Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:38, 24 kwi 2012

bociek napisał(a)
O jaaaaaaaaaa, fantastycznie. Marzenko, taras jak taras, ale meble na tle domu - sprzedaj fotki do katalogu Marzenie!!!!

Lawenda faktycznie w kulkach wyglada zdecydowanie bardziej atrakcyjnie, dzieki za podpowiedz - buziaka masz wielkiego i pudelko czekoladek

I jeszcze Ci powiem, ze podobaja mi sie Twoje tulipki. Szkoda, ze mam tak daleko do Wrocka i zal, ze nie jestem az tak mobilna, zeby sie przeturlac do Ciebie, zeby pozachwycac sie na zywo i ogrodem i domem i co najwazniejsze Wlascicielka.

Wymiatasz Blondyna

Bocku ale ja bywam często w Warszawie, więc jak mi sie wreszcie wypad dwudniowy przydarzy to do Ciebie i Danusi wpadne. I jeszcze coś posadzimy
Madzenka 20:41, 24 kwi 2012

asc napisał(a)
Patrząc na temerament marzenki ...długo nie posiedzi na czterech literkach ..cos sobie wymyśli do roboty

Aniu weekend majow będzie relaksacyjny. Zaplanowalam opoczynek dlatego tak się teraz spiesze tylko drobne prace dla przyjemności.,przycinanie bukszpaników w idelane kulki, to uwielbiam, posadzenie jednorocznych to uwielbiam, wsadznie dali i lili do gruntu... ale takie prace w ogrodzie na prawdę sprawiają mi przyjemność.
Jednaj rzeczy nie lubię i nie planuję : kopanie dziur pod duźe nasadzenia i przygotowania podłoża. Ale chyba mnie rozumiesz po akcji sadzenia Twoich Rh
Madzenka 20:42, 24 kwi 2012

Jagna napisał(a)

Patrząc na temerament marzenki ...długo nie posiedzi na czterech literkach ..cos sobie wymyśli do roboty

Ja Ją tam widzę z Macchiato, croissantem i laptopem

Dokładnie tak Jaguś na ch wygodnych kanapach na tarasie
Ana 20:44, 24 kwi 2012

Marzenko, taras wygląda obłędnie po liftingu! Strasznie mi się podoba i będzie się pięknie "starzał" z czasem jeszcze...w aranżacji z meblami i tą ażurową donicą to strzał w dziesiątkę...W takim razie życzę spokojnego długiego weekendu, bez robót

ach, dużo masz tulipanów i tak pięknie rosną!
Madzenka 20:44, 24 kwi 2012

Linka napisał(a)
Byłam , oglądałam, ogladałam ,ogladałam a teraz wzdycham i wzdycham..............
Pieknie!!!!!!!!! Wszystko mi sie okrutnie podoba, te kwiaty, kwadratowe rabaty i dom z tarasem.
Ślicznie masz

Dziękuję Linko za kompelmenty. Musze jednak poczekać aż rośliny podrosna i zaslonią tę brzydką korę, ktorej nie lubię.
Madzenka 20:45, 24 kwi 2012

Ana napisał(a)
Marzenko, taras wygląda obłędnie po liftingu! Strasznie mi się podoba i będzie się pięknie "starzał" z czasem jeszcze...w aranżacji z meblami i tą ażurową donicą to strzał w dziesiątkę...W takim razie życzę spokojnego długiego weekendu, bez robót

ach, dużo masz tulipanów i tak pięknie rosną!

Aniu przez dwa lata męczyły mnie te rudości wiem, źe lubisz szary a taras bez olejowania też po prostu będzie szarzał...
Madzenka 20:46, 24 kwi 2012

Zabrakło nam oleju na taras kuchenny. Ale to zadanie dla M
noemi 20:47, 24 kwi 2012

Marzenko jakie te meble cudne ... i donice ze stożkami i z hortensją , KOBIETO wyszło czadersko !!! ... jadę w sobotę po hortensję koniecznie !!!
bociek 20:47, 24 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

O jaaaaaaaaaa, fantastycznie. Marzenko, taras jak taras, ale meble na tle domu - sprzedaj fotki do katalogu Marzenie!!!!

Lawenda faktycznie w kulkach wyglada zdecydowanie bardziej atrakcyjnie, dzieki za podpowiedz - buziaka masz wielkiego i pudelko czekoladek

I jeszcze Ci powiem, ze podobaja mi sie Twoje tulipki. Szkoda, ze mam tak daleko do Wrocka i zal, ze nie jestem az tak mobilna, zeby sie przeturlac do Ciebie, zeby pozachwycac sie na zywo i ogrodem i domem i co najwazniejsze Wlascicielka.

Wymiatasz Blondyna

Bocku ale ja bywam często w Warszawie, więc jak mi sie wreszcie wypad dwudniowy przydarzy to do Ciebie i Danusi wpadne. I jeszcze coś posadzimy

Ha, no to musimy sie spotkac
an_tre 21:02, 24 kwi 2012

noemi napisał(a)

Marzenko jakie te meble cudne ... i donice ze stożkami i z hortensją , KOBIETO wyszło czadersko !!! ... jadę w sobotę po hortensję koniecznie !!!
Marzenko nie będę oryginalna ale powiem za wszystkimi, że jest cudownie i cały czas się zachwycam, pomysłem i wykonaniem
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies