Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:25, 24 kwi 2012

Do góry
D końca tygodnia nie będę w Psarach to Ci nie sprawdzę, bo mam korki córki, wyjazd do Warszawy a potem chyba pogrzeb w JG....
Jeśli nie kupisz nigdzie to daj znać po długim weekendzie pojadę do nich.
Mieli dużo kulek i mnóstwo stożków ale dorżej niż w OBI. Kulkę bym kupiła bo potzrebowalam idelaną do donicy podświetlanej ale mieli wykulkowane gorzej niż made in Marzena2007
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:22, 24 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Noemi trochę juź są przebrane ale jeszcze można coś znaleźć.
Dzięki za komplementy. Bukszpany na razie tylko wsadzone do donic bo czekam na hydroboxy, ktore zamówiłam. Czekam na nie i będę eksperymentować.

Pojadę na giełdę kwiatową , może mnie nie zawiedzie a coś w stylu tych hydroboxów pokazywała mi pani z psar ... ale nie mieli do dużych doniczek i mówiła, że czekają na dostawę ... dla hortensji może być ten wynalazek zbawienny

O hydroboxach czytałam już wcześniej a w ostatniej Maji w ogrodzie byla prezntacja produktu. Pure nie maja systemu nawadniania może hydroboxy to sposób na nie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:20, 24 kwi 2012

Do góry
Aga kup hortensje w krotonie przez net i obejrzyj na miejscu we Wroclawiu (odbiór osobisty) Jak kupiłam. 2 szt lime a Noemi jedna. D mnie przyszly świetnej jakości
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:14, 24 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Aga o tym samym pomyślałam co Domi napisała, może koło altanki posadzić magnolie , musi mieć słońce, u mnie jest taka mała magnolia, dla mnie bardziej krzak niż drzewo i kwitnie co roku, ale jest w słońcu . Tam gdzie serby lepiej dać same rh .

W głosowaniu jury oddaję glos na Rh przy kole i magnolię przy altanie w słońcu. Wytrzyma wiatry, zwlaszcza, ze sąsiad ci osłone - dom buduje a dodatkowo będzie sz miala piękny widok z okien wiosna
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:07, 24 kwi 2012

Do góry
Aniu i Ewo staram sie Zapewniam odpowiednią ilość siedzisk na zjazd w czerwcu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:06, 24 kwi 2012

Do góry
Boćku baaardzo chętnie!!! Odezwę sie jak mi sie zdarzy dłuższy wyjazd. Na razie w czwartek znów w tą i z powrotem i na dodatek nie jade sama.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:03, 24 kwi 2012

Do góry
Noemi trochę juź są przebrane ale jeszcze można coś znaleźć.
Dzięki za komplementy. Bukszpany na razie tylko wsadzone do donic bo czekam na hydroboxy, ktore zamówiłam. Czekam na nie i będę eksperymentować.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:01, 24 kwi 2012

Do góry
bociek napisał(a)
A, jeszcze czytam o problemie z zurawkami. Ja mam jutro dostac paczke z liliewodne.com.pl z zurawkami. Pokaze zdjecia to zobaczysz czy warto. Przy wiekszej ilosci mozna liczyc na rabat (ale jaka jakosc bede wiedziala jutro)

Tez jestem ciekawa jak żurawki z netu wyglądają. U Kulasa u nas po 7 zł za szt, całkiem duże ale kolor mi nie pasował...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:00, 24 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.

Marzenko ja będę w pobliżu Broniszy więc tak z automatu zajadę, nigdy nie byłam a pamiętam że Danusia kiedyś pisała że kupowała kule i stożki... Tylko nie wiem czy tam są jakieś tematyczne hale Danusia chyba robi zakupy z drugiej strony Warszawy, a przewalić się przez nią w godzinach szczytu i to jeszcze przed długim weekendem to sama rozkosz

Wypytaj sie Danusi gdzie kupić, może jeszcze inne bukszpanowe źródelko z tej strony Wraszawy płynie
I dla poprawy humoru o złote tarsy zachacz po jakieś nowe buciki na wiosne
Bukszpan (Buxus) - uprawa 20:57, 24 kwi 2012

Do góry
Ususzyłaś go lub podmoroziłaś. Napisałam u Ciebie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:56, 24 kwi 2012

Do góry
Boćku kochany ale mi deszcz dałaś dla roślinek jednak wiosną bardzo potrzebny. Bogdzia ma racje Boćki lubią podmokłe tereny nie dość, że Bociek to jeszcze czarownica
Bukszpan wg mnie podmarzł. Już go nie tnij bo mu wszystki nowe przyrosty uciachasz i do Bożego Narodzenia bedzie brzydki.?.. Wytnij tylko nożyczkami te brązowe ususzone listki. Danusia pokazywała u siebie jak to robić. Poczekaj troszkę cierpliwie i podlewaj go systematycznie florowitem lub magiczna siłą i pryskaj dolistnie. Jeśli go jakaś cholera nie zaatakowala przeżyje i latem będzie ładny.
Czy rośnie w słońcu ?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:49, 24 kwi 2012

