut 2017

Do góry
dzis na westingu tak stoi: Pobudka! Budzimy ogród z zimowego snu
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:32, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ja kiedys mialam ciekawa stluczkę
jechalam sobie i nagle musialam zachamować bo mi wyjechał samochód,
bus jadący za mna nie wyrobił i uderzyli we mnie ale nie jakoś groźnie. stanelismy na zatoczce, wysiadamy. z busa wysypalo sie 4 chlopa..myślę sobie będą chcieli mnie urobić jak nic... ale kulturka bez problemowo...
i patrze na ich auto i mówię: a to co panowie z innej miejscowości? a oni eeeeeeeee? ja mówę: taka dziwna rejestracja HPF ...............

a oni szok my z policji prosze pani

no zastrzelili mnie!
jechali na jakies szkolenie

no nieźle
chciałoby się rzec : blondynka

ale w sumei to mam podobne zacmeinia więc łączę się z tobą. Cmok dla ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:30, 22 lut 2017

Do góry
Cześć angeliko
jestem działam sobie
musze przycisnąć bo mam ciasno z czasem
produkcja nam idzie ładnych rzeczy
będę krzyczeć na FB

trochę ogrodowo cicho więc nic nie piszę.
choc chyba powoli czas ie budzic bo przedwiośnie za pasem
Moja codzienność - ogród Oli 20:06, 21 lut 2017

Do góry
Donice z szarej stali ma malkul Co prawda nie wolnostojące, ale technika wykonania myślę ta sama
Tu ma być ogród :) 13:23, 15 lut 2017

Do góry
malkul napisał(a)
tez za zółtym nei przeadam ale masz rację teraz zółć to nawet przyjemna dla oka a te twoej to wyjątkowo sliczne. w ogóle lubię bardzo Kalanchoe bo ma sliczne te kwiatuuchy

Szczególnie ta odmiana kwitnąca pełnymi kwiatami jest fajna, żółtego mi jeszcze przybyło

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:05, 10 lut 2017

Do góry
Filomena napisał(a)

coś dla mnie - poważnie!

hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies