Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Odcienie zieleni 2

Odcienie zieleni 2

Efffa 08:35, 22 lut 2017

Anda napisał(a)
Ewelino, ja również trzymam kciuki

Jeszcze nie byłam przy kompie, ale pamiętam o tym przedogródku. Tylko nie wiem, co Cię tam może interesować, bo on nie jest pokazowy i w tym roku (już za miesiąc) będzie przerabiany.

Dziękuję Anda
W przedogródku jeżeli by można było zobaczyć, to wejscie od furtki do drzwi,
Efffa 08:36, 22 lut 2017

Matylda napisał(a)

Czasem zmiany robią nam dobrze, sami byśmy się nie zdecydowali, a tak sytuacja nas zmusza. Ale myślę, że to pomaga się rozwinąć. Mimo, że znalezienie jej wymaga trochę wysiłku i potem przystosowanie się na nowo w niej. Także również 3 mam kciuki za nową pracę dla Ciebie, która przyniesie Ci satysfakcję oraz być może większe dochody. Powodzenia!

dziękuję kochana, tak sobie to będę tłumaczyc, bo satysfakcji rzeczywiscie nie miałam.
Efffa 08:37, 22 lut 2017

Aaaa i dziekuję również za wiadomosci prywatne, gdy watek był zamknięty
Efffa 08:38, 22 lut 2017

A mam takie pytanie, co sie stanie jeżeli wogóle bym nie ścięła Trawy The Beatles,? chciałabym , aby właśnie pomiędzy tą zielenią zostały beżowe pasemka, czy to w jakiś sposób zaszkodzi , czy tnie się ze względów wizualnych?
Efffa 08:40, 22 lut 2017

A drugie pytanko, to graby sie juz tnie ? tak? Bo ja jak zwykle przespię to.
Anda 08:40, 22 lut 2017

Efffa napisał(a)

Dziękuję Anda
W przedogródku jeżeli by można było zobaczyć, to wejscie od furtki do drzwi,

Ewelinko, oj, to będę Cię musiała rozczarować. Nie mam furtki Przed domem mam placyk na samochód z zostawionym przejściem i miejscem na roślinki. Zaraz pójdę do biura, to znajdę jakieś fotki.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Efffa 08:45, 22 lut 2017

Anda napisał(a)

Ewelinko, oj, to będę Cię musiała rozczarować. Nie mam furtki Przed domem mam placyk na samochód z zostawionym przejściem i miejscem na roślinki. Zaraz pójdę do biura, to znajdę jakieś fotki.

To nawet lepiej, ze nie masz furtki, jest to zabieg celowy, czyli tak jak w tych amerykańskich ogródkach jest bez ogrodzeń?
malkul 10:26, 22 lut 2017

praca: pamiętaj śliczna kobietko że koniec oznacza również początek

trawa: możesz zostawic jak jest mało tego ale coś czuję nosem że moze cię to wkurzac w trakcie sezonu.

raczej nie zaszkodzi.

my z moja mama w zeszłym roku sekatr w rekę i ciachałyśmy to co brazowe. carexy nei padły
Anda 11:00, 22 lut 2017

Efffa napisał(a)

To nawet lepiej, ze nie masz furtki, jest to zabieg celowy, czyli tak jak w tych amerykańskich ogródkach jest bez ogrodzeń?

Wrzuciłam fotki.

Takie są przepisy. Na naszej ulicy zabronione są płotki i furtki przed domem.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Efffa 11:04, 22 lut 2017

Anda napisał(a)

Wrzuciłam fotki.

Takie są przepisy. Na naszej ulicy zabronione są płotki i furtki przed domem.

Widziałam, widziałam, piękny ogródeczek, uwielbiam.
tak myślałam, że o przepisy chodzi.No ale czym to jest spowodowane?
Tak samo się zawsze zastanawiam czemu w amerykańskich przedogródkach sadzą tylko pod domem a cały trawnik od strony drogi puściutki.