Do góry
Aniu jedź do Warszawy na zakupy . Nic tak humoru ogrodowiczankom nie poprawia jak nowe roślinki A Broniszy to Ci już zazdraszczamy. Spytaj jednak wcześniej Danusi gdzie kupisz stożki abyś na darmo nie jeździła.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:46, 24 kwi 2012

Do góry
Zabrakło nam oleju na taras kuchenny. Ale to zadanie dla M
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:45, 24 kwi 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Marzenko, taras wygląda obłędnie po liftingu! Strasznie mi się podoba i będzie się pięknie "starzał" z czasem jeszcze...w aranżacji z meblami i tą ażurową donicą to strzał w dziesiątkę...W takim razie życzę spokojnego długiego weekendu, bez robót

ach, dużo masz tulipanów i tak pięknie rosną!

Aniu przez dwa lata męczyły mnie te rudości wiem, źe lubisz szary a taras bez olejowania też po prostu będzie szarzał...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:44, 24 kwi 2012

Do góry
Linka napisał(a)
Byłam , oglądałam, ogladałam ,ogladałam a teraz wzdycham i wzdycham..............
Pieknie!!!!!!!!! Wszystko mi sie okrutnie podoba, te kwiaty, kwadratowe rabaty i dom z tarasem.
Ślicznie masz

Dziękuję Linko za kompelmenty. Musze jednak poczekać aż rośliny podrosna i zaslonią tę brzydką korę, ktorej nie lubię.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:42, 24 kwi 2012

Do góry
Jagna napisał(a)

Patrząc na temerament marzenki ...długo nie posiedzi na czterech literkach ..cos sobie wymyśli do roboty

Ja Ją tam widzę z Macchiato, croissantem i laptopem

Dokładnie tak Jaguś na ch wygodnych kanapach na tarasie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:41, 24 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)
Patrząc na temerament marzenki ...długo nie posiedzi na czterech literkach ..cos sobie wymyśli do roboty

Aniu weekend majow będzie relaksacyjny. Zaplanowalam opoczynek dlatego tak się teraz spiesze tylko drobne prace dla przyjemności.,przycinanie bukszpaników w idelane kulki, to uwielbiam, posadzenie jednorocznych to uwielbiam, wsadznie dali i lili do gruntu... ale takie prace w ogrodzie na prawdę sprawiają mi przyjemność.
Jednaj rzeczy nie lubię i nie planuję : kopanie dziur pod duźe nasadzenia i przygotowania podłoża. Ale chyba mnie rozumiesz po akcji sadzenia Twoich Rh
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:38, 24 kwi 2012

Do góry
bociek napisał(a)
O jaaaaaaaaaa, fantastycznie. Marzenko, taras jak taras, ale meble na tle domu - sprzedaj fotki do katalogu Marzenie!!!!

Lawenda faktycznie w kulkach wyglada zdecydowanie bardziej atrakcyjnie, dzieki za podpowiedz - buziaka masz wielkiego i pudelko czekoladek

I jeszcze Ci powiem, ze podobaja mi sie Twoje tulipki. Szkoda, ze mam tak daleko do Wrocka i zal, ze nie jestem az tak mobilna, zeby sie przeturlac do Ciebie, zeby pozachwycac sie na zywo i ogrodem i domem i co najwazniejsze Wlascicielka.

Wymiatasz Blondyna

Bocku ale ja bywam często w Warszawie, więc jak mi sie wreszcie wypad dwudniowy przydarzy to do Ciebie i Danusi wpadne. I jeszcze coś posadzimy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:36, 24 kwi 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenko mebelki ustawione ,taras zachęca do wypoczynku no i widok na pięknie kwitnące rośliny, czyli plan wykonany. Od 1 maja tylko zdjęcia blondynki odpoczywającej na tarasie.I tak przez cały rok?

Bożenko w weekend majowy mam caly tydzien urlopu. Planuję wypoczynek, powolne sadzenie już drobnych rzeczy i pielegnacja roślin. Kawka na tarasie, grilowanie, wypróbwanie wędzarni M i w piątek 4 maja matura córki.....
Weeknd majowy planuję na odpoczynek bo nie urywam, ze w pracy i ogrodzie sie zatyrałam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:34, 24 kwi 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Ale to wszystko wygląda !!! wpraszam się na kawę piękne tulipany i wogóle

Sylwia przyjeżdżaj. Zjazd na Dolnym Śląsku u mnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies